פורסם 2007 באפריל 1118 שנים שלום,זו פעם ראשונה שלי בפורום (אני מקווה שאני במקום הנכון כי הממשק פה ממש מבלבל...) אני חייבת עזרה דחוף!! הכרטיס קול שלי אינו עובד משום מה לאחר שהותקן windows ניכנסתי ל control panel: sounds & audio devicesוכמעט הכל שם אפור!אשמח לשמוע תגובה מהירהתודה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים ברוכה הבאה לפורום.תיכנסי בבקשה ל-CONTROL PANEL ומשם ל-SYSTEM.תחת לשונית HARDWARE ליחצי על DEVICE MANAGER ותעלי לנו תמונת מסך של החלון הנ"ל בבקשה.לידיעתך - אם מופיעים סימני קריאה צהובים ליד התקנים שונים, סימן שלא מותקנים הדרייברים שלהם או מותקנים בצורה לא נכונה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אשפר בדרך פשוטה,פשוט לוחצים במקלדת על כפתור ה PRINT SCREEN שמעל החיצים בצד ימין,נכנסים לצייר,עושים הדבק והנה יש קובץ של התמונה.אותו אפשר לעלות לאתר של http://www.imageshack.us/
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים או להעלות ישירות לשרת של האתר הזה... בכל מקרה, איך שהיא לא תעשה את זה, אנחנו צריכים תמונת מסך בשביל לדעת מה הולך שם
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר שלום לכולם,ראשית, תודה על הנכונות לעזור ועל ההסברים המפורטים..לא יצא לי לעלות אתמול כי כבר הייתי חייבת לרוץ לעבודה. בכל אופן, ניראה שיש אכן בעיה ב- DeviceManager אני מצרפת לכאן את התמונת מסך..תודה מראש![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים זה אכן נראה כמו בעיית דרייברים - או יותר נכון, בעיה של דרייברים לא נכונים.אני מניח שמדובר בכרטיס הקול המובנה בלוח האם....מי היצרן של לוח האם שלך ובאיזה דגם מדובר?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר אני מורידה עכשיו דרייבר שמשום מה לוקח המון זמן.איך אני יודעת מי היצרן/הדגם של לוח האם (זה קצת סינית עבורי אז אם אפשר לפרט יותר..)?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים כדי לדעת את הדגם המדויק של לוח האם וכרטיס הקול, תעזרי בתוכנה Everestוכפי שצינו מעלי, סביר להניח שהורדת דרייבר עדכני תפתור את הבעיה.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אהלןיש לי אותה בעיהוהורדת דרייבר עדכני פותרת חלקית ת'בעיה, אתה יכול להסתכל באשכול שפתחתיאצלי הSTREO MIX לא עובד בכלל, לא משנה מה אני עושה וזה רק לאחר התקנהיש עדכון של וינדוס שאמור לפתור את זהאבל זה לא עוזר אם לא תצליח לפתור אני אתן לך קישורים
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אוקיי סורי (:נעים מאוד ..זה הקישור שאמור לפתור ת'בעיה הזאת..http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=enואם זה לא יעזור יש איזה שני עדכונים שאפשר להסיר וזה אמור לפתור..תרצי עוד עזרה תפני בפרטי.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר זה לא עזר.. מה בדיוק צריך לעדכן משם? אולי אני טועה.. ווואו איזה סרט זה.. כלום לא הולך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.