עבור לתוכן

svchost.exe

Featured Replies

פורסם

פתחתי בעבר נושא על התוכנית שהיא לוקחת לי הרבה זיכרון וסרקתי עם כמה תוכנות וכל זה ולא מצאתי כלום.

בכמה ימים האחרונים זה לוקח ממש הרבה זיכרון:(התמונה הראשונה)

ושאני עושה סיים משימה על התוכנית כדי שהמחשב יזוז אז הסרגל כלים של הווינדוס(של ההתחל) משתנה:(תמונה שנייה)

מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט? סרקתי עם NOD32, spysweeer , adaware וזה לא מצא משהו קשור:\

תודה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

תקרא את - http://www.computerhaven.info/svchost.htm

הוא נותן לך מ'ס דרכים שיעזרו לך לזהות אם הקובץ הוא וירוס שמתחזה לקובץ בשם זה, (svchost.exe).

פורסם
  • מחבר

אממ הסתכלתי בלינקים .. בלינק השני הורדתי את הכלים למחיקה של הוירוסים והם לא מצאו כלום.

והורדתי את הווינדוס דפנדר הזה זה גם לא מצא כלום.

ד"א יש לי תופעה שקשורה לזה, כל פעם שהווינדוס עולה, אז השולחן עבודה עולה וכל התוכנות שפועלות ברקע, ואפשר כבר להפעיל את הדפדפן וכל זה..ורק 3-4 דקות אחר כך יש תקיעה כזאת של המחשב של כמה שניות וכל האייקונים שיש בשולחן העבודה עולים.

פורסם

נתקלתי בבעיה הזו המון פעמים, גם אצלי, ולדעתי היא קשורה לעדכונים של ווינדוס (אולי גם ל-NOD). פעם אחת הצלחתי להשתחרר מהתקיעה הזאת (שקרתה כל פעם באתחול) ע"י הגדרת אי-ביצוע עדכונים אוטומטיים (לא לבדוק אפילו, כך שברור שגם לא להוריד ולא להתקין), בדיקה ידנית באתר העדכונים, התקנת העדכונים, ואז החזרת הגדרת העדכונים האוטומטיים להתקנה ב3 בלילה. הייתי צריך לבטל את ה-NOD כדי לבדוק השפעה אבל לא חשבתי על זה באותו זמן... ואם לא הוא, אז לבטל הכל ב-msconfig לנסות לאתר את ההתנגשות.

ידעתי שזה קשור לעדכונים כי כבר הרבה זמן לפני זה שמתי לב שתמיד אחרי התקיעה אני מקבל התרעה "יש עדכונים להתקין".

כמובן שגם הבעיה שלך באה בדיוק ביומיים בהם מיקרוסופט שיחררו עדכונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים