פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אני צריך תוכנה שיודעת לפתוח קבצי Guitar Pro ומצאתי 3 תוכנות שעושות את זהDguitarKguitarTuxGuitarיש כאן מישהו שמבין בזה ויודע איזו כדאי להתקין ?ויותר חשוב, איך ? כי ניסיתי להתקין כל אחת מהן ולא הצלחתי...בתודה מראש.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu_Edgy#How_to_install_MIDI_sound_server_.28Timidity.2B.2B.29
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר בצעתי את כל ההוראות שכתובות במדריך, עכשיו התוכנה kguitar מאפשרת לי ללחוץ על "נגן" והתוכנה מראה כאילו היא מנגנת, אבל לא שומעים כלום..
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אז אני לא יודע מה להגיד לך, כנראה עשית משהו לא נכון.לא היו שום שגיאות לאורך התהליך?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר לא היו...אני לא צריך להגיד עוד משהו חוץ ממה שכתוב במדריך כדי שיהיה אפשר לשמוע MIDI ? כי ניסיתי עם כמה נגנים וכולם לא השמיעו לי את קבצי הMIDI
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אתה בטוח שביצעת כראוי את המדריך ושינית כראוי את הקבצים שאתה אמור לשנות שם?כי זה אמור לעבוד....
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים תפעיל ALSAMIXER, תבדוק שהכל שם בסדר, יכול להיות סתם מידי ווליום על 0...(אם בכלל יש כזה, אני כבר לא זוכר...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.