פורסם 2007 ביולי 118 שנים בקיצור קומבינה על אנשים ...יש מלא קומבינות בעסק הזהקחו דוגמא הכי יפהאתה מזמין מחשב קומפלט אוקיאומרים לך תוך 4 ימי עסקים הוא אצלךלך תדע מה באמת יש לך במחשב עם הם לא נתנו לך חלקים של מכונת CNC בגלל זה אני עומד לטכנאי על הראש מתיי שהוא מרכיב את המחשבורואה מה הוא עושה ואיך הוא עושהשימו לב שלפאמים טנאים שמים תלוח אם על שולחן העבודה שלהם...עם קצת חוכמה מספיק זרם חשמל סתטי מהגוף שלווהוא כבר שורף משהו בלוחקחו דוגמא של נוכל מזה נוכל אתם נופלים מהרגלייםהבאתי תמחשב שלי עליו והיה לי קצר בלוח אם (קח הוא אמר)אמרתי עם כבר יאללה אני יקנה חדשקניתי מחשב לפני 4 שנים טובות המחשב עלה לי 4000 שחאחרי הנחה של 500 שחאמרתי לעצמי ואללה אני חוזר עליו כל הזמן אחרי שבועים באתי אליו והמחשב השני שלי היה אצלובאתי לקחת אותו והמוכר אמר לי המחשב לא פה!! שאלתי אותו אז איפה הוא מה אתה מחביא לי אותוהחוצפן בשיא הכושר שלו אומר לי במילים האלה(המחשב הישן שלך לקחנו אותו בתמורה למחשב החדש עשני לך הנחה)בתוך עצבים התחתי לצחוק לו בפנים הוא לא רצה להחזיר לי תמחשב אחרי שאבא שלי בא אליוויש לי אבא שלא רואה בעיינים פתאום המחשב כן אצלו וכםן הוא החזיר לי אותונוכל או לא נוכל זאת כבר החלטה שלכם
פורסם 2007 ביולי 118 שנים עם ה 7900GT שלי לא הייתי יכול לשחק איתו ב TD עם HDR.לא יודע מה קורה אצלך, אבל אצלי לא היה אפשרי.. זה היה מוריד לי את ה FPS בצורה מטורפת ! ולא היה אפשרי לשחק כי זה היה זז אולי על 10 FPS..עם ה 8600GTS זה בקושי מפריע לו עם או בלי HDR וגם אפילו בשילוב עם AA זה לא כל כך מפריע..זה כנראה בגלל שהייתה בעיה בכרטיס... גם לי הייתה בעיה ב-6600GT (של MSI, מאייבורי...) שלי, ואחרי שהחליפו לי אותו (בלי בעיות, כנראה כי הבעיה מוכרת להם) הרגישו קצת הבדל בביצועים. כנראה אצלך זה יותר הפריע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.