פורסם 2003 ביוני 222 שנים באותה מידה אני יכול לאמר ש"שטויות לפרות אין רגשות! רק לחמניה!",וחוץ מזה,הפרות הן כלי בידי האדם,הן לא מסוגלות לשרוד בטבע עם הרגלים כמו אלו שהוקנו להם.דווקא כן...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים יש לצמחים רגשות- אין להם פרצוף ולכן לא כואב לך כשהם מתיםצמח הוא תודעה- לא משנה איך תתיחס לזה כשאתה אוכל אותו התודעה מתה
פורסם 2003 ביוני 222 שנים דווקא כן...לא הן לא,ואני אתן סיבה אחת טובה,הזכרים,הם גודלו בצורה של חוסר תחרותיות,והתפקיד היחיד שיש להם הוא להתרבות,הם לא מסוגלים לשרוד ללא האדם כי הם יהרגו את עצמם ללא פיקוח.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים שייקר לא משנה איזה(מומלץ קוקוס!)עם ליקר מאליבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!משהו תותחי!! :AR15:
פורסם 2003 ביוני 222 שנים לא הן לא,ואני אתן סיבה אחת טובה,הזכרים,הם גודלו בצורה של חוסר תחרותיות,והתפקיד היחיד שיש להם הוא להתרבות,הם לא מסוגלים לשרוד ללא האדם כי הם יהרגו את עצמם ללא פיקוח.זאת לא הסיבה לשים אותם בכלובים של מטר על מטר.... עדיף שהם יחיו בטבע...אין לי כוח להתווכח אני מאמין שלא צריך לאכול בעלי חייםוגם אני לא טבעוני אני צמחוני אני אוכל דברי חלב אבל לא אוכל בשר...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אהבתי את השייקר הזה, יש לו טעם סמיך ועשיר מעט, אני בכלל אוהב משקאות סמיכים.אלכוהול אני לא ניסיתי להוסיף אבל חוץ מבירה וודקה אני לא שותה כלום.בקשר לצמחוניים....בוז...! killing cows rules!
פורסם 2003 ביוני 322 שנים למי אכפת אם כמה פרות טפשות שכל היום אוכלות בתחת חיות או לא?עריכה:טוב הגזמתי אבל לי לא אכפת אני חושב שאם אנחנו היינו יותר טיפשים ויותר חלשים ממישהו ולא היינו נלחמים אז אין מה לעשות!
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אולי אני טיפש כמו שאתה אומר אבל מה הקטע!!!בדיוק בואתה מידה אני יכול להגיד לך שאני לא אוכל חסה!תשאל למה?יופי, כי יש לה רגשות!
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מאיזה מרתף הוצאת את הת'רד הזה??? ישן לאללה!!! WHITE_ZOMBIE4 מה נסגר אתכם? פורום ספאם?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים WHITE_ZOMBIE4 מה נסגר אתכם? פורום ספאם? למה דווקא כעוסים עליי??!?!? תכעס על lev (שאני בטוח שאין לו) ועל שלומו!!! :bash: :bash: :bash: :asthanos:
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אני קראתי את הוויכוח על הבשר, ופשוט נשפכתי על הריצפה אתם פשוט מצחיקים, אתם יודעים את זה?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים ילדים נחמדים!כאשר לפתע פתאום מגיח לו במסתוריות דיון של 4 עמודים שמעולם לא ראיתם בצעו את השלבים הבאים:1. שימו לב מה התאריך בו נכתבה ההודעה הראשונה2. שימו לב אם האנשים שמדברים בדיון עדיין פעילים בפורום3. אם מתחשק לכם מאוד להגיב בו תנו לעצמכם סטירה עזה בלחי
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מה אני יעשה פשוט לא מעניין אותי אם יש בעולם פרה יותר או פרה פחות!מצדי :AR15: בכולם!מה אכפת לי??!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.