עבור לתוכן

אוזניות לmp3 ב400-300

Featured Replies

פורסם

אוזניות בעלות איכות צליל :xyxthumbs:

פורסם

אוזניות קשת פתוחות/סגורות או בתוך האוזן? מה אתה מעדיף?

פורסם
  • מחבר

קשת פתוחות

פורסם

יש את הגראדו SR-60 שהם מצויינות

פורסם

אני אוסיף המלצה קצת יותר "מיוחדת":

לי יש את ה-Alessandro MS-1, שמיוצרות ע"י גראדו, ונחשבות ליותר טובות מהSR80 של גראדו.

אוזניות פשוט מעולות (במיוחד ברוק, ומוזיקה אקוסטית, עם כלים "חיים", אבל טובות גם בכל ז'אנר אחר), שעולות 99 דולר, כולל משלוח לישראל. אני ביקשתי מהם שיכתבו מחיר נמוך על האריזה, וככה נחסכים גם המיסים.

בשורה התחתונה, עם שער הדולר של היום, זה יוצא בערך 400 שקל, ולא נראה לי שיש אוזניות שיכולות להתעלות על העיסקה הזאת.

פורסם

מאיפה הזמנת?

אתה יכול להעלות תמונות שלהן? (פריטי פליז? :-*)

פורסם

אפשר להזמין רק מהאתר של היצרן:

http://www.alessandro-products.com/headphones.html

האוזניות הראשונות מצד שמאל למעלה אלה ה-MS1. הם מאוד דומות לאוזניות של גראדו (חוץ מהרישום של החברה על האוזנייה עצמה, ועוד כמה דברים קטנים).

לפעמים יש להם קצת בעיות של מלאי וצריך לחכות (אני הזמנתי בתקופת חג המולד האחרון, והם הופגזו בהזמנות, אז לקח לאוזניות המון זמן להגיע), אבל מהרגע שהם שלחו את זה (רק אז הם מחייבים לך את הכרטיס אשראי), לקח לזה פחות משבוע להגיע אליי.

אין לי כרגע תמונות שאני צילמתי, אבל הנה ת'רד עצום עליהן בהד-פיי, שבזכותו קניתי אותן בעצמי, יש שם גם הרבה תמונות של האוזניות:

http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=201465

אני קניתי חוץ מהאוזניות גם פדים חדשים (שמגיעים בכל האוזניות היקרות יותר של גראדו ואלסנדרו - הרבה יותר נוחים, ופותחים יותר את הצליל של האוזניות). כמובן שהם לא חובה להנאה מהאוזניות, אבל אני ממליץ עליהם להשלמת החוויה. הם עולים 15$ מחיר רגיל, אבל עם ההרשמה באתר הזה קיבלתי קופון של 10$ הנחה, אז הם יצאו 13$ כולל המשלוח לישראל, והגיעו בקופסא די מסיבית, שעכשיו אני משתמש בה בשביל האוזניות עצמן (אני נוסע די הרבה ברכבת...):

http://www.ttvj.com/index.php?main_page=product_info&cPath=14&products_id=175

מקווה שעניתי לך על כל השאלות, אם יש עוד משהו, אשמח לעזור...

פורסם

כן, אני מכיר את החברה... איכשהוא ברח לי השם שלהם מהראש. אבל תודה על כל המידע... :xyxthumbs:

שמע, מה-5,6 עמ' הראשונים הם נשמעות כמו האוזניות הגראד-יות הכי משתלמות תמורת המחיר! אהבתי במיוחד את ההצהרה של פותח הת'רד שהרחיק לכת ואמר שסאונד שלהן אפילו דומה מאוד לSR-225 שזה מדהים בהתחשב בזה שהן עולות יותר מפי-2 מה-MS1.

יש לי סנ' HD 595 ואני לא הכי מרוצה מהן ברוק (שומע כבד ואלטרנטיבי בעיקר), כבר חשבתי על SR-225 אבל אלה ממש קורצות לי... גם יותר תמורה לכסף אני מאמין. יש לך אולי ניסיון עם האוזניות הנ"ל שאתה יכול להשוות אליהן או אוזניות דומות? אולי אפילו AKG K81 (כי הן גן ניידות).

אה, וזה לא הופך להיות מפגע סביבתי לשמוע איתן ברכבת...? הן בטח נורא דולפות כמו כל הגראדו.

פורסם

היו לי אוזניות יותר סגורות זולות של סנהייזר (EH-150), ואין בכלל מה להשוות מכל הבחינות.

יש לי גם את הCX300, ויצא לי לבדוק גם את הKOSS KSC75, והאלסנדרו טובות בכמה רמות מכל אלה, למרות שזה לא מפתיע בהתחשב במחיר.

לא יצא לי לבדוק אותן מול אוזניות מהרמה של הHD595, אבל מקריאה אינטנסיבית בHEAD-FI, ומהיכרות עם טביעת הסאונד של סנהייזר, לא נראה לי שהן יתקרבו לאלסנדרו במוזיקה אקוסטית ורוק. במיוחד בהקלטות טובות של תופים וגיטרות, ההרגשה של הופעה חיה שהן נותנות זה פשוט משהו מדהים, גם בהשוואה לרמקולים די איכותיים שיש לי...

לא הייתי ממליץ עליהן לשימוש חיצוני (למרות שהן מאוד קלות ולא מגושמות), בגלל שיש דליפה רצינית גם מבחוץ פנימה, וצריך להגביר את הווליום מאוד, דבר שלא מומלץ באופן כללי. אני משתמש בהן בבית ולוקח את הCX300 החוצה.

פורסם

PX100 של סנהייזר

פורסם

האלסנדרו האלה , חיייב להזמין איזה זוג : PPP

פורסם

PX100 של סנהייזר

מחזק. יש לי אותן והאיכות שלהן משאירה אותך עם פה פעור.

לפעמים אני חייב לגעת בהן (כשהן עלי) כדי לבדוק שבאמת יש לי על הראש אוזניות קטנות, ולא איזה סאבוופר על הכתף :P

פורסם

מחזק px 100 אחלה אוזניות ורק 250 שקל,מה שכן הם סנהיזר ,מה שאומר בדר"כ פחות מתאים למוזיקת רוק :-(,רק חבל שלא אוטמות מרעש,היה הופך אותם לאוזניות מושלמות.

הakg ל518 ממש טובות ברוק,אוטמות מרעש חיצוני,ואפילו מתקפלות ,אלו האוזניות שאני מתנייד איתם ואני מאוד מרוצה מהם.

פורסם

הAKG 518 טובות בכל סוגי הרוק? [מעניין אותי בעיקר ב: רוק כבד, פרוג', מטאל, האבי מטאל]

פורסם

אני לא שומע פרוג אז קשה לי להגיד ,מה גם שהוא שפרוג שונה משאר סוגי הרוק,מה שכן אני ממש אוהב את ה81 שלי ברוק כבד לכל סוגיו,יותר אפילו מה701 שלי ,וזה אומר הרבה .

למרות כל זה אני חושב שאוזניות גראדו\אלסנדרו טובות יותר ברוק,אבל הם מאוד דולפות רעש ,ולא מתאימות לסוגי מוסיקה אחרים לטעמי,לא הייתי מתנייד איתם - א. נראה קצת מצחיק עלי, ב.מאוד פתוחות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים