עבור לתוכן

איזה פד טוב אפשר לאלתר ל G5 ?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות את ה- G5 ואני לא רוצה לקנות פד כי גם ככה יש לי חריגה מהתקציב...

איך ה G5 עובד עם דף לבן ?

איך הוא עובד עם משטח עץ ? (מן דמוי עץ כזה , כמו שיש בכל השולחנות...)

איך הוא עובד עם פד ממש זול ? (מין חתיכת פלסטית עבה ורכה טיפה)

איזה מהם הכי טוב ? ואיזה פד טוב אפשר לאלתר ?

פורסם

הוא יעבוד גם על משטח עץ ודף לבן אבל לא הכי בריא כי זה ישחוק את הרגליות טפלון לדעתי

תשקיע איזה 20 עד 40 שקל בפד פשוט אין ברירה לגביי אילתור אם יש לך מישטח גומי או בד קשיח יחסית זה אמור להיות בסדר

פורסם

קניתי פד ב-50 של QPAD והוא זז עליו ממש טוב.

פורסם

שולחן ישמיד לך את הרגליות טפלון אחרי כמה זמן. תקנה פד ג'נרי (חחח) בכמה גרושים, ואם תרצה להשקיע יותר מאוחר אתה יכול גם Qck.

פורסם
  • מחבר

אז הפד הג'נרי הוא הכי טוב ממה שנתתי שם ?

הוא מן ספוג כזה עבה..

פורסם

כע.

פורסם

אחי תיקנה פד עוד ליפני העכבר שהיה לך בטוח כי לי יש את ה g7 ולא קניתי בהתחלה הייתי עם כמה דפים וזה הרס לי את כול הרגליות ועכשוו יש לי פד של 150 שקל ומרגישים שהרגליות שחוקות ולא נוחות!!!

ולי יש פד של x-ray וזה חתיחת פלסטיק אבל הפד זה אחד הפדים הטובים עם אתה רוצה דבר איתי כי אין אותצו בחניות

אי סי קיו 204015734

פורסם
  • מחבר

אחי, מה עישנת ?

150 שקל על חתיכת פלסטיק ?

אני אומר דיי לסמים :xyxthumbs:

כבר אמרתי שאני לא רוצה משהו יקר וחשבתי שהרבה יביאו לי פה את הפד ב- 40 שקל וזה עוד לא נורא כי

יש אנשים שלהם שזה כלום בשבילהם אבל שמישהו יביא לי פד ב 150 שקל ! על זה לא חשבתי :smile1:

טוב,אני החלטתי על הפד הקשה,הספוגי,הקטן וכמובן : הג'נרי שלי...

פורסם

יש פאדים רציניים אם כרית לכף היד?(לא לגימינג)?או שפד פשוט ב40 שקל מספיק טוב?(זה המצב אצלי אבל אם כבר עכבר איכותי אז למה לא לפנק בפאד טוב).

פורסם

יש לי פאד עם כרית לכף היד. ממש נוח וזה עם משטח בד כזה מיוחד, כפי הזכור לי עלה 50 ש"ח משופרסל דיל ;)

פורסם

קניתי פד ב-50 של QPAD והוא זז עליו ממש טוב.

מצטרף להמלצה. רק 40 שקל בשביל פאד די איכותי ודי גדול (יחסית למחיר).

אחרי ששלמת כל כך הרבה כסף על עכבר אתה רוצה לשחוק אותו?חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים