עבור לתוכן

מחיר DELL בחול לעומת הארץ

Featured Replies

פורסם

בקלות :

עריכה :

מחירי שוק בחו"ל הם 360 דולר .

המחיר של המסך מול היצרן , או מפיץ גדול , אני מאמין משהו כמו 300 דולר , אולי קצת יותר .

לצורך העניין , המסך עולה 360 דולר .

לצורך העניין , הדולר היום הוא 4.1 - בשקלים - 1500 ( נעגל קצת ) .

נוסיף לו קצת מע"מ - הגענו ל1700 וקצת .

היבואן צריך להרוויח ? כן .

החנות שמוכרת לך את המסך צריכה להרוויח ? כן .

גם אל תשכח שבארצות הברית כמות ההפצה וגודל השוק הרבהההההה יותר גדול מאשר בארץ הפצפונת הזאת , והמחירים בהתאם .

היבואן מרוויח , אני משאר משהו כמו 10 עד 15 אחוז משווי המסך , וכל חנות ממוצעת מרוויחה בין 7 עד 10 אחוז עליו .

ככה הגענו ל2300 שקל .

פורסם
  • מחבר

משהו לא מסתדר פה זה עדיין יקר.

פורסם

זה המצב, נכון, מה אתה רוצה שנעשה בנידון ? במוצרים כאלו היבואן/חנות מאמינים שהם יכולים לדפוק קופה, והם מצליחים.

פורסם

משהו לא מסתדר פה זה עדיין יקר.

שוב אתה אספסף?! פתחת דיון חסר טעם, קיבלת תשובה אינטילגנטית ומושקעת - וזה מה שיש לך לומר?

לך שבור את הראש לבד עם תרגילי אחוזים וקיטורים על יבואנים ומספיק להספים פה לחינם.

פורסם

אין מה לעשות זה קורה לא רק במסכים.

זה קורה עם מקרנים,מכשירי DVD,YOU NAME IT.

אם כולם מוכנים לשלם אז אין מה לעשות.

פורסם

דרך אגב,

מותר [מבחינת המכס כמובן] לאדם להביא איתו מחו"ל מסך כפי שמותר לו להביא מחשב אישי או מצלמת וידיאו??

פורסם
  • מחבר

שוב אתה אספסף?! פתחת דיון חסר טעם, קיבלת תשובה אינטילגנטית ומושקעת - וזה מה שיש לך לומר?

לך שבור את הראש לבד עם תרגילי אחוזים וקיטורים על יבואנים ומספיק להספים פה לחינם.

שוב פעם אתה ,מה אתה דוחף את עצמך לכל מקום,אתה בטח מאותם ישראלים שדוחפים את האף :screwy:,אתה לא המנהל של האתר שיגיד לי ויחליט עבורי מה לפתוח כמה לפתוח ואיך לפתוח? :kopfpatsch:

אז פשוט שב בצד ואל תדבר אם אין לך משהו חכם להגיד!

קודם כל קרא מה שרשום אצלי בצד ימין של המסך אתה חלק מהישראלים במדינה הזו שצריכים לפתח סבלנות וסובלנות כי רק בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא.

אם אני רוצה אני אפתח את הדיון הכי שבא לי ולא אתה ולא אף אחד יחליט עבורי !(כי מן הסתם יש את חופש הדיבור)

זה מעניין אותי לשאול את זה אני אשאל! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

סבלנות וסובלנות! :hi:

ותודה רבה לכל האנשים שעונים על התשובה שלי בצורה בוגרת ומובנת בניגוד לילד tmpusr .

אם אתה לא אוהב את מה שאני רושם ואת הנושאים,אתה לא חייב להסתכל,זה לא שאני הולך להתחתן איתך כי גם ככה אני רוצה בן זוג לא רק חומרי אלא גם רוחני. :lol:

ומהיום אני לא הולך לבזבז אנרגיה עליך,אם אתה שוב תרשום הודעות חסרות טעם כמו שרשמת זה מה שארשום לך.

פורסם

יש את היבוא עצמו(המשלוח) יקר מאוד , לפחות ליבא אישית 10 קילו = 200 דולר , אני מניח ששם זה חצי ככה שמשלמים נגיד 50-100 דולק על מסך משלוח בגלל זה הגענו למחיר :yelclap:

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד , ידוע שהישראלים רמאים ותחמנים אני לא אתפלא אם הם מעלים את המחיר הרבה מעל מה שהם באמת צריכים לעלות.

פורסם

אה ואתה הישראלי המושלם נכון?

בתגובה הראשונה הראו לך בדיוק איך המסך מגיע לכזה מחיר, בערך 300 שקל רווח ליבואן ועוד 300 לחנות. לי זה נשמע הגיוני.

פורסם
  • מחבר

אני קודם כל אדם מוסרי ואחכ אני ישראלי שנותן כבוד לאנשים,לא משקר ולא דורך על האחר,ובטח שלא דוחף תאף שלו לחיים של אחרים ומחליט עבורו מה להגיד ואיך להגיד!!

ואין כזה דבר בערך 300 שקל, האדם שרשם את זה עובד בחברת DELL או בחנות שמוכרת את מסכי דל?

אני אוהב דיוק ועובדות בדברים שאנשים אומרים ולא אומרים בערך 300 מאיפה הבערך הזה מגיע?

דיוק דיוק דיוק!

פורסם

אף אחד לא חייב לתת לך דין וחשבון על הרווח שהוא מרוויח .

היבואן קובע כמה אחוז רווח הוא רוצה , החנות קובעת כמה אחוז רווח היא רוצה , בהתאם לדרישות השוק ובהתאם לתמחורים מול היצרן .

לא טוב לך ?

תקנה אותו בחו"ל ב360 דולר , תשלם על משלוח , תשלם מע"מ , תחסוך 500 שקל , וכשתצטרך לממש אחריות , אני רוצה לראות שאתה תתחיל לשלוח מסך לחו"ל , לשלם כל פעם EMS על משלוחים , שזה בין 50 ל60 דולר , על משלוח חזרה לא תשלם , אני מאמין .

אף אחד לא מתחמן אותך , אנשים רק רוצים להרוויח , ואם יש אפשרות של להרוויח קצת יותר ממה שניתן , אז אדרבה , אל תכנס לאנשים לכיס .

פורסם

יש פתרון,פשוט לא לקנות וזהו.

הכל בארץ יקר ובכל זאת קונים וקונים כאילו אין מחר.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר להכנס לאנשים לכיס!?

אני מבקש מאנשים במדינה יושר ואמינות,שזה דבר בסיסי בן בני אדם!!

כנראה אי אפשר לדרוש מהאדם הפשוט יושר ואמינות, אם בממשלה אין יושר ואמינות אז אין מה לדבר עם האדם הפשוט!

אני חושב שאני מרגיז פה כמה אנשיםכי אני תזכורות עבורם על היושר והאמינות שאין ברצונם לזכור ואז זה מתבטא אצלהם בכעס ובעצבים.

להזכירכם העולם של היום הוא עולם תחרותי שאין בו מוסר, ערכים, יושר, אמינות וכבוד.

אין ברצוני לחנך אף אחד מכם, אני לא אבא ולא אמא שלכם ואתם אני מתאר לעצמי כבר לא בני 12 אבל יש גבול כמה בני אדם יכולים להתנהג לאדם זר אחר בחוסר כבוד ובזלזול ובטח שלא מקובל עלי שידברו אלי בצורה שכזו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים