עבור לתוכן

רסיבר YAMAHA HTR 5930 ורמקולים INFINITY TSS500

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים).

מצורף לינק לאחורה של הרסיבר.

http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html

תודה.

פורסם

יש לי מגבר כזה בידיוק אבל עם רמקולים של PURE ACOUSTICS בסלון

מגבר סוס... אתה תהנה ממנו

פורסם

צד שמאל למעלה (בתמונה) יש לך כניסה שנקראת digital in !

אם ישלך כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ,אני משאר שזאת תיהיה יצאת בננה pl 3.5 רגילה אז אתה צריך כבל בננה לRCA רגיל בשביל לחבר בין השניים :)

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבתי - לחבר את זה לכניסת הDTV/CABLE ברסיבר, כרגע אני לא חושב שיש לי יציאה דיגיטלית מהמחשב - אני יודע שיש לי 5.1 מובנה על לוח האם של אסוס,ואני מוציא מיציאת הAUDIO עם בננה למפצל לשתיים ואז מחבר ליציאת הAUDIO ברסיבר. האם זו יציאה דיגיטלית שאני יכול להשתמש בה או שאני צריך לקנות כרטיס קול מיוחד - אם כן על איזה אתם ממליצים ובכמה?[br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 16:16:58

בלבול קטן כמובן שאני אחבר את זה לכניסת הDVD בדיגיטל אינפוט ולא בחיבור האופטי.
פורסם

אתה צריך לשחק בהגדרות של הכרטיס קול ולשנות שם שהכרטיס יוציא אות דיגיטלי דרך אחת היציאות !

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שיש אפשרות כזאת? יש לי לוח אם די ישן ASUS - P4P800 DELUXE מלפני שלוש שנים,אתה באוח אפשר לחבר לו בצורה דיגיטלית?[br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 19:37:57

יש בלוח יציאת S/PDIF out connector זה מה שצריך לא??
פורסם

^^^

בהחלט זו היציאה מהלוח אם שאתה צריך להשתמש .

ולפי דעתי אתה צריך לחבר אותה לחיבור מס' 3 (נמצא בצד שמאל בתצלום)

פורסם

אני לא מכיר את הלוח שלך וגם לא מכיר את הכרטיס קול,אני מקווה שזה שמעליי צודק ואתה תוכל לחבר דרך S/PDIF out connector !

מקסימום תבדוק בחוברת של הלוח אם אים אתה מגדיר בדריוור של הכרטיס קול יציאה דיגיטלית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים