פורסם 2007 באפריל 1418 שנים נגיד שיש לי על הנגן סרט כלשהו, אני רוצה לנגן אותו ולראות דרך הטלויזיה, ניתן לחבר את הנגן עם כבל TV-OUT או משו כזה ואז לראות בטלויזיה.?זה נכון?הכבל מגיע עם הנגן?, אם לא היכן אפשר לקנות (לינקים חבר'ס)...?תודה,Aviko
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים אביהוא מגיע עם הכבל הזהאם לא קנית עדיין את המכשיר אני ממליץ לך להמתין כמוני לA3 אז גם נוכל לעשות קניה משותפת ולהוריד קצת את המחיר, יש לי עוד כמה אנשים שרוצים את המכשיר
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים כן!בגלל זה אתה צריך להביא לי אחד מהם, אני אפילו יתן לך לבחור איזה.ולאבי,אם אתה מתכנן לקנות את ה-A2 אתה עושה באמת קנייה מעולה אבל תזכור שהA3 בפתח.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים אביהוא מגיע עם הכבל הזהאם לא קנית עדיין את המכשיר אני ממליץ לך להמתין כמוני לA3 אז גם נוכל לעשות קניה משותפת ולהוריד קצת את המחיר, יש לי עוד כמה אנשים שרוצים את המכשירמתי הוא אמור לצאת ? ואפשר גם קישור למידע עליו כי נראה לי שזה נגן שמתאים בדיוק לצרכים שלי...
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים זה A2 עם קצת שיפורים ונקווה שהוא לא יבוא במחיר שהA2 בא כי זה 3899 אבל לא נראה - בכל מצב המחיר יהיה גבוה מהA2
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים A3 זה A2 עם ציפ' משודג שתומך בעוד כמה פורמטים. עם נפח גדול יותר וצבע אחרכמעט זהה לA2 אבל השינויים הקטנים עושים הבדל טובשווה להמתיןהמחיר אמור להיות זהה מכיוון שA3 בא להחליף את A2 בתור גרסת המשך ולא להיות תחרותאני חושב שהם מתכוונים להפסיק את A2 אחרי ההוצאה של A3
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר יש למישו מידע על A3 או סתם דיבורים באוויר...?ותודה על התשובה המהירה יעקוב ואליאב...Aviko
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים A3 זה A2 עם ציפ' משודג שתומך בעוד כמה פורמטים. עם נפח גדול יותר וצבע אחרכמעט זהה לA2 אבל השינויים הקטנים עושים הבדל טובשווה להמתיןהמחיר אמור להיות זהה מכיוון שA3 בא להחליף את A2 בתור גרסת המשך ולא להיות תחרותאני חושב שהם מתכוונים להפסיק את A2 אחרי ההוצאה של A3יש הערכה לזמן ההשקה שלו ?האם באמת יש לIAUDIO מדיניות של מחיר +/- שווה בכל העולם ? (ז"א האם יכול להיות מצב שבוא אחרי שאחכה לA3 אצטרך לחכות למחיר שפוי בארץ ?)
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים כרגע המחירים די זהים בעולם נקווה לטוב אגב הA2 מציג על טלוויזיה בלי למצמץ מסך מלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.