פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים חברה ציבורית ?!אין כזה דבר !!!!!!!!!!!!!!כל חברה היא חברה פרטית !אם הם רוצים ציבורית , שיקנו מחשב מהצבא !
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים מחבר איך הגעתם לציבורית?! לא כל חברה היא פרטית!!! יש חברות כמו SKAK אבל שלא מבינות במחשבים כמו מקצוענים....
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים תגיד לי ...כל חברה שלא שייכת לממשלה , היא חברה פרטית .לכן , שום ממשלה נורמאלית לא תמכור מחשבים !!!כאילו שאין להם דברים אחרים לעשות
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים אם אתה מרעננה גש לחנות של SKAK ברחוב אוסטרובסקיהאתר שלהם http://www.skak.co.ilקבל מהם הצעת מחיר ותשווה לאחרים
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים למה רק אתם מבינים?! LOL... ;D דרך אגב... אני מבקש ממשתתפי הפורום להיות קצת פחות בוטים בהבעת דעות על חנויות (לא משנה אם זה זיגזג או KSP)...!
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים פלונטר זה חנות גדולה וגם זיגזג, אפשר לבוא אליהם ולהזמין.נראה לי שכשאתה אמר חברה גדולה, אתה מתכוון לחנות עם סוכני מחירות מלוקקים כאלה שלבושים יפה, אבל תאכלס חוץ מלמכור פנטיום 4 לפי קורס השתלמות של אנשי מכירות הםא לא יודע כלום אז בבקשה:אתה כ"כ רוצה חברה גדולה?לך על אקסלנט, אבל אל תבוא להתלנן פה על השירות.אתה רוצה חברות פרטיות עם שירות מעולה:פלונטר(קצת פחות שירות) וזיגזג. תתקשר לזיגזג תדבר שם עם אורן, ותגיד לי מה דעתך על המקום.משהו מוכן להסביר לי מה הסיפור עם תומר?לפני כמה שבועות כשקניתי אצלהם משהו הוא עוד היה שם ומחר לי אותו.
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים אם זה כ"כ מצחיק, אולי אתה מוכן לשתף את כל הכיתה בזה?(בקול צורם שקרוב לכזה של עורב)
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים אם הוא מחפש מחפש P4 אז אני חושב שזה המקום...אני אישית לא קניתי שם מחשב אבל חבר שלי כן והוא מרוצה מהכול וגם המחיר היה בסדר גמוראולי למישהו יש ניסיון לא טוב...אז שיגיד ;D
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים אם הוא מחפש מחפש P4 אז אני חושב שזה המקום...אני אישית לא קניתי שם מחשב אבל חבר שלי כן והוא מרוצה מהכול וגם המחיר היה בסדר גמוראולי למישהו יש ניסיון לא טוב...אז שיגיד ;Dעל איזה מקום אתה מדבר?אני מקווה שלא על אקסלנט.
פורסם 2001 בדצמבר 1724 שנים זה דרעק של חברה, היה לי פעם פנטיום 133 עם פלופי באחרוית של החולירות והם האשימו אותי שהרסתי אותו ברגע שהוצאתי אותו מהמחשב, כי הם לא רצו להחליף לי אותו.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.