עבור לתוכן

תצוגת תלת מימד אמיתית ב$69.95

Featured Replies

פורסם

זאת השאלה.

75 הרץ צריך להיות מספיק טוב צריך לנסות

ממש לא. תחשוב שהתמונה מתחלפת בין העיניים כל 1/85 שניה. אם המסך שלך מתרענן כל 1/75 שניה, אז מה עשית, בעצם? קיבלת ערבוב מכוער של תוכן משתי זוויות שונות, במינון אחר, לכל עין. בקיצור, לא שווה שום דבר.

מה שלא הבנתי (למרות שאני חייב לציין שלא קראתי את זה לעומק) הוא איך מתבצע הסנכרון בין ההחלפה של התמונה (כרטיס מסך) לרענון של המסך, ולהחלפה בין העיניים במשקפיים.

• תגובות 50
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
מה שלא הבנתי (למרות שאני חייב לציין שלא קראתי את זה לעומק) הוא איך מתבצע הסנכרון בין ההחלפה של התמונה (כרטיס מסך) לרענון של המסך, ולהחלפה בין העיניים במשקפיים.

את זה הקופסה עושה, זאת שמחברים לכרטיס מסך.

ואז משדרים את זה למשקפיים עם חוט או משדר אינפרה אדום.

ממש לא. תחשוב שהתמונה מתחלפת בין העיניים כל 1/85 שניה. אם המסך שלך מתרענן כל 1/75 שניה, אז מה עשית, בעצם? קיבלת ערבוב מכוער של תוכן משתי זוויות שונות, במינון אחר, לכל עין. בקיצור, לא שווה שום דבר

לא יודע למה החלטת שתמונה מתחלפת בעין כל 1\85. קודם כל, זה משתנה מאוד בין אדם לאדם. יש אנשים שאצלהם זה פחות מ-60 פעם, סרטים בכלל רועים ב24 ואין עם זה בעיה.

דבר שני, זה ממש לא יהיה ערבוב מכוער של תוכן, אם כבר אז הבעיה היחידה שתהיה עם זה היא הבהוב של המסך ו/או קצת הצללה שתיווצר בגלל השאריות של התמונה הקודמת.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את כל הרעיונות האלה כשיש עשרות כתבות על המשקפיים האלה ברשת ולא אחת מהן נותנת פחות מחוות דעת מצויינת והתלהבות בלתי מרוסנת.

פורסם

^^^^

התכוונתי שהתמונה מתחלפת בין עין לעין (כלומר עין אחת מכוסה, השניה נפערת לרווחה) 85 פעמים בשניה. כדי שהדבר הזה יעבוד טוב, התמונה על המסך צריכה להיות מסונכרנת עם זה - כלומר להתחלף 85 פעמים בשניה מעין לעין. את זה לא יכול לעשות מסך שקצב הרענון שלו הוא 75 הרץ, לא משנה כמה שמיניות באוויר תעשה.

פורסם
  • מחבר

אפשר גם לעשות את זה ב 40 הרץ.

תסביר את עצמך.

פורסם

העניין הוא כזה.

בעצם הדרייבר גורם למשחק להראות פריים אחד מזווית מסויימת (של עין ימין, נניח) ואז את הפריים הבא מזווית אחרת (של עין שמאל, בהתאמה). כל זה קורה ב-85 הרץ, כשהמשקפיים אמורים להיות מסונכרנים, כך שיסתירו את העין המתאימה בכל פעם במקביל להחלפה של התצוגה.

עכשיו, אם יש לך מסך 75 הרץ, אז לא חשוב איך תסדר את זה, הפריימים יתערבבו לך בין העיניים.

אלא אם לא הבנתי משהו מהכתבה כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

75/2=37.5

בשנייה הראשונה 37 לעין ימין 38 לעין שמאל

בשנייה השנייה 38 ימין 37 שמאל

העולם לא מתפוצץ אחרי שנייה אחת... :screwy:

פורסם

טכנולוגיה די עתיקה.

לפני הרבה שנים לא זוכר אני חושב שזה היה 99 או 2000 קניתי כרטיס מסך GF TNT2 של חברת ASUS הכרטיס הגיעה אם בנדל יפה לזמנו שכלל את המשקפיים האלו והמשחק Turok: Dinosaur Hunter.

המשקפיים עבדו נהדר רק היה בעיה קטנה לא יכולתה לשחק יותר מחצי שעה (שזה היה השיא שלי).

אחרי בערך 10 דקות היתה מקבל כזאת בחילה שפשות בה לך :puke:

אז בזמנו זה היה מאוד מרשים היום אני לא כל כך בטוח.

נסה משהו כמו 5 דקות מתחיל כאב ראש. (וזה עבד עם הרבה משחקים דווקא).

פורסם
  • מחבר

זה עובד עם כל מה שיש לו מנוע תלת מימד, כולל solid works ותוכנות CAD

גם google earth

ולא מעט אנשים אומרים שהם עבדו עם זה שעות בלי כאבי ראש.

אולי אתם מתבלבלים עם הטכנולוגיה הישנה

פורסם

אני עובד בעבודה עם מסך סטריאוסקופי של SGI(ז"ל)

אבל החרטא של edimentional פשוט איום ונורא...

פורסם
  • מחבר

דגמים, תוכנות, בעיות??

לומר שמשהו חרטה זה טוב ויפה אבל אולי תגיד מה מפריע לך שנוכל להחליט בעצמנו?

פורסם

אני חושב שאני אחכה עם העניין של המשקפיים עד שכל העניין הזה יתפתח קצת...

בעקבות התרד הזה התחרתתי ^ ^

תגידו מוכרים את הדגם הספציפי ש Nhility נתן אליו לינק בארץ??

פורסם

דגמים, תוכנות, בעיות??

לומר שמשהו חרטה זה טוב ויפה אבל אולי תגיד מה מפריע לך שנוכל להחליט בעצמנו?

לא עובד טוב עם LCD הדרייבר של nvidia עובד רק עם CRT. והתוכנה שלהם לא תומכת ברוב המשחקים החדשים, פשוט נתקע המשחק.

באלה שזה כן עובד בהם יש בעיות מטורפות בגראפיקה, וירידה גדולה בביצועים. הFPS הכי עדכני שבדקתי שזה עובד עליו טוב הוא HALO.

פורסם
  • מחבר

זה תלת מימד, איך אתה מצפה שזה לא יפגע בביצועים? הוא מרנדר תמונות משתי כיוונים שונים בו זמנית.

טוב, נקווה שיעבוד עם המשחקים שאני משחק

פורסם

יש לך בכלל מושג איך זה עובד?

זה לא מרנדר שום דבר ושום בתיך, הרכיב שלהם לוקח את התמונה עושה לה interlace ופעם מציג את את כל הקווים האנכיים הזוגיים ופעם האיזוגיים.

בגלל הריצוד הזה אתה בעצם רואה 2 תמונות והמוח שלך מחבר את זה לאחת, בגלל ההפרשים בין התמונות הוא מנסה לסגור את הפערים ומה שיש לך זה אשליה של עומק...

פורסם
  • מחבר

אתה מה זה טועה...

הוא מרנדר את התמונה פעמיים משתי נקודות מבט שונות ואז מציג פעם את זאת ופעם את זאת אבל ממש ממש מהר ואז המשקפיים עוצמות לך את העין כשהתמונה של העין השניה משודרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים