פורסם 2003 בינואר 1622 שנים מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4.אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר אין קשר לווארז, שכן הבעיה קיימת גם בגרסאות ה"חוקיות" של המשחק.הפתרון הוא גם לאלו שהורדו את גרסת הווארז וגם לאלו שישיגו אותו בעתיד בחנויות.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים אבל אין אותו בחנויות בשום מקום בעולם, הוא הזדהב השבוע, ורק למי שהוריד אותו בווארז יש אותו :AR15:
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים yep, נשמה (ספיריט ;D ), היו על זה מספיק דיונים בעבר. לא למלאות בהודעות בתראד שלא קשור (ולא לפתוח אחד חדש כי הנושא כבר נטחן מספיק בעבר).
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים היי,יש לי בעיה מסויימת - אני מפעיל את המשחק על כרטיס של ASUS, בכל אופן המשחק פשוט לא עולה. אם אני מפעיל את ה- Task Manager אז אני רואה שיש ישום simcity 4 אך לאחר שנייה הוא נסגר... האם הורדת דריברים תעזור? מה כן יעזור?תודה.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר לי היה את אוו כרטיס ואתה בעיה, תתקין את הדרייברים של nVidia וזה אמור לפתור את הבעיה
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר למה להקפיץ דיון??הייתי פותח אחד חדש...התראד נפתח מההתחלה על מנת שאנשים לא ישאלו..אז מה רע? הוא חיפש ומצא! ואת זה אנחנו אמורים לעודד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.