פורסם 2003 בינואר 1722 שנים יפה יפה...יש לכם טעם, חשבתי שאני היחידי שחושב שזה המשחק הטוב ביותרהלו הוא: [glow=red, 2, 300]STAR CRAFT[/glow] גם ה"רגיל" וגם הברוד וור.יאיר
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים התלהבנו מהפונט האדום לא?ותגידו רק אני חושב שסטאר קראפט הוא משחק בינוני ?כאילו מה טוב בו? ואו עשינו 3 גזעים איזה כיף לנוהבנו סופר שיכתוב עלילה ואו זה מה שחשוב במשחק?
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים 1) כן, פעם ראשונה שאני משתמש בו ;D 2) כן, רק אתה חושב שהוא ביינוני. 3) כן, עלילה זה חשוב מאוד , במיוחד באסטרטגיה. : יאיר
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים Deus Ex!המשחק הזה שולט. אין לי כוח להסביר.אם מישהו עדיין לא שיחק במשחק הזה, אז למה הוא מבזבז זמן בקריאת המשפט הזה?
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים Descent : FreeSpace, Gr8 Warסימולטור הטיסה בחלל הכי הכי EVER, לא חושב שיש משחק שהצליח לרתק אותי יותר ממנו (מבחינת עלילה, אפקטים - יחסית לאותה תקופה ומשחקיות)... הרבה יותר מסידרת Wing Commander הצולעת.דווקא הכי אהבתי את ה- descent הראשון!
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים [glow=red, 2, 300]Baldurs Gate :1/2/TOB[/glow]המשחק בטוב ביותר שנוצר אי פעם, מי ששיחק חייב להסכים ואם הוא לא אז הוא משקר:-)
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים לדעתי על שאלות מהסוג הזה צריכים לשים הגבלת גיל..... מה פתאום שאיזה ילד בן 13 יכפיש את שמם של משחקים כמו STAR CONTROL 2 רק מפני שהוא לא היה מספיק גבוה להגיע למקלדת כשהמשחק יצא? וכן, בעצם הבחירה ב-MAFAI או PROJECT I.G.I כמשחקים הטובים שיצאו אי פעם אתם מכפישים את שמם של הטובים באמת.J\K ילדים.... כל אחד והדיעה שלו ;D
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים MAFIA MOH:AADASPERADOSROBIN HOODHOM&M 4 +חבילת ההרחבהNBA live 2003MAX PAINדיוק 3Dהכי אהובים האלי המשחקים שאני עדיין משחק בהם/או ברשתNBA 2003 MOH:AA אין אלי ברשת... ולפעמים HOM&M 4 אם אני מוצא אנשים...
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים המשחקים שהכי אהבתי הם:jet pack(הייתי אז בן שבע וזה היה המשחק היחידי שהיה לי...)no one lives forever, no one lives forever 2 במיוחד הראשון שאותו מאוד אהבתי. העלילה, המשחקיות, פשוט הכל...diablo II משחק מצוין אבל ההרחבה(expansion) לא הייתה משהו..heroes III שיחקתי בו איזה שנתיים ואפילו עכשיו עדיין כיף לשחק בו לבד או עם חברים(לא ברשת).וגם המשחק [glow=blue, 2, 300]פיפוש[/glow] משחק כיפי ומצחיק מאוד [glow=blue, 4, 400]+תוצרת כחול לבן[/glow]
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים Age of mythologyWarcraft3Silent hill 2Final fantsy Grandia 2Nolf2Fifa2003Nba 2003וממש לא חסר עוד.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים Half-LifeHalf Life-Opposing ForceHalf Life-Blue ShiftAge Of EmipersMax PayneDoomDoom2Hertic2Wolfanstian 3D
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים אפשר לכתוב מה המשחק שאני הכי מצפה לו והולך לדעתי להפיל את כולם לקרשים? אם כן... Postal 2 !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.