עבור לתוכן

כמה תמונות מה2007WFP ועזרה.

Featured Replies

פורסם

בהירות אמורה לשלוט רק על בהירות השחור ולא על בהירות הלבן, בתאוריה אתה אמור לשים את הבהירות על מקסימום

ולשחק עם הניגוידות (Contrast) של המסך בכדי להוריד את בהירות הלבן ובכך להקל על הצפיה למרות שאני לא מאמין שמסך CRT

יוכל להיות בהיר מידי, המסכים הטובים ביותר הגיעו בקושי ל 100 cd/m² וזה רחוק מאוד מהמינימום של רוב מסכי ה LCD.

כל שבעיות של יתר בהירות ב CRT כמעט ולא קיימות יותר סביר שמדובר במסך גרוע :nixweiss:.

פורסם

הוא הכי גבוה, אני לא מצליח בכלל לשנות את הגובה.

יש כפתור בצד האחורי של הרגלית תלחץ עליו.

יכול להיות שהוא יתקע לך - זה מה שקרה גם לי מימשתי אחריות החליפו לי את הרגלית במקום.

כיוון שזה המקרה השני אני ממליץ לכל בעלי 2007FP לא להעלות את הרגלית עד הסוף אלא להשאיר קצת מרווח כדי להמנע מהתקיעה הזו

פורסם

גם אני עם F900B (בן 3 וחצי) ורואה רקע אפור כהה בלבד :-X

עריכה: במחשבה שנייה, לכל בעלי הCRT.

נסו להתקרב עם הפנים למסך (אצלי יש אור מהחלון שנופל עליו, אז נסו גם לכבות כל סוג של אור בחדר), ואז (אני לפחות) רואים גוונים של אפור.

כשהחדר חשוך וגם הקונטרסט וגם הבהירות על 100, אני רואה גוונים.

פורסם

כוונון הגובה של ה-2007WFP באמת קצת לא נוח, אבל הוא קיים ועובד. אם תסובב את המסך ותסתכל עליו תראה שכשהמסך בנקודה הגבוהה ביותר הוא נתפס למקום וצריך להפעיל טיפה כוח בשביל להוריד אותו.

כן, פשוט הייתי עדין מידי, עכשיו זה עובד.

אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי מחר וככה אני אוכל באמת לעבוד עם המסך.

יש כפתור בצד האחורי של הרגלית תלחץ עליו.

יכול להיות שהוא יתקע לך - זה מה שקרה גם לי מימשתי אחריות החליפו לי את הרגלית במקום.

תגיד, מה הכפתור הזה עושה בכלל? הכסוף הזה שעל הרגלית?

ועכשיו שאלה בנוגע לאחרויות:

התקשרתי לחנות והם אמרו שלא אמור בכלל להגיע תעודת אחריות עם המסך, אלא מספיקה קבלה שקניתי מהחנות.

במקרה של תקלה יש לפנות ל"מעבדות CPM" עם חשבונית הקבלה ושמה אני ממש את האחריות.

זה נכון? ::)

פורסם
  • מחבר

כן ואם יש פיקסלים שרופים הם יכולים לתקן את זה נכון?

פורסם

אה, אז גם אתה לא קיבלת אחריות? :-X מאיפה קנית? זה תקין?

בנוגע לפיקסלים מתים - לא, הם לא מתקנים, פשוט מחליפים לחדש, אבל זה תלוי כמה פיקסלים יש.

פורסם
  • מחבר

עזוב אני במצב גרוע אני קניתי מיעקב, אני מחר מתקשר בבקשה להחזיר.

פורסם

למה אתה מתכוון מצב גרוע? למה? מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

בקשר לגוונים, כן אני רואה הבדלים ב50 בהירות..

הצבעים כפי שאמרתי לא נראים לי הבעיה, אני פשוט לא מצליח לסבול את העניין הזה שבכל מקום שיש צבע בהיר אני מרגיש כאילו הכל מהבהב שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים