עבור לתוכן

דחוף: עצות לגבי רכישת מחשב כ"י mio a700 חדש או i-Mate SP5 משומש בשני שליש המחיר

Featured Replies

פורסם

באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio.

דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.

פורסם

לא הייתי קונה אף אחד מהנ"ל.

לa700 אין wi-fi והמסך שלו קטן ברמה שקשה לדייק עם ההסטיילוס (לאבא שלי יש כזה מכשיר).

עם הSP5 אומנם אין לי נסיון אבל אני לא רואה מה הרעיון במכשיר עם כזאת מערכת הפעלה ללא touchscreen.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך.

היה לי עד לאחרונה טריו 600 שהמסך שלו יותר קטן מהמיו 701 ולא הרגשתי שום קושי בשימוש במסך המגע שלו. האם הקושי שאתה מזכיר כל כך מפריע ?

לגבי wi fi האם ניתן להתגבר על זה עם כרטיס sd wi fi חיצוני ?

האמת שאני יכול להשיג את המיו 701 חדש במחיר 2750 ש"ח כולל מע"מ אחריות ועברית מחברה ממנה אני רוכש מחשב נייד ובגלל העסקה המשולבת היו מוכנים למחיר כזה: האם כדאי לקנות את המיו לאור המחיר ?

פורסם

לטריו יש מקלדת פיזית, לא?

הקושי העיקרי עם המסך מגע הוא במקלדת הוירטואלית...

בקשר לwi-fi,

אבא שלי רכש כרטיס SDIO לצורך העניין אבל יש לו כמה בעיות(אין לי נסיון עם כרטיסים אחרים):

1. הקליטה שלו די מוגבלת.

2. והוא מסורבל בגלל שהוא בולט מהמכשיר.

3. אם אתה משתמש במכשיר גם בתור נגן אתה חייב להחליף בין כרטיס הזכרון לכרטיס הwifi.

לדעתי הפתרון האידיאלי הוא מכשיר סלולרי פשוט ופוקט פיסי נפרד עם כל הפיטצ'רים שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

בטריו 600 השתמשתי במקלדת הפיזית להקלדה, וכוונתי היתה שבעת שימוש במסך המגע לצרכים אחרים לא הרגשתי בעיה כלשהו למרות שהוא קטן יותר מהמיו 701ץ

הפתרון שהצעת של סלולרי פשוט עם מחשב כף יד נפרד החסרון שלו הוא שכשיש מספר גדול מאוד של אנשי קשר שאתה לא יכול להכניס לסלולרי, או שיכול אבל קשה, אתה מפסיד את היכולת לזהות את המתקשר לפי שמו השמור.

ומה לגבי הסירבול בנשיאת שני מכשירים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים