פורסם 2003 בינואר 1822 שנים and the verdict: לא משהו בכלל עדיף לשתות את הלימון (לא לימון נענע) הטבעי בבקבוק המרובע הזה.. ברח לי השם.
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים בחזוני אני אוכל סטייק בקר עסיסי וגדול, עולה פרוטות כיוון שעקב הצלחת השיבוט בעולם משכפלים בכמויות פרות ומאחסנים אותם בתוך קוביות קטנות. : LOLZ! ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים שייקר בננה - לא איכות ראו הוזהרתם. מזכיר לי את סירופ "מוקוליט" (תרופה ללחה )
פורסם 2003 ביוני 222 שנים בחזוני אני אוכל סטייק בקר עסיסי וגדול, עולה פרוטות כיוון שעקב הצלחת השיבוט בעולם משכפלים בכמויות פרות ומאחסנים אותם בתוך קוביות קטנות. : לא מצחיק בכלל,וחזק ואמץ moooshe גם אני צמחוני זה סבבה וכיף לא לאכול משהו שהיה חיי פעם ,מזכיר לי משהו שאני וחבר שלי הלכנו לקניון ירדנו לסופר היה שמה מקרר של בשר אז חבר שלי נגע באיזה שוק עטוף בניילון ומלא דם נזל החוצה כי היה חור בשקית בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זה היה כל כך מגעיל בעע
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר שתיהיו בריאים, מאיפה אתם מקפיצים את הת'ראדים הנכחדים האלה... בכל אופן, נראה לי שגם השתיה הזו כבר הספיקה להכחד מהמדפים... Wierd... :
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מאיזה מרתף הוצאת את הת'רד הזה??? ישן לאללה!!!ראיתי את התגובה של ewingum שהעלתה לי את קצת את הפיוז אפילו אם היא בצחוק... וחוץ מזה לא שמתי לב שהיא ישנה..
פורסם 2003 ביוני 222 שנים בכל אופן, נראה לי שגם השתיה הזו כבר הספיקה להכחד מהמדפים... Wierd... : דווקא אני ראיתי את זה השבוע בסופר, או שאני מתבלבל? מ'זתומרת לא שמת לב שהיא ישנה- הגעת לעמוד 30 בפורום ולא שמת לב שהתגובות ישנות קצת? :lol:
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני עכשיו קראתי 4 עמ עוד שנייה רצתי למכולת ועכשיו אני קולט שזה ת'רד מתקופת האבן!!! איזה בעס...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר הממ... זה אמור לשנות משו? : דווקא מתאים לי איזה משקה עכשיו, בייחוד בימים חמים אלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.