עבור לתוכן

אחים שלי ZVM VS D2 תעזרו לי לבכור בקשה!!!( זה דחוף)

Featured Replies

פורסם

אחים שלי אני ובן דוד רוצים לקנות נגן הוא טס עוד יומיים לארה"ב

ואנחנו מתלבטים נורא מה עדיף , מה יותר כדי , מה יותר משתלם לנו ולא יודעים מה לעשות.. :kopfpatsch:

ההתלבטות היא בין נגן CREATIVE ZEN VISION M 30G לבין COWON D2 4G

המכיר של הקריאייטיב בחול' נע בין 170 דולר ל250

(בין 850 שקל ל1050 ובארץ הוא עולה 1450 הכי זול)

המכשיר של קואון / איי אודיו עולה בחול אולי 900 שקל ובארץ הוא עולה 1030 ...

אז ככה שאנחנו לא יודעים וממש מתלבטים..

כי הZVM ענק אבל ממש איכותי והאיי אודיו יותר קטן ובא אם זיכרון פלאש..

(שלדעתנו לפחות זה יתרון..) אבל הוא עולה כמעט אותו מכיר

+ צריך לקנות לו אביזרים נלווים ישר איך שקונים אותו.. :bash:

אז תעזרו בקשה דעתכם חשובה לנו מאוד.. תודה מראש..

נ.ב אם מישהו טס לא מזמן או מודע למכירי הנגנים בדיוטי פרי

שיודע בקשה זה גם חשוב כי אולי עדיף לקנות שם..

פורסם

הD2 עדיף אם אתה לא צריך את הנפח הנוסף

פורסם
  • מחבר

אבל הוא יוצא יקר הרבה יותר מהZVM כולל האביזרים הנלווים וכולל זכרון נוסף שאנחנו בטוח נצטרך..

אפילו בלי כל הדברים האללה הוא יוצא כמעט אותו מכיר... ככה שנאי לא יודע אם באמת הוא עדיף..

אבל אני אישית מעדיף אותו.. רק שזה ממש לא יוצא מתשלם.. :nixweiss:

פורסם

השיקול הכלכלי הוא שיקול שלך.

אני אומר לך פשוט שהD2 עדיף -תומך יותר פורמטים,חזק יותר מבחינת סוללה,קומפקטי ולא רועש (פלאש לעומת HD) וכמובן -IAudio :)

פורסם
  • מחבר

אם יש עוד נגנים שאתם ממליצים עליהם תגידו... :screwy:

פורסם

אלה שני העיקריים.

יש גם את הIriver H320\340

פורסם

ממ אני חושב שזה הזמן להתקדם לנגן פלאש כבר, אמנם צריך לקנות לו באמת כבל Tv-Out (דבר שצריך גם לקנות לקריאטיב דרך אגב)

וצריך לקנות לו נרתיק שעולה 130 בארץ, לא יודע כמה בחו"ל, אבל תבדוק כמה עולה גם לקריאטיב. וכרטיס זיכרון , שבחו"ל דרך אגב, או באיביי, אמור לא לעלות הרבה..

בכל מקרה.. לי גם היו את ההתלבטויות, אבל אני חושב שהD2 למרות שהוא פחות איכותי מבחינת סאונד, ואולי גם פחות מבחינת פלט וידאו מבחינת רזולוציה, הגיע הזמן לעבור לפלאש. מבחינת זמן סוללה הD2 מנצח בגדול, פי 4 פחות או יותר מהZVM.

מבחינת סאונד הZVM מנצח, מבחינת נוחות, תלוי מה אתה אוהב, מסך מגע זה בעייתי לחלק מהאנשים ואחלה לחלק מהאנשים.

עברית יש לD2 אין לZVM. פורמטי ניגון אני חושב אבל לא בטוח שהD2 מנצח, אבל לא בניגון סרטים. בניגון סרטים יש צורך בהמרה בD2.

אם תרצה עוד פרטים, אתה מוזמן.. אני קניתי את הD2, ואני לא מתחרט ממש, יש דברים שהZVM טוב מהD2 אבל יש גם דברים שהD2 טוב מהZVM והשאלה מה הכי חשוב לך..

אה ובנוסף לזה, הD2 כבר עדיף לקנות בארץ, אולי אביזרים נלווים כדאי לקנות בחו"ל, אבל אם תקנה את הנגן בחו"ל אין אחריות.

פורסם

מאיפה הבאת את זה שהZV-M עדיף מבחינת סאונד\וידאו?

פורסם

בעלים גאים של D2 ומאושר מכל רגע

פורסם

מאיפה הבאת את זה שהZV-M עדיף מבחינת סאונד\וידאו?

מבחינת וידאו, הנגן מנגן סרטים ברזולוציה של 480*640 לפי מה שזכור לי. (כלומר, מסוגל לנגן עד הרזולוציה הזו) ואילו הנגן D2 מנגן על 240*320.

בקשר לאיכות הסאונד, אין לי אמנם הוכחה בעניין, אבל אנשים שמבינים יותר ממני יגידו כי האיכות של הZVM טובה יותר. בכלל, נגני הקריאטיב טובים מאוד באיכות סאונד, לא שIAudio לא טובים, אני נהנה מכל רגע מהנגן, פשוט אומר שקריאטיב טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני אישית מעדיף את הD2 גם כי זה פלאש.. (חסין נגן ספורט חח אפשר לומר)

וגם כי הוא הרבה יותר קטן קומפקטי ונוח (לפי דעתי.. בגלל המסך נגיעה..)

וגם כי יותר שעות נגינה וגם כי יש לו רמקול..

אבל מה שמפריע לי שה4 גי'גה האלה לא יספיקו לי בגרוש.. אז אני ישר אמור לקנות עוד איזה 4 או 8..

וגם חובה נרתיק כי אם לא הלך המסך.. ומטען לא קריתי אבל עדיף.. כי כמו שהבנתי גם את זה לא מקבלים..

אז אי אפשר לטעון בלי מחשב..:kopfpatsch: קיצר זה כאב ראש גדול וזה יוצא לי אפילו יותר יקר מהZVM

שמעניק לי 30 ג'יגה כולל נרתיק ומטען ונחשב כאיותר איכותי ומכיר ממש זול... 800 שקל לZVM זה מציאה..

והD2 יצא איזה 1200 כולל הכל..

אז אתה מבין זה דפוק מבחינה מוסרית לשלם על מכשיר שמעניק לך פחות דברים יותר כסף מאשר לקנות

מכשיר שאפשר להגדיר באותו רמה.. חלק יגידרו כיותר טוב וחלק כפחות

אז ככה שאני ממש לא יודע.. ולגבי האביזרים בחול הם עולי כמעט אותו הדבר אין לי מושג למה אבל לאיי אודיו

בחול ובארץ כמעט אין הפרש במכיר של המוצרים...

קיצר אין לי מושג יווווו..... :s05: :s07::bash:

אם יש פה איזה מישהו שיש לו את הZVM שיכתוב לי בקשה תחלס.. דברים שהוא מרוצה מהם ודברים שמפריעים..

כי נראה לי שהגודל יפריע לי רצח.. ולעשות איתו ספורט יהרוס לי אותו תוך חודש

פורסם

אין הבדלים במחירים כל כך מכיוון שאין יבואן מתווך . באג מייבאת ישירות ומוכרת. בלי תיווך ביניים שגם הוא צריך להרוויח כסף.

בכל מקרה, אם תחליט לקנות D2 , קנה בארץ את הנגן.

ונכון שצריך לקנות לזה עוד זיכרון, אבל מבחינת תוספות לנגן, הכל אותם תוספות, גם מטען גם קייס וגם כבל.

אז זה יוצא משהו כמו 1300 אם תחליט לקנות גם זיכרון של 4/8 (שאתה יכול לקנות בארה"ב).

פורסם
  • מחבר

בעלי הD2 תגידו יש לו רמקול? כי נראה לי שכן אבל אני לא בטוח בזה..

ועוד דבר..יחסית לנגן הוא שביר או דווקה הפוך?כאילו הוא התקלקל כבר למישהו כאן?

(אני שואל מכייוון שמחול לא תהיה אחריות )

פורסם

בעלי הD2 תגידו יש לו רמקול? כי נראה לי שכן אבל אני לא בטוח בזה..

ועוד דבר..יחסית לנגן הוא שביר או דווקה הפוך?כאילו הוא התקלקל כבר למישהו כאן?

(אני שואל מכייוון שמחול לא תהיה אחריות )

לא אין רמקול פנימי. הוא לא נגן שביר, המסך בלי מגן עלול להיפגע כי בכל זאת, רוב הנגן הוא מסך. אני לא חושב שמישהו הספיק לקלקל אותו כבר, סך הכל מדובר בנגן מאוד צעיר, של חודשיים סך הכל בשוק משהו כזה. ההבדלים במחירים בין הארץ לחו"ל לא גדולים באופן משמעותי, ואני אישית כדי להיות עם ראש שקט הייתי קונה בארץ.

פורסם
אם יש פה איזה מישהו שיש לו את הZVM שיכתוב לי בקשה תחלס.. דברים שהוא מרוצה מהם ודברים שמפריעים..

כי נראה לי שהגודל יפריע לי רצח.. ולעשות איתו ספורט יהרוס לי אותו תוך חודש

בכללי נגנים עם דיסק קשיח לא מומלצים לספורט כי זה לא טוב להרד דיסק. (אבל זה לא אומר שנגנים עם דיסק קשיח לא טובים)

אני גם היתי בהתלבטות הזאת (ZVM או D2), אבל לא קניתי בסוף אף אחד מהם :P , לא כי הם לא טובים אלא בגלל שאני מחפס משהוא אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים