עבור לתוכן

HERCULES FORTISSIMO III - אין יותר !!! עזרה מישהו!

Featured Replies

פורסם

אהלן חברייה...

אז למי שזוכר פה, בעזרת הדיון פה...החלטתי לרכוש FORTISSIMO III...ואכן אצתי ועשיתי הזמנה אצל זיגזג.

אולם מסתבר כי היבואן, כלנית, אינו מביא יותר מוצרי HERCULES. כך גם בפנדה...

למישהו יש עיצה מה לעשות???

האם שווה לחכות עד שאולי יום אחד כלנית כן תביא לארץ HERCULESים?

או שמא ללכת על כרטיס אחר? איזה???

עזרה, אמיר.

פורסם

אמממ

באמת בעיה

אולי תתפשר על כרטיס אחר - או תפנה להרקולס עצמם ותשאל אותם מי מייבא לארץ מוצרים שלהם

פורסם

גם לי זה קרה שלא היה במלאי. >:(

אז גם לא יביאו יותר כרטיסים של הרקולס? :-\

פורסם

ממש אבל ממש לא סביר...

הפורטיסימו נמכרים מעולה בארץ,אז ממש לא נראה לי שיפסיקו לייבא אותם,או כל מוצר אחר של הרקולס.

פורסם

לך על מוצר אחר, היתה לי התנסות ממש רעה עם הכרטיס הזה.

ובנוסף לכל אין להם תמיכה טובה - קיבלתי לפני 3 ימים תשובה ממנהל פורום הרקולס אירופה לשאלה ששאלתי לפני חודש וחצי...

לא מומלץ בכלל לקנות את הכרטיס הזה.

פורסם

מומלץ מאוד לרכוש את הכרטיס קודם כל

ושנית אפשר פשוט לשלוח Email ל Hercules ולשאול ....

פורסם

יש את הכרטיס בבאג (רק במחיר של 450 ש"ח)

פורסם

עד כמה שאני יודע, גם סימפלטק מייבאים את הכרטיס לארץ ואפשר לקנות אותו אצלם (אני קניתי אותו שם לפני חודש בערך..).

פורסם

'הכרטיס נמכר מעולה בארץ'? אני לא חושב, בקרב הקהילה כאן הוא 'מוצר חם' אני לא חושב שהוא נמכר הרבה בארץ.

פורסם

'הכרטיס נמכר מעולה בארץ'? אני לא חושב, בקרב הקהילה כאן הוא 'מוצר חם' אני לא חושב שהוא נמכר הרבה בארץ.

'

יאפ... לצערנו אנשים עדיין מעדיפים את השמות "קריאייטיב" ו- "סאונד בלאסטר", כמו שאנשים עדיין מעדיפים "אינטל פנטיום".

פורסם

נכון, אז הוא כרטיס מצוין, זול, אבל הוא לא נמכר במיוחד, מוצרי הרקולס כמעט ולא נמכרו בארץ, מלבד לקהילה הזאתי שלנו

פורסם
פה , ופה יש את הכרטיס
פורסם

1. רוב מוצרי הרקולס לא נמכרים יותר מדי, ולדעתי בצדק. הם פשוט יקרים מדי (עזבו את כרטיסי הקול), ללא הצדקה. לרוב אין להם יתרונות על יצרנים אחרים (לפעמים כן- לדוגמה ב Kyro II).

2. להשוות את Creative ל Hercules זה ממש לא כמו להשוות את AMD ל Intel. עם כל הכבוד לפורטיסימו, שים לב שהוא בעצם יותר יקר מהמוצר המקביל של קרייאטיב (Live). מבחינת האיכות, זה נושא לויכוח שלא נגמר, ומאחר שאין לי נסיון אישי בו, אני לא אקח חלק בו.

3. מישהו מכיר חנויות בהן מוכרים את ה GameMuse XL? (ראיתי חנות בה מוכרים, אבל אולי אפשר להשיג ביותר זול... אפשר לרשום את השם שלה?)

פורסם

1. רוב מוצרי הרקולס לא נמכרים יותר מדי, ולדעתי בצדק. הם פשוט יקרים מדי (עזבו את כרטיסי הקול), ללא הצדקה. לרוב אין להם יתרונות על יצרנים אחרים (לפעמים כן- לדוגמה ב Kyro II).

2. להשוות את Creative ל Hercules זה ממש לא כמו להשוות את AMD ל Intel. עם כל הכבוד לפורטיסימו, שים לב שהוא בעצם יותר יקר מהמוצר המקביל של קרייאטיב (Live). מבחינת האיכות, זה נושא לויכוח שלא נגמר, ומאחר שאין לי נסיון אישי בו, אני לא אקח חלק בו.

3. מישהו מכיר חנויות בהן מוכרים את ה GameMuse XL? (ראיתי חנות בה מוכרים, אבל אולי אפשר להשיג ביותר זול... אפשר לרשום את השם שלה?)

כשעוד הוא עלה 250 שקל הוא לא היה יקר בהרבה מהקריאטיב, ובהתחשב בתמורה שהוא נותן ביחס לקריאטיב הוא כדאי בהרבה יותר

כמעט מכל בחינה אפשרית (אם לא מכל !) על פני הקריאטיב.

פורסם

אולי, אבל הוא בכל מקרה יותר יקר, וככזה אי אפשר להשוות אותו ל Live באותה צורה בה משווים את'לון לפנטיום.

כזכור:

יאפ... לצערנו אנשים עדיין מעדיפים את השמות "קריאייטיב" ו- "סאונד בלאסטר", כמו שאנשים עדיין מעדיפים "אינטל פנטיום".

אתם מנסים להוציא את הרקולס כאיזו חברה אנדרדוגית קטנה שמנסה לפרוץ לעולם ומציעה מוצרים מעולים שזמינים לכולם, וזה ממש לא נכון (לא יעזור, המוצרים שלהם יקרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים