פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מה קורה? אני מעוניין לעבור ל LINUX כדי ללמוד איך היא עובדת ובכלל כדי להחליף אותה בWIN XP שלי.. יש לי ניסיון קודם, (אך לא הרבה), ב LINUX עם הפצה שנקראת: KNNOPIX שנטענת על דיסק, כך שאני יודע איך לעבוד איתה טיפה... עכשיו,על איזה הפצה של לינוקס אתם ממליצים לי לעבור בתור התחלה כדי רק להכיר וללימוד את היסודות של לינוקס? שמעתי על RED-HAT, איך היא?... קראתי את הנעוצים שלכם אבל עדין יש לי כמה שאלות על לינוקס: * האם לרוב התוכנות שיש בWIN יש להם גירסה מקבילה ללינוקס? * איך אני מגדיר חיבור לאינטרנט בלינוקס, כי שמעתי שזה די קשה...(הגדרת DNS ועוד...) * שמתי לב שלכל הפצה יש "חבילה נתמכת" מה זאת אומרת? מה זה DEB ו RPM ? * מה זה: Gnome, Kde, Xfce שמצורפים לשם של כל הפצה תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר תנסה להתחיל עם UBUNTUשמעתי של RED-HAT היא הפצה מעולה.. איך היא למתחילים?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר תודה רבה על העזרה, אבל מישהו יכול לענות לי על השאלות האלה: *האם לרוב התוכנות שיש בWIN יש להם גירסה מקבילה ללינוקס? * איך אני מגדיר חיבור לאינטרנט בלינוקס, כי שמעתי שזה די קשה...(הגדרת DNS ועוד...) * שמתי לב שלכל הפצה יש "חבילה נתמכת" מה זאת אומרת? מה זה DEB ו RPM ? * מה זה: Gnome, Kde, Xfce שמצורפים לשם של כל הפצה
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים תודה רבה על העזרה, אבל מישהו יכול לענות לי על השאלות האלה: *האם לרוב התוכנות שיש בWIN יש להם גירסה מקבילה ללינוקס? * מה זה: Gnome, Kde, Xfce שמצורפים לשם של כל הפצה1.כן אבל לא באותה איכות 2.סביבות גראפיות
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים תודה רבה על העזרה, אבל מישהו יכול לענות לי על השאלות האלה: *האם לרוב התוכנות שיש בWIN יש להם גירסה מקבילה ללינוקס?לרוב התוכנות שמשתמש ממוצע עובד איתם יש למעט משחקי 3D * איך אני מגדיר חיבור לאינטרנט בלינוקס, כי שמעתי שזה די קשה...(הגדרת DNS ועוד...)הכי קל זה להפוך את המודם שלך לראוטר יש לזה גם יתרונות אחרים הפרטים הספציפים תלוים בהפצה שתבחר[/b] * שמתי לב שלכל הפצה יש "חבילה נתמכת" מה זאת אומרת? מה זה DEB ו RPM ?אחד ההבדלים הגדולים בין לינוקס לחלונות הוא שבלינוקס אתה כמעט אף פעם לא מוריד ומתקין לבד. במקום זה אתה מבקש את זה מהמחשב. DEB ן RPM אילו שתי השיטות הנפוצות שבעזרתן המחשב יודע מאיפה ואת מה להוריד. * מה זה: Gnome, Kde, Xfce שמצורפים לשם של כל הפצהאלו הם שולחנות עבודה - סביבות גרפיות. להבדיל מחלונות כאן יש לך בחירה עם איזו סביבה גרפית ועבוד (אפשר גם ללא סביבה גרפית כלל אבל בזה משתמשים בעיקר בשרתים).
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר תודה רבה על העזרה!בפורום אחר המליצו לי על Mandrak, איך הוא לאומת UBUNTU? ומה ההבדלים בין Kubuntu לUBUNTU?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים *לעומתואני מניח שהתכוונת למנדריק שמת מזמזן ואובונטו עדיפה עליוההבדל בין קובונטו לאובונטו הוא הסביבה הגראפית (ע"ע KDE, GNOME)
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים שהיא הפצה נוראית ומעצבנת, ושלא לדבר על מכוערת...פשוט תתקין ubuntu או kubuntu כמו שהמליצו לך פה, אלה הפצות נוחות למתחילים והן גם מאוד פופולריות ככה שקל למצוא תמיכה עבורן ברשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.