עבור לתוכן

בחירה בין שלושה טלפונים, Nokia 6131, Ericsson K610 או Razer V3xx

Featured Replies

פורסם

אההה.. כן... אמממ איתי לשלטון.

מרגע שאתה אומר משהו זה מילות קודש, אה?

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל K610i יש קרינה מזעזעת, יש אותו לאח שלי וכל הזמן שהפלאפון בבית שומעים צלילים מהרמקולים של המחשבים.

MOTO אף פעם לא יותר טובים מסוני או נוקיה.

נוקיה ניראה הכי טוב ובנוסף הוא גם לא דור 3 (למה צריך את זה בכלל, זה רק מוסיף קרינה?)

פורסם

אם אתה לא משתמש בדור השלישי אז אפשר לבטל אותו והוא עובד על תדר דור שני.

אבל התשלום הנוסף בחבילת דור שלישי מעצבן

אם אתה רוצה דור שני אתה צריך לשלם מחיר מלא על המכשיר (שהוא יותר מעלות הדור השלישי אם לוקחים אותו בחשבון ל-3 שנים). ככה שזה לא משתלם.

ואל תקשיב לכל מי שקוטל את מוטורולה, אחד בחיים (לא מהדורות האחרונים לפחות) לא היה למי שאמר את זה.

פורסם

אההה.. כן... אמממ איתי לשלטון.

מרגע שאתה אומר משהו זה מילות קודש, אה?

אויייש שתוק אתה גם כן, מי מדבר על קודש? סך הכול המלצתי לו על הפלאפון הזה שהוא מצויין- אז מה אתה סתם עושה פה ספאם ..

פורסם

ואל תקשיב לכל מי שקוטל את מוטורולה, אחד בחיים (לא מהדורות האחרונים לפחות) לא היה למי שאמר את זה.

אני לא יודע לאיזה דור אתה מתכוון אבל לי היה את ה E398 בהתחלה התלהבתי מהטלפון ואכן אתה מקבל הרבה בתמורה למחיר זול אבל כל זה לא היה שווה

הטלפון איטי להחריד ..והציפוי של הפלאפון התקלף ונשארתי עם טלפון לבן במקום שחור, הפלאפון היה נתקע לי והייתי צריך כל פעם להפעיל אותו מחדש..הסוללה לא החזיקה מעמד הרבה זמן וגם התקלקל מספר פעמים ועדיין עושה בעיות.

כמו שאמרתי מוטורולה נותנים באמת הרבה ביחס למחיר אבל ה"הרבה" הזה הוא לא הכי איכותי ואמין .

תשמע אולי בטלפונים האחרונים שלהם הם השתפרו אבל אני לא הייתי מתקרב לטלפון של מטורולה.

פורסם

אני לא יודע לאיזה דור אתה מתכוון אבל לי היה את ה E398 בהתחלה התלהבתי מהטלפון ואכן אתה מקבל הרבה בתמורה למחיר זול אבל כל זה לא היה שווה

הטלפון איטי להחריד ..והציפוי של הפלאפון התקלף ונשארתי עם טלפון לבן במקום שחור, הפלאפון היה נתקע לי והייתי צריך כל פעם להפעיל אותו מחדש..הסוללה לא החזיקה מעמד הרבה זמן וגם התקלקל מספר פעמים ועדיין עושה בעיות.

כמו שאמרתי מוטורולה נותנים באמת הרבה ביחס למחיר אבל ה"הרבה" הזה הוא לא הכי איכותי ואמין .

תשמע אולי בטלפונים האחרונים שלהם הם השתפרו אבל אני לא הייתי מתקרב לטלפון של מטורולה.

מחזק.. גם בפלאפונים האחרונים לא כל כך השתפרו..

פורסם

המוטורולות האחרונות שהיו אצל בשימוש הם e398\e1\v3\v3x\v6\k1\slvr... כל המכשירים האלה, אחד אחד גרועים.

פורסם

יש לי MOTO ישן (מסך צבעוני אבל ישן), הוא נידרס ונהרס לו רק המסך החיצוני (ציפיתי שהוא יפסיק לעבוד).

הישנים שלהם היו טובים אבל החדשים לא.

פורסם

המוטורולות האחרונות שהיו אצל בשימוש הם e398\e1\v3\v3x\v6\k1\slvr... כל המכשירים האלה, אחד אחד גרועים.

סתם לידע כללי, במה מתבטא ה"גרועים"?

לזה עם ה-398 - הטלפון היה ידוע כאיטי, וצריבת גרסא הייתה מתקנת את הבעיה. מצד שני, זה היה מבטל אחריות.

פורסם

לזה עם ה-398 - הטלפון היה ידוע כאיטי, וצריבת גרסא הייתה מתקנת את הבעיה. מצד שני, זה היה מבטל אחריות.

נגיד שזה אפשר לעשות (איך בדיוק עושים את זה? המכשיר עדיין ברשותי אך ללא שימוש ..אולי יצא ממנו משהו בסופו של דבר..)

אבל ציינתי עוד חסרונות..

פורסם

אם אתה רוצה דור שני אתה צריך לשלם מחיר מלא על המכשיר (שהוא יותר מעלות הדור השלישי אם לוקחים אותו בחשבון ל-3 שנים). ככה שזה לא משתלם.

התכוונתי שאתה יכול שהוא יעבוד על דור שני

חברים שלי, אל תבלבלו לו את המוח, לי יש את הsony ericsson k610i קניתי אותו לפני 4-5 חודשים בערך.. חייב לציין פלאפון מעולה כל הפונקציות שאתה רוצה בפלאפון היום- דור 3 (לפעמים יתרון לפעמים חסרון), רמקול חזק בטירוף, מראה יפה, ממשק נוח ,מצלמה טובה- ולא יצא לי על שום תקיעות חוץ מפעם פעמיים פשוט ניתקתי החזרתי ופעל מצויין- באמת תלך עליו אני אומר לך פלאפון סוס!

תפסיק לשחק אותה מבין

אף אחד לא אמר את זה

בקשר למוטורולה,אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים,אבל מוטורולה נבחרה לחברה בעלי המכשירים הכי מעורערים בנפשם

הם גם מעפנים.

מבחינת המצלמה,הממשק,הסוללה,והעיצוב (די די עם הV3 הזה דיי)

פורסם

אני מסכים איתך בקשר לעיצוב של מוטורולה..

דיי כבר כמה אפשר אותו עיצוב בכל פלאפון..תחליפו!

פורסם

תפסיק לשחק אותה מבין

אף אחד לא אמר את זה

יוני סתום ת'פה שלך תפסיק לחשוב שאתה חכמולוג ושאתה יודע הכול כי לפי התגובות שלך נראה כאילו אתה לא מבין בגרוש- אז עדיף לשתוק מאשר להגיד דברים מטומטמים..

פורסם

נגיד שזה אפשר לעשות (איך בדיוק עושים את זה? המכשיר עדיין ברשותי אך ללא שימוש ..אולי יצא ממנו משהו בסופו של דבר..)

אבל ציינתי עוד חסרונות..

לא יודע בדיוק איך צורבים גרסא. גש לפוקט או ל-moto-il.net ובטוח תמצא שם תשובה.

בקשה לציפוי המתקלף - לומר לך את האמת - כבר שמעתי על בעיות שונות ומשונות עם ה-398, על זה לא שמעתי.

לגבי התקיעות - חלק מבעיות התוכנה הידועות, כמו האיטיות (ולומר לך את האמת, אין טלפון שלא נתקע פעם בכמה זמן.. השאלה היא אם זה קבוע או לא)..

לגבי הסוללה - גם על הבעיה הזו לא שמעתי..

ואז אתה לא מרוויח כלום, כי אתה בכל מקרה משלם על דור שלישי. אין גם הוכחה ממשית שהקרינה בצורה ישירה גורמת לנזקים.

בקשר למוטורולה,אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים,אבל מוטורולה נבחרה לחברה בעלי המכשירים הכי מעורערים בנפשם

הם גם מעפנים.

מבחינת המצלמה,הממשק,הסוללה,והעיצוב (די די עם הV3 הזה דיי)

אני מסכים איתך בקשר לעיצוב של מוטורולה..

דיי כבר כמה אפשר אותו עיצוב בכל פלאפון..תחליפו!

מוטורולה לא נבחרה אף פעם לחברה הכי "העורערת בנפשה" :screwy:

ועובדה שהעיצוב של ה-V3 מכר לבד 50 מיליון מכשירים (ה-V3 הוא המכשיר הנמכר ביותר בכל הזמנים), ועדיין מוכר בכמויות (רק לשם דוגמא, בארץ ה-V3X נחשב להצלחה מסחררת).

נכון להיום, בפעם האחרונה שבדקתי לפחות, היא גדלה בקצב הכי גדול מבין כל המובילות. למרות ש-SE אוטוטו עוברת את סמסונג =]

פורסם

אני מקווה שאתם יודעים שהיום כבר לא חייבים לשלם על דור 3, אתה יכול לקנות פלאפון מחנות פרטית ללכת לאורנג' ואתה לא חייב לשלם על דור 3 (שזה בעצם חבילת גלישה) ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים