פורסם 2007 באפריל 1318 שנים שלום לכולם!מישהו התנסה בשילוב כזה?מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו?תודה מראש.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים עכשיו קניתי את ה-ABIT הזה. מתחיל להרכיב את המחשב תוך יומיים עבור מדיה סנטר, ואז אני אעביר רשמים.היתרון שלו על האסוס (מעבר לעובדה שהוא FATAL1TY) הוא שיציאת ה-HDMI שלו היא על הלוח, ולא בסלוט חיצוני כמו באסוס. (לוקח מקום של כרטיס הרחבה)
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר עכשיו קניתי את ה-ABIT הזה. מתחיל להרכיב את המחשב תוך יומיים עבור מדיה סנטר, ואז אני אעביר רשמים.היתרון שלו על האסוס (מעבר לעובדה שהוא FATAL1TY) הוא שיציאת ה-HDMI שלו היא על הלוח, ולא בסלוט חיצוני כמו באסוס. (לוקח מקום של כרטיס הרחבה)יש חדש? איך הלוח?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים סליחה על התגובה המאוחרת...הלוח אחלה, עובד פיקס.אני לא משתמש בחיבור HDMI שלו, מכיוון שגיליתי שב-LCD שלי רואים טוב יותר דרך כניסת ה-VGA.הרזולוציה היא זהה. 1366X768.ובכלל כדאי שעוד אנשים ידעו מספר פרטים חשובים:יש לי LCD מאוד איכותי של חברת LOEWE הגרמנית. ( CONCEPT בת שנה וחצי) דרך כניסת ה-VGA איכות התמונה טובה יותר מאשר דרך כניסת ה-HDMI.לחבר שלי יש LCD חדש של LG 37" מהסדרות החדשות, ושם דווקא רואים טוב יותר דרך כניסת ה-HDMI. (שתי הטלויזיות נבדקו עם אותו מחשב, שמכיל את הלוח המדובר של ABIT)כדאי לשים לב שיש לא מעט טלוויזיות LCD שכניסת ה-VGA שלהם מוגבלת רק ל-1024X768 , ואז חייבים לעבוד דרך כניסת ה-HDMI. (די מגביל)ההמלצה שלי, היא לא להתעצל, לסחוב את מחשב המדיה סנטר לחנות + כבלים שלכם, ולבקש להתחבר לטלוויזיה. זאת באמת תהיה האיכות שאתם תראו בבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.