עבור לתוכן

סוף סוף...

Featured Replies

פורסם

צודק ב 100%

א. שכחתי שצריך למשוך את המרכך החוצה אכן כשהוא משוך ניתן לבחור 18 ו 20. כשהוא בפנים המינימום זה 24.

ב. אף פעם לא צילמתי במועדון ולכן תמיד השתמשתי ב ISO 100 , כאשר עולים ב ISO הפלאש אכן מגביל בצמצמים פתוחים ומתחיל להיסגר.

בכל מקרה, אתה צריך לעבוד על מצב A עם ISO 400 ולראות שהתמונות יוצאות בחשיפה סבירה (כנראה בצמצם 4), אני מניח שבתנאי בית לא יהיו שום בעיות.

במועדון היות והתקרה שונה תצטרך לבחון האם עדיין אתה מקבל מספיק אור.

פורסם
  • מחבר

אני בסה"כ צריך ללמוד בעזרת אילו פרמטרים בפלאש אני שולט בעוצמה שלו כשהגדרות המצלמה הן F 2.8 או טיפה יותר סגור בגלל שימוש בזום גדול יותר, ISO 400 ותריס בין 1/4 ל 1/8. אני צריך ליצור מצב שה ISO והתריס של המצלמה יאפשרו כניסה של צבעים ואורות מהרקע בזמן שהפלאש יאיר את הדמות ואת החלק הקדמי של התמונה אבל לא יתערב ברקע, בצילום של בני אדם במועדונים גיליתי שהזווית הכי טובה היא או שהפלאש ישר או שהוא במצב של 75 מעלות או 60 מעלות ועם כרטיס לבן ומרכך פתוחים, לא ניסיתי בלי המרכך עדיין אבל משום מה נראה לי שהוא עוזר לתאורה להיות פחות נוקשה...

אשמח לטיפים בנוגע לשליטה על העוצמה שלו.

פורסם

יש סיכוי לראות כמה תמונות עם הפלאש בקרוב?

פורסם
  • מחבר

בחמישי / שישי הזה אני כנראה אצא לצלם שוב בכמה מסיבות, הפעם עם כמה חברים מנוסים יותר, אני מקווה לשלוט בחיה הזאת כבר אחרי הערב הראשון ואז אני אעלה כמה תמונות איתו.

בינתיים אני אשמח לטיפים איך לשחק עם העוצמה שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים