עבור לתוכן

יש אפשרות לבדוק את מהירות האינטרנת?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, היום שדרגתי את האינטרנת מ750 ל1.5 מ"ב.. עכשיו היה קצת בלאגן והתקשרתי להוט כדי לסדר את זה קיצר היא אמרה שהיא סדרה.. עכשיו היא אמרה לי לנתק את המודם בישביל שה1.5 יכנס לתוקף.. עכשיו אני מפחד שאולי לא השתדרג המהירות ומה שאני רוצה לדעת מכם הוא האם יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות האינטרנת שלי פועל עכשיו?

תודה מראש לעוזרים..

פורסם

כן, בדרך כלל בכל אתר של ספקי האינטרנט יש דף בדיקת מהירות העלאה והורדה.

פורסם
  • מחבר

ומה צריך להיות מהירות העלאה והורדה? דרך אגב אני לא מוצא את ההורדה של זה מישהו יכול למצוא לי את הקישור להורדה? אני בנטוויזן

פורסם
  • מחבר

אוקי, יש לי בעיה עם הקובץ של ההורדה, בחרתי ב "BIGFILE" וכשזה מגיע לשולחן העבודה בקובץ zip אז אני לא מצליח לפתוח את הקובץ כתוב שגיעה,

בקשר להלעה יצא לי 21.3kbps - זה טוב לאינטרנת 1.5מ"ב?

פורסם

אתה לא צריך לפתוח את הקובץ, מה שחשוב זה על כמה אתה מוריד.

21kb/s זה טוב להעלאה. על כמה ההורדה?

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת על כמה ההורדה? אם אתה מתכוון על ההורדה של הקובץ- אז הורדתי את הקובץ בעזרת dap וזה היה בסביבות 160-200 ..

פורסם

צריך להיות 187+- אם אתה לא גולש בזמן שאתה מוריד.

אם זה ככה המהירות שלך תקינה...

פורסם
  • מחבר

כן marvel זאת הייתה הקצב.. אבל לך תדע אם הם לא עושים את זה מהר בכוונה כי הרי זאת הורדת מהאתר שלהם... בכל מקרה אני מודה לך מאוד על עזרתך עזרת לי מאוד.. ושאלה לא בדיוק קשורה- 45 שקל ל1.5 מ"ב לנטוויזן- ו39 שקל להוט זה מחיר טוב?

פורסם

מחיר סביר. אני משלם 29 לזהב ו45 להוט.

אתה עכשיו בהתחייבות אליהם?

פורסם
  • מחבר

מחיר סביר. אני משלם 29 לזהב ו45 להוט.

אתה עכשיו בהתחייבות אליהם?

אני חושב שכן- אולי שנה.. אבל זה לא מפריע לי..

פורסם

אני שידרגתי ל

3mb ב 4.4 ומאז אני מוריד מכל האתרים על 10-50 חוץ מאתר של הבדיקות שלהם הייתי איתם על הקן 390 דקות והם כל הזמן אמרו שהבעיה היא אצלי ורק אז הם אמרו שהבעיה אצלהם וזה בגלל שיש לי חיבור ללא חייגן mpls וה IP עושה בעיות עכשיו אני צריך לחכות שבוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים