פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני עכשיו קראתי 4 עמ עוד שנייה רצתי למכולת ועכשיו אני קולט שזה ת'רד מתקופת האבן!!! איזה בעס...אשכרה......
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחפש צמחוני בפורום ואח"כ שואל למה יש לו בעיות ראייה : : אל תדאג רמת הB12 בדם שלי מצויינת P: (טבעול ownnz) ;D
פורסם 2003 ביוני 222 שנים לצמחים אין רגשות? הם לא כואבים?אני אומר ברצינות! הוכח לצמחים כואב!סויה זה זיוף, אני מסרב לאכול את זה
פורסם 2003 ביוני 222 שנים cuz iam not a killer גם אני צמחוני ,חוץ- מפרות כבשים ברווזים ועוד כל מיני דברים (אני שומר כשרות) אני לא אוכל בשר ביכלל!!! ;D
פורסם 2003 ביוני 222 שנים לצמחים אין רגשות? הם לא כואבים?אני אומר ברצינות! הוכח לצמחים כואב!סויה זה זיוף, אני מסרב לאכול את זהאז תביא לי את ההוכחה...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים cuz iam not a killer וגם טופו יותר טעים...תנסה... אני זוכר שערכו פעם מחקרים שהוכיחו שצמחים "צועקים" מתי שפוגעים בהם,הם מייצרים מן קול בתדר שאנחנו לא מסוגלים לשמוע. אם כבר אתם לא רוצים לפגוע באוכלוסיית ההמבורגרים בעולם,תעשו מה שהציעו בסימפסונים,תאכלו רק דברים שאין להם צל!
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני זוכר שערכו פעם מחקרים שהוכיחו שצמחים "צועקים" מתי שפוגעים בהם,הם מייצרים מן קול בתדר שאנחנו לא מסוגלים לשמוע.אם כבר אתם לא רוצים לפגוע באוכלוסיית ההמבורגרים בעולם,תעשו מה שהציעו בסימפסונים,תאכלו רק דברים שאין להם צל!שטויות לצמחים אין רגשות...וגם אם יש הרבה יותר אכזרי להרוג חיה שזזה ומיללת ומראה סימני חיים ברורים מאשר צמח שלא.למרות ש999999% שלצמחים אין רגשות
פורסם 2003 ביוני 222 שנים באותה מידה אני יכול לאמר ש"שטויות לפרות אין רגשות! רק לחמניה!",וחוץ מזה,הפרות הן כלי בידי האדם,הן לא מסוגלות לשרוד בטבע עם הרגלים כמו אלו שהוקנו להם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.