עבור לתוכן

המלצה לשיפור צירקולציית אויר

Featured Replies

פורסם

לאחרונה בניתי מערכת חדשה אבל הכוונה להשתמש במארז הקיים שלי, אני צריך עזרה והכוונה לשיפור האיוורור

1. מעבד E6600 + קירור Tower Tuniq

2. לוח: GA-965P-DS3 3.3

3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC

4. ספק: LIBERTY 400W

כרגע במארז הקיים יש מאוורר 120mm אחורי (מוציא) ומאוורר 80 קידמי שואב

נא המלצתכם הדחופה הכוונה לממש בעתיד OC במע

תודה מראש למתייחסים

פורסם

למה אתה רוצה לשפר משהו שעוד לא ניסת?

תעשה OC, תבדוק טמפרטוקות, ואז - אם הטמפרטורות יהיו גבוהות תנסה לשפר..

לפי מה שזה נשמע המערכת שלך נשמעת די "מאווררת"...

איזה מארז ד"א..?

פורסם

איזה מארז יש לך ?

למערכת כל כך טובה הייתי קונה מארז טוב ומאוורר הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז בן שנתיים של (TZAG (thermal design הןא בעל 2 מאווררים קדמי ואחורי 120mm חשבתי בנוסף למעבד יש Tower tuniq חשבתי להשקיע

את שארית התקציב במידה ואכן נדרש דווקא במאווררים אכותיים ושקטים , אודה מאוד להמלצות , תכנו אותי אם אני טועה ובכל מקרה כדאי להחליף את המארז.

(חשבתי אולי להוסיף עוד מאוורר שואב/מכניס במכסה צדדי למארז הקיים יש פתח רשת אוורור באיזור המעבד

אשמח מאוד לקבל המלצות למאוורים איכותיים ושקטים

פורסם

יש באתר עצמו, במדור של המדריכים, מדריך יעיל שמסביר בדיוק איך משתלם ולא משתלם לשים מאווררים.

ובקשר להמלצת מאווררים:

אני משתמש כבר מספר שנים במאווררים של חברת ACRCTIC COOLING, או בקיצור AC, והם פשוט מעולים!.

רעש מינימלי וביצועים לאורך זמן.

שים לב רק שיש מאווררים חד כיווניים, הם מעולים, יש בהם שימוש בטכנו' בלימת זעזועים כך שהם כמעט לא עושים רעש.

ויש דו כיווניים, שהם בצורה כמו מאוורר רגיל, אך איכות המנוע ועיצוב הדחף גורם לביצועים טובים גם פה.

הגודל המומלץ כמובן, הוא בין 90 מ"מ ל120 מ"מ, וזה כמובן תלוי במארז והמקום שיש לך בו.

CM.

פורסם
  • מחבר

במארז שלי למאוורר הקידמי השואב יש תעלת אויר (חלל בין מבנה המתכת לכיסוי הקידמי של עשוי פלסטיק של המארז) המובילה לפתח בתחתית המארז, האם זו הצורה היעילה ביותר לעבודה שלו או שכדאי לבצע מודינג כלשהוא לשפר את יניקת האויר שלו ?

אשמח להמלצות נוספות לגבי מאווררים שקטים ואכותיים (עדיף מ-SKY-PC , אבל לא בהכרח)

תודה

פורסם

במקומך הייתי מחליף את המארז, TZAG הם מארזים ג'נריים ולא הייתי מרכיב שם מערכת איכותית (ובכלל).

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מודה לך מאוד על העצה הכוונה בהחלט כפי שאמרת לשמור על המערכת ולאפשר OC בעתיד, אם ככה אשמח מאוד להמלצה למארז טוב ושקט

למערכת שלי תקציב : 500 שח אשמח מאוד להמלצות זולות יותר ולחילופין במידה והמינימום הנדרש למערכת בסדר גודל כזה הוא במחיר גבוה יותר גם אשמח לקבל המלצה (לא הייתי רוצה בגלל 100 שח לגרום נזק למ"ע שעלתה לי 5000 שח

תודה מראש על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים