עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה ב Mobile Center שב Vista

Featured Replies

פורסם

יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט.

הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.

פורסם

יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט.

הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.

לא ניסתי לעבוד עדיין עם Active Sync על ויסטה אבל כאשר נסיתי להתקין את ויסטה עם Active Sync 4 בהתקנה נכתב לי שאין למחשב בעיה להתקין את ויסטה כל עוד התוכנה הנ"ל קיימת על המחשב אבל ייתכנו בעיות בהפעלת ה Active Sync. אותה הודעה הייתה צריכה להיות לך למרות השינוי בגירסה.

כנס לקישור הבא

http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx

ותראה את זה:

"System Requirements

Supported Operating Systems: Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Server 2003 Service Pack 1 for Itanium-based Systems; Windows Server 2003, Standard x64 Edition; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional x64 Edition ; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Tablet PC Edition "

כנראה שיד ימין לא יודעת מיד שמאל בקואופרטיב המונופול

פורסם
  • מחבר

נראה לי איכשהו שהפיירוול שלי חוסם את ה Mobile Center מלצאת לאינטרנט,יש לי מחשב נוסף XP שבו התקנתי את ה Active Sync 4.5 וגם שם יש לי את אותה הבעיה ה PPC לא יוצא לאינטרנט למרות שהסינכרון נראה תקין.

למישהו בבקשה יש פתרון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.