עבור לתוכן

תצוגת תלת מימד אמיתית ב$69.95

Featured Replies

פורסם

מדובר על משקפיים מיוחדות שבשילוב עם דרייבר למחשב הופך כל משחק עם מנוע תלת מימד לחוויה תלת מימדית אמיתית.

זה משתמש בסטריאוסקופיה כלומר יותר תמונה נפרדת לכל עין מזווית שונה ואז המשקפיים מוודאות שהעיניים רואות רק את התמונה הנכונה.

https://edimensional.com/product_info.php?cPath=21&products_id=29&osCsid=69ba67ace8795a2468e1cbf1b9552e32

עשו על זה כתבה ב tomshardware ואני חייב להודות שאני ממש סקרן בקשר לטכנולוגיה הזאת.

עד עכשיו הטכנולוגיה לא יכלה לעבוד על מסכי LCD אבל עכשיו החברה ב edimensional אומרים שהדגמים החדשים שלהם תומכים גם במסכי LCD.

זה נראה מרשים ורק מהתיאורים בביקורת אני מתחיל להזיל ריר.

זאת הכתבה:

http://www.tomshardware.com/2007/04/10/wall_sized_3d_displays/

אשמח לדעת אם מישהו כבר התנסה בזה במחשב. יצא לי להתנסות בתלת מימד בחו"ל באולמות imax וזה באמת היה מדהים, השאלה אם החוויה על מסך קטן היא גם כל כך מדהימה.

• תגובות 50
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק הסתכלתי על משקפי תלת מימד בזאפ, וחשבתי לעצמי כמה חבל שהטכנולוגיה הזאת מתפתחת באיטיות שכזו... :-\

פורסם
  • מחבר

בזאפ הן ממש יקרות!

למזלנו אפשר להזמין ישירות מהחברה

פורסם

פפפפפשששששששששששששש יפה! :)

פורסם

אל תשכח שאתה צריך מסך עם קצב רענון של 85 הרץ. אם אני לא טועה, מסכי LCD לא מתרעננים כל כך מהר.

פורסם
  • מחבר

זאת השאלה.

75 הרץ צריך להיות מספיק טוב צריך לנסות

פורסם

המוצר הזה עובד על אפקט התריס והוא דיי שטותי...

דבר ראשון זה לא תלת מימד זה סטריאוסקופי.

דבר שני זה עובד איום ונורא עם מסכי LCD.

דבר שלישי אם אין לך ראיה סטריאוסקופית אתה לא תראה כלום, וגם אם יש לך ברוב המקרים אתה סתם תראה ריצוד מציק.

חוץ מהרבה בחילות וכאבי ראש זה לא ייתן לך יותר מידי.

פורסם

טכנולוגיה די עתיקה.

לפני הרבה שנים לא זוכר אני חושב שזה היה 99 או 2000 קניתי כרטיס מסך GF TNT2 של חברת ASUS הכרטיס הגיעה אם בנדל יפה לזמנו שכלל את המשקפיים האלו והמשחק Turok: Dinosaur Hunter.

המשקפיים עבדו נהדר רק היה בעיה קטנה לא יכולתה לשחק יותר מחצי שעה (שזה היה השיא שלי).

אחרי בערך 10 דקות היתה מקבל כזאת בחילה שפשות בה לך :puke:

אז בזמנו זה היה מאוד מרשים היום אני לא כל כך בטוח.

פורסם

בעיית "מחלת הים" במשקפי התלת מימד נפתרה ע"י כך שהתמונה משודרת לעשתי העיניים בסנכרון + ההפרשים במרחקים בין העיניים מבוטאים גם בתמונה השונה שכל עין רואה.

הפטנט דא"ג הוא ישראלי - המימון אמריקאי.

פורסם
  • מחבר

הטכנולוגיה בהחלט התפתחה מאז הימים שasus נתנו חינם את ה VR100 עם הכרטיסי מסך שלהם.

מישהו ניסה עם המשקפיים החדשות שאמורות לתמוך בLCD?

פורסם
  • מחבר

בכתבה הם השתמשו במקרן DLP, אז כן אבל תלוי איזה. כתוב בכתבה מה נדרש מהמקרן כדי שיעבוד ויש בפורומים שלהם רשימה של כל המקרנים התואמים.

אני לא בטוח שמה שיש בזאפ זה הדגמים החדשים שתומכים במסכי LCD, או שכן או שלא. צריך לבדוק.

פורסם

בקיצור

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Joystick&DB145376=429562

מישהו התנסה באחד מאלו?

חוץ מזה, מה הסיכוי שזה יעבוד עם מקרן DLP? 8)

יש לי את הwired משהו כמו שנתיים שלוש לא השתמשתי בו מעולם ליותר מ5 דק' זה דרעק ברמות.

פורסם

אני חושב שאני אחכה עם העניין של המשקפיים עד שכל העניין הזה יתפתח קצת...

פורסם
  • מחבר

כולה 70$, אני אקנה ואנסה בעצמי. מקסימום לא יעבוד טוב על LCD יש לי CRT ישן ששוכב בפינה ועליו זה בטוח עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים