עבור לתוכן

Fenix Project

Featured Replies

פורסם

קופי מדיה?

כן, אתמול בערך ב22:00 הייתי בקופימדיה וראיתי שני אנשים מדפיסים פול דברים וראיתי גם משהו דומה לתמונה האחרונה ששמת.

• תגובות 56
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

להה.. זה לא אני.. אתמול הרבצתי ארוחה באחלה חחח

פורסם

WOW :o

באמת כל הכבוד :yelclap: :yelclap: :yelclap:

נראה פרויקט מושקע מאוד ושימושי מאוד :)

פורסם

יפה מאוד

תסים גומי על הזחלים כדי שלא יחליק

פורסם

אמממ, אם אתה מתכוון לפניקס (הציפור האגדית), כותבים את זה PHOENIX...

:kopfpatsch:

פורסם

לא יודע למה אבל יש כאן דברים שלא ניראים לי =/

המיקרו מעבדים של מוטורולה, אפשר את הדגם שלהם משהו?

איך אתה מתכוון לחבר את המודם בדיוק?

המכאניקה זה החלק הפשוט... ספר על האלקטרוניקה...

מודם RF? לא שמעתי על זה... שמעתי על מתאם רדיו למודם...

מה הקשר כאילו של הקיצוב RF למילה מודם? RF= רדיו פריקוונסי...נידמה לי שלא קלטתה את השם נכון או משהו...ומכאן איך אתה יכול בדיוק לתפעל את זה בדיוק?

בכל מיקרה שיהיה לך בהצלחה! :hi:

פורסם
  • מחבר

הבקר והמודם הגיע מחוברים....

הנה תמונה של הבקר.. המודם נמצא מאחורי הבקר.. ואני לא מבין מה לא הבנת... המודם הוא מודם מסוג RF ... לא התבלבלתי בשום שם...

L.JPG

אמממ, אם אתה מתכוון לפניקס (הציפור האגדית), כותבים את זה PHOENIX...

:kopfpatsch:

לא התכוונתי לשום דבר.. זהו השם... ואני מכיר את ההערה הזאת כבר הרבה.. ובגלל רשמתי בהודעה הראשנה "Fenix כשמו כן הוא.."

אם אתה רוצה לדעת מזה Fenix במקור זה טיל שיוט אמיריקאי..

פורסם

אני לא ממש בטוח בזה אבל לפי מה שאני מבין אתה משתמש במודם RF ז"א גלי רדיו FM בתדרים גבוהים,

מנסיון אתה עלול להתקל בבעיות בסיסיות של FM:

זליגות גלים - עלולות להיווצר בתעלות אם האנטנה תיגע במקרה בתעלה, ועקב חוטי החשמל בקירות.

חסימות - לא ממש בעייה לשבש גל FM זה ממש פשוט.

מרחק - מה עוצמת האנטנה ואם אפשר איזה תדר הציפ עובד?

עלולות להיות עוד כמה בעיות אבל אני לא מצליח לחשוב עליהן כרגע, הייתי ממליץ לך לנסות אולי לנסות WIFI או לנסות להשיג ציפ AM כי גל AM הרבה יותר צפויי וקל לתחזוקה.חרחק ומחשולים אבל צורך יותר מתח לתחזוק.

הייתי מציע לך לבדוק שוב ולנסות ככה תוחל להרחיב את אופציות השימוש ברובוט.

חוץ מזה פרוייקט נהדר ומעניין!!!! אני חושב שזה ממש יפה.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש בטוח בזה אבל לפי מה שאני מבין אתה משתמש במודם RF ז"א גלי רדיו FM בתדרים גבוהים,

מנסיון אתה עלול להתקל בבעיות בסיסיות של FM:

זליגות גלים - עלולות להיווצר בתעלות אם האנטנה תיגע במקרה בתעלה, ועקב חוטי החשמל בקירות.

חסימות - לא ממש בעייה לשבש גל FM זה ממש פשוט.

מרחק - מה עוצמת האנטנה ואם אפשר איזה תדר הציפ עובד?

עלולות להיות עוד כמה בעיות אבל אני לא מצליח לחשוב עליהן כרגע, הייתי ממליץ לך לנסות אולי לנסות WIFI או לנסות להשיג ציפ AM כי גל AM הרבה יותר צפויי וקל לתחזוקה.חרחק ומחשולים אבל צורך יותר מתח לתחזוק.

הייתי מציע לך לבדוק שוב ולנסות ככה תוחל להרחיב את אופציות השימוש ברובוט.

חוץ מזה פרוייקט נהדר ומעניין!!!! אני חושב שזה ממש יפה.

האנטנה של הבקרים היא אנטנה פנימית. האנטה של המצלמה אומנם חיצונית אבל היא מבודדת ככה שאין סיבת שהתקלות במתכת תפריע לה.

עכשיו תראה אתה אומר הרבה דברים נכונים... אבל הייתי גם יכול להשקיע 2000 ש"ח כל רכיב שהיה מחבר לי את הממשקים לרשת מסוג הדור השלישי של אורנג' (כן כן קיים כזה רכיב) ואז הייתי מגדיל את הטווח עוד יותר.. אבל הכל ענין של מזומנים...

פורסם

אני מסכים איתך לכן אמרתי תבדוק את העניין, מערכת AM לא צריכה לעלות הרבה (אבל צריכת המתח תעלה ברמה ממש גבוהה, חוץ מזה גל AM הרבה יותר מסובך לחסום ולשבש ומצריך הערקה ממש טובה לאנטנה)

אני מסכים איתך בעניין אתקציב ותמיד צריך לזכור את יעוד המכשיר אם אין צורך בטווחים או דיק כמו רובוט משתרתי או צהלי אז אין טעם להשקיע ולבזבז זמן.

כל זה עדיין לא משנה את העניין שאני ממש אוהב את הפרוייקט ואני עובד על שרטוטוים למשהו דומה אבל שלי יהיה בתקווה מארז ;D

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך לכן אמרתי תבדוק את העניין, מערכת AM לא צריכה לעלות הרבה (אבל צריכת המתח תעלה ברמה ממש גבוהה, חוץ מזה גל AM הרבה יותר מסובך לחסום ולשבש ומצריך הערקה ממש טובה לאנטנה)

אני מסכים איתך בעניין אתקציב ותמיד צריך לזכור את יעוד המכשיר אם אין צורך בטווחים או דיק כמו רובוט משתרתי או צהלי אז אין טעם להשקיע ולבזבז זמן.

כל זה עדיין לא משנה את העניין שאני ממש אוהב את הפרוייקט ואני עובד על שרטוטוים למשהו דומה אבל שלי יהיה בתקווה מארז ;D

תודה רבה על התמיכה... ולגבי AM, אני מעדיף לא לשנות את מערך החשמל, מספיק הרובוט זולל לי כמות מטורפת של בטריות (יש עליו 21 בטריות) ככה שאני לא רוצה לראות את עצמי מוסיף עוד... גם יוסיף לי מקום וגם משקל.. (האמתי בתהחלה חשבתי ללכת על מצבר אבל זה ממש היה משקל מוגזם).

בהצלחה בפרויקט שלך:)

פורסם

נחמד מאוד :xyxthumbs:

מה מטרת הפרוייקט? הוא קשור לאחת מהתחרויות של אורט?

ד"א, פיניקס מאויית phoenix כמו פיבי, ולא כמו שנכתב בכותרת.

בהצלחה :yelclap:

פורסם

לא התכוונתי לשום דבר.. זהו השם... ואני מכיר את ההערה הזאת כבר הרבה.. ובגלל רשמתי בהודעה הראשנה "Fenix כשמו כן הוא.."

... תקרא פוסטים

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח!

אתה ילד מצחיק!

תשמע חמוד, אני בזמנו התענייתי במטוסים, והטיל שאתה מדבר עליו נקרא AIM-54 PHOENIX

זה טיל אוויר-אוויר ארוך טווח שבעיקר בשימוש הצי האמריקאי ובד"כ מוטען על מטוסי F14...

אל תנסה לצאת אינטיליגנט בפורום של חנונים כי תמיד יהיה מישהו יותר חכם... :bash:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחח!

אתה ילד מצחיק!

תשמע חמוד, אני בזמנו התענייתי במטוסים, והטיל שאתה מדבר עליו נקרא AIM-54 PHOENIX

זה טיל אוויר-אוויר ארוך טווח שבעיקר בשימוש הצי האמריקאי ובד"כ מוטען על מטוסי F14...

אל תנסה לצאת אינטיליגנט בפורום של חנונים כי תמיד יהיה מישהו יותר חכם... :bash:

נתחיל בזה שזה שיש טיל זה נכון.. אבל יש גם טיל על השם Fenix.

שכחתי באמת שיש פה אנשים עם ידע ענק שמכירים את הכל...

חלאס לבלבל את השכל... השם של הרובוט הוא Fenix.. למה סתם להתווכח...

ד"א Phoneix גם ידוע בשם Fenix בשפות אחרות... הרבה קוראים לו גם כן בשם הזה.. אתה מוזמן לחפש בגוגל הרבה מקורות שיגידו את זה...

Fenix הוא גם שחקן מהמשחק סטארקראפט ומעוד משחק ב XBOX360...

ו- Fenix הוא גרם רצף אותיות באנגלית...

עכשיו ששימתי להסביר מזה Fenix ... אפשר לדעת מה קבנימט מפריע לך שלרובוט שלי אני קורה Fenix ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים