פורסם 2007 באפריל 1318 שנים יש אחריות בינלאומית. אבל קראתי פעם איזה כתבה שידע לא כל כך מתייחסים לאלה שקונים בחו"ל ונותנים העדפה לאלו שקנו בארץ.אבל שזה לא ימנע ממך לקנות בחו"ל או משהו. הם חייבים לתת לך שירות!גם יש את הבעיה של העברית אם אתה רוצה להוסיף את העדכון של ידע שיהיה לך עברית באיפוד אז אתה צריך לשלם אם קנית בחו"ל (אם קנית בארץ אז זה בחינם)בכל מקרה גם את זה ניתן לעקוף אם אתה מתקין את הגירסת ביטא שיצאה בהתחלה אבל זה עדיין מעצבן.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אחריות בינלאומית? זה דבר חדש לי, או שאני לא זוכר. עברית אני לא צריך, אז זה לא בעיה.10X!
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אני רק יכול להגיד לך שמבחינת עמידות עדיין לא ראיתי משהו כמו ZVM.היה לי נסיון עם הרבה נגנים שהושמדו די מהר בגלל שאני ממש ממש נזק אבל ה-ZVM נמצא אצלי כבר כחצי שנה ונפל מאות פעמים ועבר התעללות שאין כמותה ועדיין עובד כמו מלך. בשביל לשבור את המסך שלו צריך להיות ממש ממש מוכשר.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אתה עדין נזק אתה לא מרחם על אבא שלך שצריך להחליף כל פעם את הבלטות אחרי שאתה מפיל עליהן כזאת בלטה והן נשברות ? סתם חח פשוט לחבר שלי יש ZEN (או משהו כזה)ישן 4 גיגה וזה בלטה לא נורמלית
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים יש ליmuvo tx seחחצי ג'יגה פלאש,סוללה טוב,מסך קטן וטוב,איכות טובה אפילו של הואזניות שבאו איתו וזהו אחלה מכשיר,לא מסובך ונוחמה יותר מציק זה כשאנשים שואלים אותי מה זה..אנשים פשוט לא מבינים שזה נגן.ועוד משהו שאני לא מבין זה למה העיצוב הוא שהמסך כלפי מטה יחד עם הכפתורים-שניתי תכיוון של הטקסט במסך וככה אני משתמש בומכיר את התופעה לי יש creative rhomba nx 512mb כבר שנתיים ואני מרוצה מכל רגע אבל אנשים שלא מבינים תוקעים שאלות כאלה שאתה לא יודע מה לעשות עם עצמך...
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים הרומבה אחלה נגן בזמנו נראה מסיבי עם 2 סוללות כזה הוא עדיין אחלה נגן נראה טוב יש בו פונקציות רבות שאין בנגנים אחרים
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אנ יכול להגיד על ZVM שלי שקניתי אותו חופש הגדול (כמה זה חצי שנה כבר ) הוא עבר נפילות התחממות יתר(נירדמתי אליו ...) ועדדין הוא עובד כמו גדול ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.