פורסם 2003 בינואר 1522 שנים ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמים את מע' ההפעלה לוודא שההתקנה לא דפוקה, למישהו יש כיוון או מושג מה לעשות הלאה?תודה מראש!!!
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים אם כבר מדברים על תדר רענון!!!איך אני משנה אותו כאששר אני לא מבין כלום מה שרשום על המסך (כל התמונה קופצת) או שחורה במקרה שלואולי זה גם יעזור לבעייה שלו וגם שלי !
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים במצב בטוח מכוונים את התצוגה ל 16 צבעים (לא סיביות) ומפעילים מחדש את המחשב.הוא יעלה ב 640*480 16 צבעיםמעלים את זה ל 16 סיביות (משאירים 640*480) ומאתחלים.אחרי זה מעלים בזהירות למצב הרצויי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.