פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מצויין! במיוחד המתכון הסודי שלי... קצת טקילה בפנים או קצת ליקר (מה שבא לכם תוסיפו, חוץ מבירה)...וואו!! זה טעים כפליים ...(להיט במסיבות ;D ) :ylsuper:
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מחבר מה אתם מבינים באיכות...בכלל לא טעמת את זה. זו גאונות! אני אפילו אתן להונדה שלי לשתות קצת.
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מה אתם מבינים באיכות... בכלל לא טעמת את זה. זו גאונות! אני אפילו אתן להונדה שלי לשתות קצת. מה א ני מבין באיכות?? טעמתי! לא את הטעם הזה אבל טעמתי! תן להונדה תן... אולי העגלה האוטומאטית הזאת תעשה משהו סוף סוף
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מצחיק אותי שגיא, שאתה מביע דעה, וכל מי שלא מסכים אתך 'אדיוט' כביכול. לדעתי המשקה הזה לא טעים ויקר. (5.25 לליטר? למה?!)
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים מחבר מצחיק אותי שגיא, שאתה מביע דעה, וכל מי שלא מסכים אתך 'אדיוט' כביכול. לדעתי המשקה הזה לא טעים ויקר. (5.25 לליטר? למה?!)חלילה וחס אידיוט, מדוע לסלף את דברי לשווא?...
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים מה אתם מתנפלים? הבן אדם אמר שהוא אוהב את המשקה...אז מה אם אסור לאף אחד להביע דעה נגד? ??? הבן אדם חיי לפי הקומוניזם ;D :saint:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.