עבור לתוכן

מחיר DELL בחול לעומת הארץ

Featured Replies

פורסם

בקלות :

עריכה :

מחירי שוק בחו"ל הם 360 דולר .

המחיר של המסך מול היצרן , או מפיץ גדול , אני מאמין משהו כמו 300 דולר , אולי קצת יותר .

לצורך העניין , המסך עולה 360 דולר .

לצורך העניין , הדולר היום הוא 4.1 - בשקלים - 1500 ( נעגל קצת ) .

נוסיף לו קצת מע"מ - הגענו ל1700 וקצת .

היבואן צריך להרוויח ? כן .

החנות שמוכרת לך את המסך צריכה להרוויח ? כן .

גם אל תשכח שבארצות הברית כמות ההפצה וגודל השוק הרבהההההה יותר גדול מאשר בארץ הפצפונת הזאת , והמחירים בהתאם .

היבואן מרוויח , אני משאר משהו כמו 10 עד 15 אחוז משווי המסך , וכל חנות ממוצעת מרוויחה בין 7 עד 10 אחוז עליו .

ככה הגענו ל2300 שקל .

ככה הגעתי ל300 שקל -.-

פורסם
  • מחבר

הבנתי איך אתה הגעת ל 300 שקל.

אבל אותי מעניין איך הוא הגיע לסכום ההתחלתי שזה 300$,אלא אם הוא עובד בדל ואז הוא יודע בוודעות.

אני אוהב שאנשים מציבים עובדות על מה שהם אומרים, ולא אומרים סתם.

פורסם

התשובה היא שבכל מוצר, כל מוצר ניראה לי שתקנה,ותבדוק ,יותר יקר מכל מקום אחר בעולם.

למה, איך אומרים אחרים בארץ,לא יודע?

ברוסית זה נישמע הכי טוב.

הסוף של המה שאמרתי.

פורסם

דווקא התימחור של DELL בארץ יחסית לארהב ולחברות אחרות הוא סביר. מה שכן יש לשים לב לנקודה הבאה:

מסכי דל נמכרים בארהב ישירות מאתר דל -כלומר ישירות מהיצרן/יבואן - מהחברה עצמה ואילו בארץ היבואן של דל משתמש ב-6-7 משווקים שלאחר מכן מוכרים לחנויות ורק לאחר מכן זה מגיע לצרכנים בארץ,וחבל כי ניתן היה להוריד את המחירים בעוד 20 אחוז לפחות במידה ודל היו משווקים את הצגים ישירות כפי שזה נעשה בארהב וקנדה.

ערן

פורסם

בקשר למחירים אין מה לעשות אנשים גם צריכים להרוויח כמו החנות והיבואן ככה זה תאמין לי גם אני חושב שהסכומים גבוהים תלוי באיזה מצב אתה נימצא ושוב בארץ בשביל איכות צריך לשלם ככה זה . אם אתה רוצה לך תיקנה מסך ב1000 שקל זה הכל רוצה תיקנה לא רוצה אל תיקנה אין מה לעשות החיים קשים בישראל כולם רוצים להרוויח גם הם וגם הלקוחות וזה לא מיסתדר.

והעיניין הזה של המחירים הגבוהים אני חושב ישאר לעולם ועד ולתמיד.

אתה יודע מה הפיתרון שכל בני ישראל יהיו עשירים בעלי מעמד.

ואתה יודע מה צריך בשביל להיות עשירים צריך שהמדינה תשלם לעובד פשוט למשל במקום 3 אלף ל6 אלף ואפילו יותר בקיצור משכורות שנאחנו מקבלים צריכים להיות מוכפלים. ככה כולנו נרוויח הכל תלוי במדינה הזאת שרק אנשים בעלי מעמד וכסף יכולים באמת להנות מהחיים הטובים ופשוט לא נותנים כל לאנשים במעמד הממוצע והנמוך להנות גם מאיכות ורמה גבוהה . זה באמת שערוריה

פורסם
  • מחבר

שערוריה עוד יותר ששחקנים הוליוודים מרוויחים לסרט 14 מיליון דולר ומה הם כבר עשו?

ס"כ שיחקו בסרט, ועוד הם מקבלים כבוד יותר גדול מראש הממשלה.

כן כן זה עולם שיטחי , אבל דע לך שבעתיד זה יישתנה ולא יישאר כך,אני צופה שינוי לטובה בכל העולם ובכל התחומים.

:xyxthumbs:

פורסם

יש גם מס קנייה לא קטן על מסכים עם כניסות וידאו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים