עבור לתוכן

בחנות אמרו לי שהשירות של AMD על הפנים

Featured Replies

פורסם

הם מייצרים רכיבי זכרון, גוקים של כרטיסי רשת וחלקים מערכות השבבים. לא את המעבדים שאתה קונה למחשב.

• תגובות 60
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה, נגמרו המזרח אסייתים?

פורסם

שחר, תשאל את URIB בקשר ל AMD :lol:

פורסם

נראה לי שהחנות הזו מפחדת להחזיק אצלה AMD מחשש שזה לא ימכר טוב, כי רוב האנשים בארץ נעולים על אינטל, ולכן הם ממציאים סיבות למה כדאי לך לקנות את מה שיש להם במלאי

בדיוק :xyxthumbs:

אנשים בארץ בקושי יודעים מה זה AMD

תמיד ששואלים אותי איזה מחשב יש לי אני צריך להסביר להם מה זה AMD(הם תמיד שואלים..איזה פנטיום יש לך?) :-\

פורסם

בחנות ברעננה ממש ליד ביתי ברחוב אוסטרובסקי אמרו לי שהם לא עוסקים עם AMD כי השירות שלהם גרוע. נאמר שלוקח הרבה זמן להחליף מוצר וכד'. נשמע גם שהשירות של אינטל מצויין.

האם עליי לשקול מחדש רכישת מעבד AMD?

תודה

יש לי רק דבר אחד להגיד לך, שומר נפשו ירחק! במיוחד מחנות כזאת.

פורסם

AMD :xyxthumbs:

בקשר ל50% הנחה לעובדים

אני רץ לחפש מישהו שאני מכיר , לא ידעתי את זה ואני בדיוק הולך לקנות מחשב

פורסם

ב ATHLON XP היו בעיות של התחממות והיו מקרים שמעבדים נשרפו.

ב ATHLON 64 אין את הבעיה הזאת, המעבדים קרים מאוד וגם מאוד הקדימו את זמנם כשהם רק יצאו.

אתם לא זוכרים מי יזם מעבר ל64 ביט ? (לא שזה שימושי במיוחד)

המעבדים האלה הם מעבדים טובים מאוד, ואים INTEL לא היו יוצאים עם הC2D , אני בספק גדול, איפה הם היו היום....

לך על AMD הטוב והאהוב עליך ללא כל חשש. המעבדים האלה, במיוחד אחרי ירידת מחירים, שווים כל אגורה שאתה משקיע עליהם !

ואל תתן לכל מיני "טכנאי שכונה" וכדומה להשפיע על הדעה שלך.

פורסם

באותו ענין,אבל לא בדיוק.

באופן כללי אני לא מבין את הקטע הציוני הזה של אלו שמעדיפים אינטל בגלל שיש לנו פה בארץ כמה מפעלים שלהם.

אני אולי ירגיש יותר ישראלי אם אקנה אינטל אבל תחשבו על זה:

אם מכוניות אמריקאיות עולות באמריקה כל-כך זול,

למה מעבדים של אינטל עולים יותר יקר בארץ?

אם להם היה חשוב שנהיה ציונים ,אני חושב שהיה כדאי שישתפו גם הם פעולה.

חומר למחשבה. :argue:

כל מעבד שתוכנן בארץ יצא בסופו של דבר מעבד נהדר שעדיף על מתחריו. גם הליבה של ה-C2D בבסיסו תוכנן בארץ כמעבד למחשבים ניידים. בסופו של דבר מעבד שבאמת ישראלי בזה שהוא תוכנן כאן שווה בדרך כלל את הקנייה פשוט כי הוא יותר טוב ולא מטעמי ציונות.

פורסם

ב ATHLON XP היו בעיות של התחממות והיו מקרים שמעבדים נשרפו.

הבעיות האלו נבעו בגלל ערכת שבבים דפוקה של VIA, המעבדים לעצמם היות מצוינים.

פורסם

כל מעבד שתוכנן בארץ יצא בסופו של דבר מעבד נהדר שעדיף על מתחריו. גם הליבה של ה-C2D בבסיסו תוכנן בארץ כמעבד למחשבים ניידים. בסופו של דבר מעבד שבאמת ישראלי בזה שהוא תוכנן כאן שווה בדרך כלל את הקנייה פשוט כי הוא יותר טוב ולא מטעמי ציונות.

על יחס מחיר-טועלת שמעת ?

במה הוא יותר טוב בסטוק ? בOC נכון, אין על מה לדבר, אבל היום, אחרי שמחירים של AMD בריצפה, ובן-אדם לא מתכנן OC, במה הוא יותר טוב ?[br]פורסם בתאריך: 12.04.2007 בשעה 13:15:34

הבעיות האלו נבעו בגלל ערכת שבבים דפוקה של VIA, המעבדים לעצמם היות מצוינים.

אורי, אחי, זה לא משנה ממה זה נבעה, אני בעצמי בזמנו עבדתי על BARTHON 2500 על לוח עם NFORCE 2 והמחשב הנ"ל עדיין עובד אצל חבר שלי ללא שום בעיות, אבל הבעיות היו.

והיום אפילו עם הVIA המגעילים אין את הבעיות האלו, כי AMD הבינו, שאם אתה רוצה לעשות דבר הכי טוב, תעשה את זה בעצמך, ודחפו NORTHBRUDGE עם בקר זכרון לתוך המעבד, וזה היה גאוני מצידם.

פורסם

ה northbridge לא נדחף לתוך המעבד, הבקר זכרון כן. הבעיה עם מעבדי ה XP הראשונים היתה שלא היתה להם הגנה מפני התחממות יתר בלוח אם.

פורסם

ה northbridge לא נדחף לתוך המעבד, הבקר זכרון כן.

OK תעות שלי.

אבל העיקרון: היום AMD זה מעבד שממש שווה לשקול את האופציה לפני הקניה, ובהרבה מקרים הבחירה היא AMD, במיוחד לאלה, שלא מתכננים OC בינוני עד כבד.

פורסם

גיבוב של שטויות בטעם גזעני.

נו באמת... כל דבר שיש בו מגע ישראלי אז זה אומר שזה יותר טוב? :kopfpatsch:

ואם כבר מדברים על התכנון של הליבה של C2D, רק שתדע היא בכלל לא משהו.

יכולת ביצועים ב-64 ביט עלובה אמרנו כבר, מטמון מוגזם על מנת לפצות על הצוואר-בקבוק של הבאס המיושן FSB אמרנו,

מעבד ללא בקר זיכרון מובנה מאלץ את בעליו לרכוש זכרונות מהירים לפחות 800mhz.

אז תגיד לי אתה, מה טוב בתכנון הלקוי הזה חוץ מחיזוק ה-ipc ב-128 ביט ותמיכה ב-SSE3.

פורסם

AMD :xyxthumbs:

בקשר ל50% הנחה לעובדים

אני רץ לחפש מישהו שאני מכיר , לא ידעתי את זה ואני בדיוק הולך לקנות מחשב

כל עובד שמגיעה לו ההנחה הזו יכול לקנות מעבד אחד בשנה בהנחה

פורסם

מעבד ללא בקר זיכרון מובנה מאלץ את בעליו לרכוש זכרונות מהירים לפחות 800mhz.

נכון, ולא פלא, שאינטל עכשיו רוצים לעשות את אותו הדבר, להכניס את הבקר זכרון לתוך המעבד.

ורק תחשוב, שתכלס, AMD הם אלה, שהיו ראשונים בכל הטכנולוגיות של היום, ואינטל רק נתנו להם ליטוש פה ושם.

עם 64 ביט הם מסכנים, עד היום נמצאים במלחמה מתמדת עם האמולציה הזאת מול 64 ביט אמיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים