עבור לתוכן

כמה תמונות מה2007WFP ועזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום, לא מזמן קניתי את המסך הזה.

סה"כ הצבעים נהדרים לטעמי, אבל יש לי כמה בעיות איתו, בדקתי עכשיו flickering ולא הבנתי בדיוק מה אני אמור לראות אבל ראיתי הרבה דברים מוזרים בעיניים שהסתכלתי על התמונה הזאת שבודקת את הflickering: http://www.techmind.org/lcd/dotinvrgb2l.html

על 100% brighness ראיתי דברים מוזרים באוויר :kopfpatsch:

כמו שאמרתי הצבעים נהדרים באמת ברמה של CRT, אבל עדיין מטריד אותי העניין שדיברתי עליו לא מזמן באחד האשכולות.. שכאשר יש צבע בהיר כאילו אני רואה עליו מליוני נקודות שחורות ואין לי מושג אם הבעיה במסך הספציפי שלי או שככה זה הDELL! וזה הורג אותי..

עוד תופעה שראיתי זה הbacklight bleeding, רציתי לדעת אם שווה להחליף את המסך עם הbleed שיש לי במסך. (אני צלם די גרוע אז יש 2 תמונות..)מהאמצע רואים את כל הנזילות אבל לא תפסתי את זה ממש..

תופעה נוספת שראיתי במשחק FIFA, זה שיש מריחות, אני לא יודע אם זה בדיוק מריחות או שפשוט הכרטיס מסך מקרטע כי הוא 9600PRO (בקרוב משודרג), אבל בקטע של מסירות ארוכות רואים קצת מטושטש.. עם זה אין הרבה מה לעשות כי ככה זה המסך.

הטקסטים נראים ממש טוב לא האמנתי על מסך LCD ברמה הזאת, וגם סרטים.

אני משתמש כרגע על בהירות 35.. יותר מזה נראה לי בהיר מדי (ובנוסף עשיתי על הצבעים - custom כמו שבגהרה אמר על ה2407WFP) וזה באמת מקודם היה ירוק מדי..

סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל לא בטוח אם כדאי לי להחליף אותו ל2007WFP אחר..

תודה לכולם והינה התמונות.. (האיכות יצאה חרא לצערי.. מצטער.. ניסיתי כמה שיכולתי)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש אחלה מסך...

אני יודע אצלי יש את המסך הזה והוא פשוט מצויין..

אין מריחות אין שום בעיה רואים חד ויפה

פורסם
  • מחבר

ובקשר לנקודות שחורות על צבעים בהירים או לא יודע איך להגדיר את זה גם בתמונות זה מפוקסל כזה..

פורסם

הבדיקות של Flickering או ריצוד מיועדות לגרום למסך שלך להראות ריצוד מסוים, אם הוא לא היה מציג את זה באף בדיקה יכול להיות

שהחברה משתמשת בשיטה אחרת של החלפת זרם או שהבדלי הזרמים נמוכים מידי, דבר אשר יכול לגרום לתופעה של

עיקשות תמונה במסך LCD. בסופו של דבר זה בסדר שלפחות בבדיקה אחת תראה ריצוד משמעותי.

בקשר לדליפת האור, היא אינה משמעותית מידי, כבר ראיתי גרועות יותר. אם אתה מחליף תסתכן בקבלת מסך עם פיקסלים מתים

או דליפת אור גדולה יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

בכמה brightness אתה \ אתם משתמשים? כי כפי שאמרתי מעל 35 זה נראה לי מאוד בהיר

פורסם

אני רוצה שתבצע בדיקה קצרה, קבע את הבהירות שלך על ברירת מחדל (50 אצלי ב 2407) וגש לפה.

האם אתה רואה אבחנה ברורה בין כל גווני האפור? כעת תתחיל להוריד את הבהירות ותראה אם גוונים

מסוימים מתחילים להעלם ולההפך שחורים.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני עם הF900B שלי, ושאני נכנס לשם הכל שחור לפי מה שאני רואה.

זה אמור לעבוד רק עם LCD? אחבר את הLCD עוד כשעתיים (כרגע לא אפשרי), ואבדוק זאת.

הטקסט אמור לההפך לשחור \ אפור? איך זה הולך? הרקע תמיד יהיה שחור?

פורסם

^^^^

תגיד.. המסך הגיע לך עם תעודת אחריות בקופסא? לי לא הגיע.

ועובד לך כיוון הגובה של המסך? למה לי זה לא עובד.. רק לצדדים :/

בקרוב אני אעשה גם תאר'ד, פשוט אין לי מחשב בבית (בסוף השבוע הזה אני מקבל חדש)

יש לי גם זליגת אור בצד ימין של המסך די קטלנית נראה לי..

אבל אין פיקסלים מתים והפנאל הוא S-IPS ו REVISION 4.

בכל מקרה, אני מאוד לחוץ בנושא :/

פורסם

כרגע אני עם הF900B שלי, ושאני נכנס לשם הכל שחור לפי מה שאני רואה.

זה אמור לעבוד רק עם LCD? אחבר את הLCD עוד כשעתיים (כרגע לא אפשרי), ואבדוק זאת.

הטקסט אמור לההפך לשחור \ אפור? איך זה הולך? הרקע תמיד יהיה שחור?

זה אומר שה CRT שלך ממש במצב לא טוב :-X

הרקע אמור להראות מדרגות אחידות מאפור כהה לשחור(כ 15 מדרגות שונות של אפור) אם לא רואים שום מדרגה

הבהירות של המסך לא בסדר(גם יכול להיות בגלל שהחומר הזרחני שחוק אם מדובר ב CRT).

בכל מקרה תבדוק את זה על הדל ותחזור אלינו.

ל-Royz

אם המסך הכי נמוך ואתה לא מצליח להעלות אותו יותר גבוה תלחץ על הכפתור מאחורי הרגל, זה אמור לשחרר אותו.

פורסם

^^ לי יש F700B וגם אני רואה רק שחור, וניסיתי לשחק עם הבהירות\קונטרסט ועדיין לא ראיתי כלום, ולא נראה לי שהמסך שלי במצב *כל כך* רע, הוא לא כזה ישן :\

יש פתרון, או שיכול להיות שזה עובד רק עם LCD? אני צריך להיות מודאג?

פורסם

זה לא עובד רק ב LCD למעשה רוב מסכי ה TN הזולים גם לא מראים את המדרגות הללו כמו שצריך.

לצערי אני רואה שישנו מספר גדול של מסכי CRT שגם לא מצליחים להציג גוונים עדינים אלו(גם ה753 שלי לא מציג אותם).

זה בהחלט גורם לי למחשבה שכיום נושא הצבעים ב LCD בהחלט משתווה ואף עובר את מסכי ה CRT במסכי ה LCD היותר איכותיים.

פורסם

כנראה שאתה צודק...לא נורא, עוד 4 שנים ככה נקנה מסך חדש :P

פורסם

ל-Royz

אם המסך הכי נמוך ואתה לא מצליח להעלות אותו יותר גבוה תלחץ על הכפתור מאחורי הרגל, זה אמור לשחרר אותו.

הוא הכי גבוה, אני לא מצליח בכלל לשנות את הגובה.

"The Dell 2007WFP also provides height adjustment within a range of 10 cm. At its minimum height, the distance between the lower edge of the chassis and the desk plate is 2.5 cm"

הוא ככה:

dell-2007wfp-hoehe-max.jpg

ואני רוצה להוריד אותו קצת:

dell-2007wfp-hoehe-min.jpg

ד"א, אמורה להגיע אחריות בתוך הקופסא של המסך?

פורסם

כוונון הגובה של ה-2007WFP באמת קצת לא נוח, אבל הוא קיים ועובד. אם תסובב את המסך ותסתכל עליו תראה שכשהמסך בנקודה הגבוהה ביותר הוא נתפס למקום וצריך להפעיל טיפה כוח בשביל להוריד אותו.

פורסם

בקשר למבחן גוונים, אני עם הCRT שלי [MAG 786PFS] בד"כ על 50% בהירות ואז אני לא רואה, אם אני מעלה את זה ל70 בערך אז כבר רואים את הגוונים בבירור אבל זה מציק לעיניים ברקע לבן [בהיר מדי]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים