עבור לתוכן

איזו ספקית הכי עדיפה מתוך הרשימה הבאה?

Featured Replies

פורסם

אני כנראה עובר מנטויז'ן ואני צריך עזרה בבחירת חברה מתוך הבאות:

012 קווי זהב, 013 ברק, אינטרנט זהב, ואקטקום.

מי הכי עדיפה במהירויות ואיכות קו?

אני כנראה לוקח חבילה של 1.5 מגה + 512KB Upload ב 125 שקל לחודש לספק ולתשתית - המחיר טוב?

תודה!

פורסם

מה עם 014? הם עדיפים על כל מי שהזכרת

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי עליהם אבל זה מן מבצע כזה של הוט והם נותנים רק את החברות האלה.

אחרת זה לשלם לספקית ולתשתית בנפרד וזה יוצא יותר.

פורסם

מצטרף לשאלה

משהו חשוב: האם יש ספקית כלשהי שלא מגבילה את כמות המידע בחודש?

עריכה:

אני מחובר לנטוויז'ן כבר כמה שנים ומשלם על 2.5 51 שקל וקיבלתי טלפון מהם עכשיו על זה שאני מוריד יותר מ-5GB בחודש ולכן שאלתי את השאלה.

עכשיו דיברתי עם נציג מבזק בינלאומי שאמר לי שאצלהם אין הגבלה חודשית אבל כן אמר לי שהרוחב פס שלהם הוא 20GB. כששאלתי אותו איך זה אם הרוחב הוא 20 אז אין לי הגבלה, הוא התחיל בתאורים של כמה ענקי הרוחב פס. כששאלתי אותו על מחיר של 2.5 הוא אמר לי 44 שקל. כלומר, יותר זול ממה שיש לי עכשיו וגם בלי הגבלה. אולי אני סתם חושד אבל זה נראה קצת כאילו מנסים לעבוד עליי (אף פעם לא הייתי מחובר לבזק בינלאומי). לכן אני פונה לכאלה שכן מחוברים לבזק בינלאומי בשאלה האם באמת אין הגבלה והאם כדאי לעבור אליהם?

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

רוחב הפס שהוא דיבר עליו מתייחס לרוחב הפס של החברה כולה (לפחות ללקוחות פרטיים). ז"א ש 20GB יכולים לעבור בבת אחת בכל רגע נתון באותו פס.

כמה שהפס גדול יותר ככה הם יכולים לתת לכל מנוי יותר רוחב פס ואת המהירות האמיתית שאליה הוא התחבר.

פורסם

רוחב הפס פר לקוח של בזק בינלאומי לא גדול במיוחד כי צריך לקחת בחשבון שרבע מגולשי האינטרנט המהיר מחוברים דרכם.

למרות זאת, הם אולי החברה היחידה שנכון לעכשיו לא מגבילה תעבורה של תוכנות P2P ובגלל זה הם עדיפים

מעניין שאין אפשרות לעשות חבילת 1.5/512 דרכם...דווקא שמעתי שהם הגיעו להסכם כלשהו עם הכבלים בעניין.

פורסם
  • מחבר

אפשר, אבל לא במסגרת של חבילה כוללת. אפשר אם משלמים לחוד לכבלים ולבזק.

פורסם

חברה זה לא סתם גימיק

בזק בינלואמי באמת מספר אחת בשבילי

גם האינטרנט הכי מהיר בלי שום הגבלה בכלל (פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה)

וגם שירות מצויין ובנוסף לא עושים בעיות אם הסתבכת איתם קצת מבחינה כלכלית

ולא זה לא פרסומת לבזק בינלואמי

מי שמוריד בססבה די סי יודע מה החברה הזאת שווה( והמבין יבין)

מצטרף לשאלה

עריכה:

אני מחובר לנטוויז'ן כבר כמה שנים ומשלם על 2.5 51 שקל וקיבלתי טלפון מהם עכשיו על זה שאני מוריד יותר מ-5GB בחודש ולכן שאלתי את השאלה.

עכשיו דיברתי עם נציג מבזק בינלאומי שאמר לי שאצלהם אין הגבלה חודשית אבל כן אמר לי שהרוחב פס שלהם הוא 20GB. כששאלתי אותו איך זה אם הרוחב הוא 20 אז אין לי הגבלה, הוא התחיל בתאורים של כמה ענקי הרוחב פס. כששאלתי אותו על מחיר של 2.5 הוא אמר לי 44 שקל. כלומר, יותר זול ממה שיש לי עכשיו וגם בלי הגבלה. אולי אני סתם חושד אבל זה נראה קצת כאילו מנסים לעבוד עליי (אף פעם לא הייתי מחובר לבזק בינלאומי). לכן אני פונה לכאלה שכן מחוברים לבזק בינלאומי בשאלה האם באמת אין הגבלה והאם כדאי לעבור אליהם?

תודה לעוזרים

מה אתה צוחק עלינו מה זה 5 g

?

זה כלום אחי

פורסם

אני מחובר ל 012 כבר שנתיים. מוריד למעלה מ 15 ג'יגה בחודש. ןיש מבצע חבר מביא חבר.

אז אם אתה רוצה, אתה מביא להם את הטלפון שלי ותה מקבל חודש מתנה ואני מקבל זיכוי או שמקבלים עכברים נטענים או משהו כזה.

פורסם

"מוריד למעלה מ 15 ג'יגה בחודש" - יש לי חיבור 1.5 ובקצב הזה אני יכול להוריד 15 גיגה ביום. ניסיתי פעם להוריד משרתי חדשות והורדתי משהו כמו 25 גיגה ביומיים. אני מנוי מרוצה בבזק בינלאומי ולא פנו אלי בתלונה. אני לא רוצה לחשב כמה ניתן להוריד בקצב של 1.5 לחודש. בכל מקרה נגמר לי המקום בדיסק הקשיח ואני לא מוריד סתם לשם הורדה כך שזה לא רלוונטי. אגב, כמו שהספק לא מתלונן כאשר אני לא מוריד דבר במשך שבועות, כך אני מצפה שכשאני מוריד, לא יתלונן.

יש לחברים אינטרנט בכבלים עם SMILE ורק צרות. אני ב ADSL עם בזק בינלאומי ומרוצה וממליץ.

פורסם

מצטרף לשאלה

עריכה:

אתה בטוח?!?

בכל ה16 שנים שאני חיי... לא שמעתי על דבר כזה...

וגם אני עם 014..(בזק בין לאומי)

ושום צרות אין לי...

פורסם

"מוריד למעלה מ 15 ג'יגה בחודש" - יש לי חיבור 1.5 ובקצב הזה אני יכול להוריד 15 גיגה ביום. ניסיתי פעם להוריד משרתי חדשות והורדתי משהו כמו 25 גיגה ביומיים. אני מנוי מרוצה בבזק בינלאומי ולא פנו אלי בתלונה. אני לא רוצה לחשב כמה ניתן להוריד בקצב של 1.5 לחודש. בכל מקרה נגמר לי המקום בדיסק הקשיח ואני לא מוריד סתם לשם הורדה כך שזה לא רלוונטי. אגב, כמו שהספק לא מתלונן כאשר אני לא מוריד דבר במשך שבועות, כך אני מצפה שכשאני מוריד, לא יתלונן.

יש לחברים אינטרנט בכבלים עם SMILE ורק צרות. אני ב ADSL עם בזק בינלאומי ומרוצה וממליץ.

מה הקשר לכמות שאתה מוריד ביום. הכוונה שלי הייתה שאין הגבלה של כמות הורדה בחודש. גם אני ביום יכול להוריד כמות גדולה. אבל אין לי בזה צורך.

בקיצור, לא חשוב. אני ממליץ על 012. וגם יש מבצע חבר מביא חבר.

פורסם

אני ממליץ להתרחק מ012 כמו מאש!!!

גם מגבילים מהירות בפרוטוקולים של P2P,

גם שירות זוועתי ושימור לקוחות עלוקתי,

עברתי שבעת מדורי גיהנום איתם ועכשיו, חודשיים אחרי שהתנתקתי מהם, אני מגלה שהם ממשיכים לחייב אותי....... פשוט נוראיים.

אם הם רק היו משקיעים את הכסף שלהם בשיפור השירות ואיכות החיבור במקום שקיציס ידבר שטויות בפרסומות....

כרגע אני עם 013 אבל גם אצלם המהירות תקועה, אני מחכה שתגמר לי ההתחייבות לחצי שנה ואני עובר כנראה ל014, חיברתי את הנייד שלי לבית של חבר עם 014 ופתאום הסבבה דיסי התחיל להשתולל לי עם מהירויות שלא ראיתי כבר המון זמן

פורסם

אני דווקא ממליץ על 012. אני ועוד 5 חברים שלי משתמשים בשירותים שלהם יותר משנה והשירות ... לא ניזקקנו אליו. הכל עבד מההתחלה יפה.

אני בכלל לא מחוייב אז אולי בגלל זה היחס. אבל גם כשהייתי מחוייב אז היה הכל טוב. חוץ מזה, הם נותנים רוחב פס גדול מאוד. והם כמעט היחידים שלא מגבילים במהירות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים