פורסם 2003 בינואר 1522 שנים שלום!! יש לי כמה שאלות שאני לא יכולה למצא תשובה עליהן: ??? האם מישהו יודע איך כותבים תוכנה ב-C שתאבחן את סוג המעבד של המחשב? איך לכתוב תוכנה ב-C שתתן את המידע על הזיכרון במחשב? המידע הדרוש על הזיכרון הוא: *Total convenional memory *available conventional memory *Total extended memory *availble extended memory *driver version-XMS מצפה לתשובה בקוצר רוח!! תודה שראש סבינה.
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים חבל שלא כתבת באיזו מערכת הפעלה, כי ב- windows זה די פשוט עם ה- API הבא:GetSystemInfo נותן SYSTEM_INFO, יש בו כמעט כל מה שצריך,GetSystemMemoryDivision נותן פרטים בנוגע לזיכרון.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים שלום!! יש לי כמה שאלות שאני לא יכולה למצא תשובה עליהן: ??? האם מישהו יודע איך כותבים תוכנה ב-C שתאבחן את סוג המעבד של המחשב? איך לכתוב תוכנה ב-C שתתן את המידע על הזיכרון במחשב? המידע הדרוש על הזיכרון הוא: *Total convenional memory *available conventional memory *Total extended memory *availble extended memory *driver version-XMS מצפה לתשובה בקוצר רוח!! תודה שראש סבינה. תסתכלי בקוד המקור של KSIM.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים בתור אחד שבכיתה של סבינה (נראה שהיא קצת שכחה מזה),אני יכול להגיד שהיא עושה את זה תחת DOS, בTurbo C.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.