פורסם 2003 בינואר 1822 שנים אהבתי מאוד את סטארקראפט ו-Dungeon keeper 2. בשניהם שיחקתי שוב ושוב ושוב ואת שניהם אני מתקין כל חצי שנה כדי לשחק בהם עוד פעם.אני לא יכול לנקוב בשם משחק שלא אהבתי, פשוט כי אני לא משחק בהם יותר משלוש דקות...ואני חושב שהאכזבה הכי גדולה היתה מ-Army men... שמעתי עליו כ"כ הרבה ובסוף כשהשגתי אותו הוא היה בדיחה גרועה.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים Age of mythologyWarcraft3Silent hill 2Final fantsy Grandia 2Nolf2Fifa2003Nba 2003וממש לא חסר עוד.מה הקטע בלכתוב משחקים שכולם יצאו רק השנה ? היו תקופות גם פעםdiablo 2neverhoodmax paynered alert 1\2worms 1gta 1\2 (רק בשביל הרס לא בשביל משימות)
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים הרשימה שלי:CIVILIZATION (הראשון)DONE2 (לא 2000,היה אחד לפני שכעקרון DUNE200 היה גרסה מושחזת מבחינה קוסמטית שלו)STREET ROAD1(או איך שלא קראו לזה)OFF ROAD (זה היה משחק ממש ישן שרואים את המכוניות בקטן כזה וכלולם חשבו שכאילו המשחק זה מכוניות על שלט, אח"כ יצא משחק בשם דומה שאני מאמין שאין לו שום קשר לנ"ל)PRINCE OF PERSIA 1/2 SIMCITYSIMTOWERRAILROAD TYCOONF-19FLIGHET SIMULATOR 3 ועד עולםויש עוד שמפאת חוק ההתישנות ;D אני ממש לא זוכר את שמם....
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים חברה , מישהו שיחק ב LBA 2 ?, משחק כל כך טוב ...אני לא אומר שהוא הכי טוב ... אבל אני כל כך רוצה שיוציאו LBA 3 ........
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים שיחקתי פעם בראשון אבל לא כ"כ הבנתי מה עושים שם אז אחרי חצי שעה העפתי אותו!
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים בואו נלך רחוק ! פרהיסטוריק 2 טיטוס השועל דייב המשחק הזה עם השליח פיצה שבורח מהארנבים הוורודים (לא, אלה לא העשבים מדברים מתוכי )
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים כן... התחלתי לשחק במשחקים האלה בגיל 5-6 ובתקופה ההיא לא היו מורידים משחקים כל יומיים כך שנדמה לי ששיחקתי בהם איזה 4 שנים.את פרהיסטוריק 2 גמרתי, אבל הוא אמר שלא אכלתי מספיק. בטיטוס לא זוכר לאן הגעתי אבל זה היה די רחוק, אולי מסך 7 או8
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים כן... התחלתי לשחק במשחקים האלה בגיל 5-6 ובתקופה ההיא לא היו מורידים משחקים כל יומיים כך שנדמה לי ששיחקתי בהם איזה 4 שנים. את פרהיסטוריק 2 גמרתי, אבל הוא אמר שלא אכלתי מספיק. בטיטוס לא זוכר לאן הגעתי אבל זה היה די רחוק, אולי מסך 7 או8 מי דיבר על להוריד... היינו מעתיקים אותם על דיסקטים ולא סיימתי את פרהיסטוריק... חבל שהוא לא עובד כמו שצריך על המחשב שלי עכשיו
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים פרהיסטוריק 2 טיטוס השועל Now we're talking! איזה תקופה... PAPER BOY CALIFORNIA GAMEX DIGGER ZILIARD (נראה לי שלא כתבתי נכון) KARATEKA(האמת ששיחקתי אותו בAPPLE ][+ שהיה לי פעם אבל המשחק היו גרסאות גם לPC ולקומודור בזמנו) לאט לאט אני יזכר...
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים Deus ExSimon the SorcererLegend of Zelda: Ocarina of time, שעדיין לא סיימתי אבל הוא בהחלט מתאים לרשימה הזאת.Unreal Tournament הוא אולי לא הרביעי בכל הזמנים, אבל הוא כן אחד הטובים שיצאו והמולטיפלייר הכי טוב שיש.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים [glow=red, 2, 300]Master Of Magic[/glow] אין מה לעשות זה שולט לנצח ! אמת!!! פשוט משחק אדיר!!! האמת, הורדתי אותו לאחרונה ושיחקתי בו מלא והוא עדיין נורא נורא מהנה!!! כן, יש לי וודו.... : ;D
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים [glow=red, 2, 300]Baldurs Gate :1/2/TOB[/glow]המשחק בטוב ביותר שנוצר אי פעם, מי ששיחק חייב להסכים ואם הוא לא אז הוא משקר:-)גם נכון!!!אי אפשר ככה לבחור משחק אחד... זאת שאלה של ז'אנר, וגם אז - זאת שאלה של תקופה... היו כל כך הרבה משחקים ענקיים...
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים משחקי פעולה: אין כמו Half Life (והמוד CS).אסטרטגיה: מקום ראשון אצלי זה Red-Alert 1. קצת אחריו Dune2 (פשוט אהבתי יותר את העלילה ואת הטנקים ב-1 Red Alert).קווסט: כאן אני בטח בדעת מיעוט. Loom (או איך שזה נקרא אז בעברית- האורגים [ולא, לא מלשון הורג אלא מלשון אורג]. ימי ה-XT העליזים בו כל משחק היה ב-6 דיסקים וכל שעת משחק: Please Insert Disk Number 2).
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים starcon1 starcon2fallout 1fallout 2loomday of a tentiklezilyardhero quest 1space quest 1-6sango !half-life and it cs modeunrealmaxpynediablo 1fantasy 3 Defender of the Crownrampagecivilaztion 1art of seaart of warFuture war's 1Scorched Earthfire powerwarlord 1Might and Magic 4: Clouds of Xeen arconDuke Nukem 3D Maniac Mansionairbone rangerDeath Trackbarberianspy vs spy4d boxingmaster of orion 1Another World !!!!!!מכול אילו מה הכי טוב?זה תלוי ז'נרתלוי בתקופהמולטיפלייר או רגיל לדעתי ? - המשחק שהכי הייתי רוצה לראות עכשיו יוצא הוא : Star control 4 או Fall out 3המשחק הכי שווה אבל נשכח "Another World " של delphinesoft - משחק מדהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.