פורסם 2007 באפריל 1218 שנים בתור בעלים גאים של D2 אני ממליץ על COWON כל נגן שלהם זה איכות נטואני אישית רוצה את הA3 שיצא בקרוב אבל גם הQ5 נראה טוב מדי אבל יקר
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים PIKA מה אתה מקשקאין לנגנים האלו מתחרים.אולי חוץ מה SANSAאבל עדין לא מתקרבים אליהם באיכות הסאונד, הבניה, והשימוש.שלא נדבר על החברה עצמה COWON שמוציאה כל הזמן עדכונים למכשיר.ותומכת בעברית בצורה מושלמת בלי באגים.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים PIKA מה אתה מקשקאין לנגנים האלו מתחרים.אולי חוץ מה SANSAאבל עדין לא מתקרבים אליהם באיכות הסאונד, הבניה, והשימוש.שלא נדבר על החברה עצמה COWON שמוציאה כל הזמן עדכונים למכשיר.ותומכת בעברית בצורה מושלמת בלי באגים.ל U3 אין מתחרים? באותו מחיר אפשר לקנות U10 של אייריבר, במקרה.ושלא נדבר על הנגנים של קריאטיב שהם 4 ליגות מעל באיכות הסאונד, הבניה (במיוחד), והשימוש.איכות הבניה של ה U3 על הפנים.לגבי העדכונים אתה צודק לגמרי.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים D2 על סטארואידים?HELL YEAH זה חלום רטוב מסך 5 אינטש מטורף חבל שרכשתי לאחרונה A2 ליפני חודש~בקשר לסוללות COWON הכי טובים אז לא נראה לי שיש סיבה לדאגה בכל מצב 2500 שקל זה יהיה זול > מאד זול בלי קשר להיום - שהA2 יצא הוא עלה 3899
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים פשוט לא.F2U36יש לי U3 כבר שנה בבית והוא פשוט מדהים מבחינת כל הפרמטרים! איכות נטו לא ראית עוד נגן בגודל כזה שיכול לתת ממש את המקסימום.והמכשיר אולי נפל לי איזה 10 פעמים ולא קרה לו כלום !! ממש IAUDIO חשבו על הכל. ועל זה כל הכבוד להם!
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מתי הוא יוצא?לפי engadget הוא יוצא בסוף הרבע הזה, ויעלה 500 דולר לגירסה של ה-40, ו-550 לגירסה של ה-600
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.