עבור לתוכן

[ בעיה ] יש מן מריחה של צבעים במסך, זה מוזר נורא, וזה גומר לי על העיניים, עזרה..

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה..

איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות?

עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר.

אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה,

ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF

הנה תמונה

http://www.atraf-f.net/prblm.PNG

תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה,

הקצב עידכון של המסך הוא 60 HZ ויש לי כרגע פשוט עומס ענק על העיניים ואני בקושי יכול לשבת במחשב בגלל זה.

זה הכרטיס מסך שלי Geforce 7300 GS, והדרייבר שלו די עדכני.

תודה רבה.

פורסם

חחחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה SCREEN SHOT זה לא מצלם מה שהמסך מציג לך בדיוק... זה מצלם תמונה מושלמת בדר"כ... חחח בקיצור אני לא רואה שום בעיה... תצלם את זה עם מצלמה דיגיטלית תצלם תמסך..

פורסם

זה מסך LCD (דק) או CRT (עבה) ?

אם CRT תעלה את קצב הרענון ללפחות 70 בלי קשר, ולא הבנתי למה אתה מתכוון שאתה אומר מריחות,אתה רואה את זה רק

שאתה מזיז את הטקסט ? או תמיד ?

פורסם
  • מחבר

כן יצאתי מפגר עם הפרינט סקרין, אני יודע אבל אמרתי אולי זו לא בעיית חומרה אלא בעיית תוכנה..

בכל אופן, אני לא רואה טוב את הטקסט אני בזמן האחרון צריך לאמץ את העיניים הרבה יותר כדי לקרוא את הטקסט בגלל המריחות הללו, הטקסט לא חד בכלל

ויש לי ראייה טובה, ובדקתי עם עוד כמה אנשים שגם אמרו לי שקשה לקרוא טקסט במסך כי הוא לא חד וברור,

מה אני עושה על מנת לטפל בבעיה?

פורסם

תצלם עם מצלמה דיגיטלית אני לא צוחק... ככה אני יוכל לראות מה הבעיה ולתת לך חוות דעת.

פורסם

העלאת קצב הריענון ל85 תפתור הכול

פורסם
  • מחבר

העלתי קצב ריענון, זה דווקא גרם לקושי גדול יותר בקריאה, ואין לי מצלמה דיגיטלית, ד"א זה מסך CRT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים