פורסם 2007 באפריל 1118 שנים שלום אני לא יודעת מה לקנותראיתי את המצלמה OLYMPUS E330היא דווקא נראת לי טובה אבל אומרים לי לקנות CANON אז עם מישהו יכול או יכולה לעזור לי אני אשמח אני מצטרפת כתובת אי-מייל lilush_9@walla.co.ilתודה רבהלי
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אתה בטוח שאתה רוצה DSLR? כי לפי השאלה שלך אני מניח שאתה צלם חובב ולא בדיוק קהל היעד של המצלמות האלה.בכל מקרה הייתרון הגדול של האולימפוס הזאת זה האפשרות לצלם ממסך ה LCD ולא רק מהעינית, אני לא בדיוק מבין יותר מדיי במצלמות DSLR אז אני אתן לאחרים להמשיך עם היתרונות\חסרונות אני יכול רק להגיד שחבר שלי משתמש באחת כזאת מהעבודה והוא לא מרוצה לעומת הנסיון שלו עם DSLR אחרות.עריכה: קראתי גם חלק מהביקורת עליה ב DPREVIEW והוא אמנם נתן לה ציון "מומלצת" אבל כתב שהיא בקושי הגיעה לציון הזה ויש הרבה דברים שהיו דורשים שיפור קל, אם זה מה שהוא חשב על המצלמה כשהיא רק יצאה (לפני יותר משנה) אז אני בטוח שיש יותר מומלצות בשוק.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים צודק אני דווקה קלטתי את ה"מצטרפת" אבל הייתי בטוח שזה פשוט TYPO, עכשיו קראתי את ההודעה יותר טוב ושמתי לב.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים בכל מקרה, כמו בכל בקשת יעוץ לקניה כדאי לציין תקציב מקסימלי ולפרט קצת על השימושים, אולי בכל זאת DSLR זה לא חובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.