עבור לתוכן

בעיה עם נטוויזן- צריך עזרה בבחירת חברה..

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, אני מחובר באינטרנת דרך כבלים, והחודש קיבלתי חשבון שאני משלם 80 שקל רק על נטוויזן בלי הוט- 750מ"ב מהירות- זה המון כסף!!!! זה אמור להיות הרבה פחות כי המבצע שלנו נגמר, עכשיו, אני צריך שתרשמו לי את כל חבורת של ספקי האינטרנת כדי שאני ידע מה לבחור + המלצה אישית, וכמה אמור לעלות שם 750מ"ב אינטרנת..

תודה מראש לעוזרים.

אם זה לא מתאים לפה אז בקשה תעבירו ..

פורסם

תעלה מ750 - תעבור לבזק בינלאומי.

זו ההמלצה שלי אחרי הרבה שנים עם בזק ושנה עם נטוויזן.

אני משלם על הספק בערך 45 ש"ח ל2.5 מב

ליביו

פורסם
  • מחבר

בקשה עוד הצעות זה דחוף לי :s05:

פורסם

איזה המלצות אתה בדיוק רוצה? סתם שמות של חברות אינטרנט?

ובקשר למחיר....הבדל בין 750 ל 1.5 הוא זניח אם קיים בכלל אז אפילו אם אתה לא מנצל את ה750 כדאי לך לעבור ל 1.5 !

ועוד דבר בקשר למחיר, אתה צריך לדעת לדבר עם הנציגי השרות של חברות האינרנט כדי לקבל מבצע טוב, אתה צריך לדעת מה יש בשוק ומה אתה יכול לבקש!

שיהיה בהצלחה

פורסם

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=s

מה הבעיה? פשוט תתקשר לנטוויז'ן ותחדש איתם את המבצע.

אתה לא אמור לשלם יותר מ- 40 שקל לחבילה של 1.5 מגה. (תשלום עבור ספק הכוונה)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה ועוד דבר- על איזה חברה אתם ממליצים לי לקחת? וגם סתם לסקרנות כמה אתם משלמים - תגידו גם את המהירות..

מאוד מעריך את עזרתכם..

פורסם

בזק בינלאומי, הם הכי משתלמים כרגע וגם הכי אמינים. אני משלם בסביבות ה300 ש"ח בחודש לכבלים+ספק בשביל 5 מגה

פורסם
  • מחבר

אוקיי שאלה, עד היום היה לי 750מ"ב, עכשיו נטוויזן שדרגה לי את זה ל 1.5 מ"ב.. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני צריך גם להחליף מודם? יענו להגיד ל הוט שיבואו להחליף אותו ל1.5 או שזה יכול להישאר אותו מודם ואין קשר?

פורסם

לא, אין שום צורך להחליף שום מודם. צריך רק לעדכן את HOT שישדרגו את התשתית לתשתית של 1.5 מגה.

פורסם

איתי! אני מקווה שהם גם הורידו לך במחיר בהתאם!

(ותבדוק שהם לא דוחפים פנימה בחשבוניות את השירות האנטי וירוס ואנטי ספאם שלהם שהם נוטים לעשות - ומתנות חינם שעולות כסף - מניסיון)

בכלליות - תבקש חשבוניות כי אחרת הם פשוט לא שולחים (חוצפה ממדרגה ראשונה).

ועוד יותר בכלליות - החיבור שלהם איטי.

כן כן - פשוט איטי - נטוויזן אל מול בזק בינלאומי - נטוויז'ן זוחל - בעיקר בשיתוף קבצים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

סגרתי איתם על 1.5 מגה ב45 שקל.. אני יודע שזה לא מחיר פיצוץ - ניסיתי להסביר לאבא שלי הוא אמר יאללה 5 שקל בקטנה.. אז מה אכפת לי זה הכסף שלו אני לא יריב איתו על זה.. אני יודע שאם זה היה הכסף שלי הייתי מוריד אותם בהרבה אבל בגלל שזה לא שלי בדיוק אז אני לא הולך לריב איתו על זה- בכל מקרה הוא לא מקשיב לי

פורסם

אני ב2.5 בנטוויז'ן (adsl) ומשלם להם 51 שקל. תמיד כשנגמר המבצע תתקשר אליהם ותבדוק איזה מבצעים יש להם.

ככה לא תגיע למצב שתשלם כל כך הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים