עבור לתוכן

s6500 VS s3is-נושא חרוש דק אבל משהו שלא מצאתי

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום רב,

נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום.

באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'.

הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה?

במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד.

ובקיצור S3 או S6500 למתחיל?

(מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות:))

פורסם

קודם כל לא צריך לשאול את השאלה בבוקר ולהזמין באותו יום, צריך קצת זמן להתיעצות קריאה והבנה כדי שתזמין ותהיה שלם עם ההחלטה.

היתרון של ISO גבוה שמיש על פני מייצב תמונה מומחש יפה באתר של פוג'י אנגליה בדוגמא כאן

זה לא אומר שמייצב תמונה הוא מיותר, חבל שאין אותו במצלמות של פוג'י אבל זאת כרגע עובדה. השאלה היא רק מה יותר חשוב, עוד קצת טלה (מעל 400 ב S3) ומייצב לעומת עדשה רחבה בפוג'י (28mm לעומת 38 ב S3) ו ISO גבוה שמיש.

מייצב התמונה חשוב רק במצב בו אתה מצלם עצמים דוממים בתנאי תאורה קשים (נסה לדמיין מתי זה קורה . .) ואז ניתן להשתמש בחצובה, שקית אורז או כל קיבוע אחר למצלמה כדי למנוע טשטוש וגם יש את הזמן לעשות את זה (דומם כבר אמרנו).

לצילום ילדים חיות וכל דבר שאינו דומם ISO גבוה עדיף וכמובן פלאש חיצוני - אבל זה זה כבר סיפור אחר.

אני חושב שה - S6500 עדיפה במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

אממ לגבי חנות איזה מומלץ?

BSD, קמרה(4H),קמרהפורלס CMERA4LESS?

פורסם

אני קניתי את הS6500 מקמרה פור לס ואני לא מתחרט לרגע.

אתמול ראיתי אצל דוד שלי S3 שהוא הביא מחו"ל, ובוא נגיד שהיא נראת צעצוע לעומת הפוג'י, אני בכל אופן לא ממש אהבתי אותה..

פורסם

הפוג'י לדעתי יותר טובה :xyxthumbs:

פורסם

בקשר ל- 4H, הם בסדר גמור, קניתי מהם את ה- S5600 שלי.

פורסם

ב CAMERA תיזהר ממלצלמות מחודשות הם מידי פעם שולחים מחודשת במקום חדשה (ניראה לי שזה לא קורה יותר). מניסיון של אבא שלי עם החנות בירושלים הוא אמר לי לא לקנות משם, הבעיה היא שהוא קנה לפני שהחנות הייתה חלק מ CAMERA (לפני הרבה מאוד שנים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים