עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבור Samsung LA32S71B ללוחות עם יציאת HDMI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מישהו התנסה בשילוב כזה?

מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו?

תודה מראש.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו קניתי את ה-ABIT הזה. מתחיל להרכיב את המחשב תוך יומיים עבור מדיה סנטר, ואז אני אעביר רשמים.

היתרון שלו על האסוס (מעבר לעובדה שהוא FATAL1TY) הוא שיציאת ה-HDMI שלו היא על הלוח, ולא בסלוט חיצוני כמו באסוס. (לוקח מקום של כרטיס הרחבה)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עכשיו קניתי את ה-ABIT הזה. מתחיל להרכיב את המחשב תוך יומיים עבור מדיה סנטר, ואז אני אעביר רשמים.

היתרון שלו על האסוס (מעבר לעובדה שהוא FATAL1TY) הוא שיציאת ה-HDMI שלו היא על הלוח, ולא בסלוט חיצוני כמו באסוס. (לוקח מקום של כרטיס הרחבה)

יש חדש? איך הלוח?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על התגובה המאוחרת...

הלוח אחלה, עובד פיקס.

אני לא משתמש בחיבור HDMI שלו, מכיוון שגיליתי שב-LCD שלי רואים טוב יותר דרך כניסת ה-VGA.

הרזולוציה היא זהה. 1366X768.

ובכלל כדאי שעוד אנשים ידעו מספר פרטים חשובים:

יש לי LCD מאוד איכותי של חברת LOEWE הגרמנית. ( CONCEPT בת שנה וחצי) דרך כניסת ה-VGA איכות התמונה טובה יותר מאשר דרך כניסת ה-HDMI.

לחבר שלי יש LCD חדש של LG 37" מהסדרות החדשות, ושם דווקא רואים טוב יותר דרך כניסת ה-HDMI. (שתי הטלויזיות נבדקו עם אותו מחשב, שמכיל את הלוח המדובר של ABIT)

כדאי לשים לב שיש לא מעט טלוויזיות LCD שכניסת ה-VGA שלהם מוגבלת רק ל-1024X768 , ואז חייבים לעבוד דרך כניסת ה-HDMI. (די מגביל)

ההמלצה שלי, היא לא להתעצל, לסחוב את מחשב המדיה סנטר לחנות + כבלים שלכם, ולבקש להתחבר לטלוויזיה. זאת באמת תהיה האיכות שאתם תראו בבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים