עבור לתוכן

בחירה בין שלושה טלפונים, Nokia 6131, Ericsson K610 או Razer V3xx

Featured Replies

פורסם

לא יודע בדיוק איך צורבים גרסא. גש לפוקט או ל-moto-il.net ובטוח תמצא שם תשובה.

בקשה לציפוי המתקלף - לומר לך את האמת - כבר שמעתי על בעיות שונות ומשונות עם ה-398, על זה לא שמעתי.

לגבי התקיעות - חלק מבעיות התוכנה הידועות, כמו האיטיות (ולומר לך את האמת, אין טלפון שלא נתקע פעם בכמה זמן.. השאלה היא אם זה קבוע או לא)..

לגבי הסוללה - גם על הבעיה הזו לא שמעתי..ואז אתה לא מרוויח כלום, כי אתה בכל מקרה משלם על דור שלישי. אין גם הוכחה ממשית שהקרינה בצורה ישירה גורמת לנזקים.

זה הסוללה וגם האיזור של החיבורים של המטען..ואני אגיד לך עוד משהו גם הכבל USB עושה בעיות..

תגיד לי שיש לי בעיה בחיבורים של הפלאפון עצמו והבעיה היא לא במטען או בכבל..אני יודע כבר הלכתי לסלקום ו"תיקנתי" את זה אבל גם לאחר ה"תיקון" זה לא עובד כל כך מהר ונתקע המון פעמים.

היה פעם אחת שהפלאפון פשוט לא רצה להיטען! נתקעתי בלי סוללה כמה ימים עד שתיקנתי את זה..

רואים גם בטלפוים החדשים שלהם שהבניה לא איכותית..

עכשיו אני עם K800I SE ואני בהחלט רואה את ההבדל..

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לומר לך את האמת - ה-398 נחשב למאוד בעייתי. כל התקלות שדדיברת עליהן, או רובן לפחות, תקלות די ידועות. גם ב-E1 יש בעיה ידועה עם החיבורים, ו-E1 זה 398 משופר בעצם (באופן עקרוני, ניתן לצרוב גרסא מאוד דומה לגרסא של ה-E1 על ה-398.. אבל שוב, אין לי שמץ של מושג בנושא ואני הפניתי אותך בפוסט הקודם לאתרים, שכוללים פורומים, שיכולים לעזור לך בנושא).. זו הסיבה גם שעברו לממשק ה-MINIUSB שעושה הכל (אוזניות, טעינה, מחשב וכו'), ומהניסיון שלי, הוא עושה את העבודה שלו טוב מאוד.

אני מקווה שאתם יודעים שהיום כבר לא חייבים לשלם על דור 3, אתה יכול לקנות פלאפון מחנות פרטית ללכת לאורנג' ואתה לא חייב לשלם על דור 3 (שזה בעצם חבילת גלישה) ..

כבר עניתי בנושא הזה:

באורנג', לפחות (אני בכלל לא בטוח שזה אפשרי בסלקום למרות הכל, ואם כן יש לי נטייה להאמין שזה דומה), מכשירי הזול השלישי נמכרים בהוזלה מאוד גדולה, כנראה כי יש להם אינטרס שכולם יעברו ל"דור השלישי" מסיבות טכניות (סביר להניח שרשת ה"דור השני" מאוד עמוסה, והם רוצים להוריד מהעומס, כי בתכלס אלו שתי רשתות נפרדות). לכן, הם מורידים מאוד במחיר של המכשירים, וגם אם נוסיף את 15 השקלים החודשיים של חבילת ה"דור שלישי" לעלות המכשיר, בהנחה והוא יהיה יתך 36 חודשים, זה תוספת של קצת פחת מ-550 שקלים לעלות המכשיר (זה אמנם כרוך בהתחייבות ל-3 שנים, אבל ההתחייבות היא לאורנג' ולא למכשיר), והמחיר הזה עדיין נמוך מהמחיר המלא של המכשיר אם קונים אותו ללא דור שלישי.

פורסם

^

קודם כל זה רק באורנג' ופלאפון בנתיים.. דבר שני אין כזה דבר עומס ברשת דור 2 חחחחח :lol: .. פשוט הם רוצים יותר לקוחות בדור 3 הם רוצים להתקדם בדור - שזה האינטרס שלהם כי הם גם רוצים שישלמו על חבילת גלישה.. עכשיו מה הם עושים, אם אתה קונה אצלהם מכשיר מבצע ואתה לא רוצה חבילת גלישה (דור3) אז אתה חייב לקנות את המכשיר במחיר מלא שזה פי 3 מהמחיר מבצע-ואפילו יותר ממחיר רגיל.. אז מה שאני אומר בעצם זה שלא תתנו להם לעבוד עליכם כי בסוף זה יוצא הכול לטובתם, תקנו בחנות פרטית (שזה יותר משתלם מניסיון) ואז אתם פשוט שמים קו ולא חייבים להתחייב לשום דור 3 ושום בטיח- בקיצור מומלץ ככה לעשות...

פורסם

זה גם בסלקום..

אנחנו קנינו שני מכשירים של K800I ב69 לחודש(לשניהם)

שבעצם כל אחד אמור לעלות ככה בנפרד..

אני חושב שעדיין יש להם את המבצע הזה לכל מכשירי הדור השלישי..

פורסם

אלי אתה מדבר על משהו אחר.. אני מדבר על זה שבאורנג' לא חייבים לשלם על הדור 3 (15 שקל) ובסלקום עדיין צריך.. אני לא מדבר פה על מבצעים

פורסם

יוני סתום ת'פה שלך תפסיק לחשוב שאתה חכמולוג ושאתה יודע הכול כי לפי התגובות שלך נראה כאילו אתה לא מבין בגרוש- אז עדיף לשתוק מאשר להגיד דברים מטומטמים..

טוב כבודו.

עוד שטויות שבא לך להגיד..?

יואב איזה ממשק יותר נוח לך בתכלס?

אני יותר התחברתי לנוקיה ואח"כ סוני אריקסון...מוטורולה..

סמסונג די מכה הייתי אומר

אפרופו סמסונג,שמתם לב שכל המכשירים שלהם שחורים? ><

http://www.gsmarena.com/samsung-phones-9.php

^

קודם כל זה רק באורנג' ופלאפון בנתיים.. דבר שני אין כזה דבר עומס ברשת דור 2 חחחחח :lol: .. פשוט הם רוצים יותר לקוחות בדור 3 הם רוצים להתקדם בדור - שזה האינטרס שלהם כי הם גם רוצים שישלמו על חבילת גלישה.. עכשיו מה הם עושים, אם אתה קונה אצלהם מכשיר מבצע ואתה לא רוצה חבילת גלישה (דור3) אז אתה חייב לקנות את המכשיר במחיר מלא שזה פי 3 מהמחיר מבצע-ואפילו יותר ממחיר רגיל.. אז מה שאני אומר בעצם זה שלא תתנו להם לעבוד עליכם כי בסוף זה יוצא הכול לטובתם, תקנו בחנות פרטית (שזה יותר משתלם מניסיון) ואז אתם פשוט שמים קו ולא חייבים להתחייב לשום דור 3 ושום בטיח- בקיצור מומלץ ככה לעשות...

זה שקנית בחנות פרטית לא הופך את זה לאופציה הטובה ביותר,חנויות פרטיות הם בד"כ יקרניות.

וגם לא בטוח לקנות שם כי הם מתנערים מאחריות בקלות ולא מגיעים לרמת שירות ואחריות כמו המפעילות הסלולריות.

אני חושב שאם כבר לקנות מחנות פרטית אז לקנות מכשיר שלא נמכר אצל המפעילות,כמו לדוגמא הN series

וגם יואב לא הבנתי מה הקשר בין סוללה לקרינה?

הוא דיבר על חיי סוללה גבוהים אז אמרתי לו שהוא יכול לשנות בהגדרות הרשת שהמככשיר יפעל על רשת דור שני וכך זה צורך פחות סוללה.

בקשר לקרינה,זה כבר דבר אחר.

פורסם

יש לי K610i.

הממשק שלו בהתחלה לא נוח בכלל,אבל מתרגלים ואחרי שלומדים אותו הוא ממש נוח.

בטריה,בשימוש ממושך של מוזיקה הבטריה יכולה להיגמר תוך יום וחצי.

סיפקר חזק.

רמקול,אחד החזקים שיש ,ואיכות טובה.

אמינות? יש לי את הפלאפון חצי שנה + ולא נכבה\נתקע ככה סתם.

פורסם

^

בטח שיש דבר כזה עומס. 2.6 מיליון מנויים זה כמות שעלולה להעמיס מאוד על רשת הדור השני, וכשמורידים את הכמות, כמו שעושים עם הדור השלישי (להערכתי יש כיום כ-500K מנויים ברשת הדור השלישי), פחות עומס על הרשת. למה אתה חושב, למשל, שכשיש פיגוע, הרשת באזור נופלת? עומס יתר. החברות חכמות, לפעמים הן מורידות את הרשת בעצמן.

יואב איזה ממשק יותר נוח לך בתכלס?

אני יותר התחברתי לנוקיה ואח"כ סוני אריקסון...מוטורולה..

סמסונג די מכה הייתי אומר

אפרופו סמסונג,שמתם לב שכל המכשירים שלהם שחורים? ><

http://www.gsmarena.com/samsung-phones-9.php

הממשק שהכי נוח לי.. הוא.. אממ. כולם טובים, לדעתי. אני עם מוטורולה ואני פשוט רגיל אליו, אבל באופן בסיסי הוא נוח מאוד. אבא שלי קצת שיחק עם הטלפון שהוא קנה לי אותו, כיום יש לו 3100, ותוך כמה דקות הוא התרגל אליו. יש לי V3X. אני חייב לציין שב-V3 שיש לאח שלי, עדיין ניתן לראות שמוטורולה לא הפכו בו לגמרי את העיניין של שמאל-ימין (כידוע, במוטורולה עד לפני זמן מה, הכל היה הפוך, מקש הבחירה היה השמאלי ולא הימני וכו'), ובסה"כ הוא (V3) פחות נוח (גם בגלל שבנוסף לשני הסופט קי יש מקש תפריט וזה קצת מעצבן את מי שרגיל לממשק של ה-V3X שבו אין את הכפתור של התפריט באמצע), אבל זה סתם כי אני רגיל ל-V3X ולא ל-V3.

זה נכון שיש ממשקים יותר ופחות נוחים, אבל אם באים בראש פתוח ולא עם דעות קדומות וחוסר רצון לנסות, כמו שקורה עם לא מעט אנשים וטלפונים של מוטורולה, אפשר להתררגל לכל ממשק בעולם. לקח לי בדיוק 5 דקות לעבור מהמשק הלא נוח כל כך (אבל שמתרגליתם אליו, הוא בסדר) של הפיליפס 530 למוטורולה V3X, ובדיוק 5 דקות מהטיימפורט T250 או משהו כזה, הכסוף עם המסך עם התאורה הכחולה (שנחשב לזוועתי, למרות שאני לא מוצא אותו כל כך זוועתי) לפיליפס. הממשק של מוטורולה ונוקיה (המודרניים) מ-א-ו-ד דומים, אין לכם מושג גמה. לעבור מאחד לשני זה בדיוק דקה. עם סמסונגים לא התעסקתי יותר מידי. לאמא שלי יש סמסונג 824, הוא לא ממשק אידיאלי, אבל כשלומדים אותו הוא בסדר. הממשק שאני מוצא שהכי קשה להתרגל אליו הוא דווקא SE. לא כי הוא לא נוח, כי כשמתרגלים אליו הוא בסדר (ולקח לי הכי הרבה זמן להתרגל אליו מכל הטלפונים), אלה בגלל השונות שלו מכולם - אין לו שני soft keys, טלפון ירוק, טלפון אדום ואולי C, אלה שני soft keys, מקש C ומקש אחורה - זה די דומה באופן עקרוני, אבל לוקח זמן להתרגל. כשמתרגלים - הוא בסדר גמור.

ככה שאני חושב שאין דבר כזה יותר נוח או פחות נוח - יש דבר כזה שאתה יותר יותר "רגיל ל.." ופחות "רגיל ל..". גם הטלפונים של מוטורולה, גם של SE, גם של נוקיה וגם של סמסונג מאוד דומים בתכונות שלהם, ומה שעושה את ההבדל זה המחיר.

וגם יואב לא הבנתי מה הקשר בין סוללה לקרינה?

הוא דיבר על חיי סוללה גבוהים אז אמרתי לו שהוא יכול לשנות בהגדרות הרשת שהמככשיר יפעל על רשת דור שני וכך זה צורך פחות סוללה.

בקשר לקרינה,זה כבר דבר אחר.

מישהו העלה פה את הנושא של הקרינה, ואתה הוספת את העובדה שניתן להגדיר אותו על דור שני, ובגלל זה עשיתי את הקישור משום מה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים