פורסם 2007 באפריל 1318 שנים ניסיתי כבר שני קליאנטים - Kopete וGaim, והבעייה לא נפתרה. פשוט במקום עברית אני רואה ג'יבריש כזה, וזה מופיע תמיד בהודעות Away, בפרופילים, ובהודעות אצל חלק מהאנשים, מה שגורם לי להניח שמדובר בפונט. מישהו יודע איך לפתור את זה? זה ממש משגע אותי. תודה רבה!
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים כרגע אי אפשר, תעביר את החברים שלך לתוכנה אחרת (אני יודע שבמירנדה זה עובד)
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר מירנדה ללינוקס? הדף היחיד שמצאתי באנגלית הוביל אותי ללינק מת...מה שמוזר שזה קורה רק אצל חלק מהאנשים, ולא כולם.תודה!
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים אמרתי 30 פעם, אי אפשר לסדר את זה (אלא אם יתחילו פה לשים פאצ'ים ולקמפל מחדש) תחיה עם זה (או שתעבור למסנג'ר)
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים דבר ראשון אפשר להריץ ב WINE הרבה IM של חלונות.דבר שני ב GAIM לך להגדרות המתקדמות של החיבור של ה ICQ ויהיה לך שם ENCODING.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר ^^^^תודה רבה לך! שיניתי את הקידוד לwidows-1255, ועכשיו אני רואה הודעות Away בעברית (אני מניח שגם הכתיבה תעבוד, פשוט כולם ישנים עכשיו)!תודה! עריכה:טוב, אני רואה הודעת (אחת מתוך הרבה) Away בעברית. כל השאר עדיין בג'יבריש כזה. מחר אני אבדוק את זה.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים וכמו שאמרתי, בטח ההודעה הזאת היא ממישהו שמחובר לקליאנט אחר ולא ל ICQ המקורי וברור שאפשר להריץ בWINE הרבה דברים של חלונות אבל זה מטומטם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.