עבור לתוכן

מהירות מעפנה בתוכנות שיתוף, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

^^^

יכול להיות שישנה הגבלה גם אם הפורט משתנה באופן רנדומלי לאחר כל פתיחה של התוכנה(uttorent)+הצפנה יוצאת?

אם כן יש דרך לעקוף את זה?

פורסם

אין לי בעיה של ניתוקים, החיבור שלי עובד לפעמים שבועות רצוף, אבל הוא בקושי מוריד... וכן - זה בעיקר קבצים גדולים 700 מגה-8 ג'יגה...

ניסית פורטים שונים?

לבטל את הAVG בשביל לראות שהוא לא הגורם?

לחבר את המחשב דרך מודם במקום הראוטר?

בדקת את איכות החיבור האלחוטי? (קליטה)

אממ מה עוד.. ניסית להפעיל כל תוכנה לבד? (אולי זה עניין של ניצול מקסימלי של המעבד)

פורסם
  • מחבר

ניסית פורטים שונים? ניסיתי

לבטל את הAVG בשביל לראות שהוא לא הגורם? ה AVG בא בתור תחליף לקספרסקי שחשדתי שהוא הגורם. וכן, ניסיתי לבטל

לחבר את המחשב דרך מודם במקום הראוטר? כן, ללא שינוי

בדקת את איכות החיבור האלחוטי? (קליטה) לא רלוונטי, הלאפטופ מחובר אלחוטית, המחשב הרגיל (זה שאני כותב ממנו) מחובר חוטית. אבל החיבור הוא על מצויין או טוב מאוד

אממ מה עוד.. ניסית להפעיל כל תוכנה לבד? (אולי זה עניין של ניצול מקסימלי של המעבד) ברור, אני לא מפעיל מיול עם טורנט - הם הורגים אחד ת'שני

פורסם

אוקיי, אז נשארו לדעתי שתי אופציות:

1. הרוחב פס מוגבל ע"י תוכנה\חומרה.

2.יש לך וירוס\ספייוור במחשב.

תנסה להריץ Hijackthis ולהעלות את הלוג (אם אתה לא יודע איך לבדוק מה בסדר ומה לא) וגם להריץ בדיקה אונליין באתרים של סימנטק,קספרסקי,פנדה וכו'.

אם המחשב אחרי פירמוט אז כמובן שהאפשרות השניה לא תופסת.

אתה מוריד מביטורנט או אימיול? אם בשניהם, אז בביטורנט אתה מוריד מטרקרים פרטיים? ובאימיול אתה מתחבר דרך שרתים גדולים? (כמו הDonkey Servers) ודרך KAD?

פורסם
  • מחבר

אני אחרי פירמוט באמת, לפני שבוע בערך. חוצמזה אני משתדל לתחזק את המחשב ואני לא חושב שאי פעם היה לי וירוס או ספייוור ליותר מכמה שעות על המחשב...

מוריד משניהם.

לא'דע איזה טראקרים - מה ש ISOHUNT ו TORRENTSPY נותנים :P

במיול, כן אני מתחבר לשרתים הגדולים ול KAD.

פורסם

הISO Hunt לא מהיר כ"כ.

תביא ת'מייל שלך ואני אשלח לך הזמנה לטרקר מהיר.

אם שם זה לא יוריד לך מהר אז נצטרך לעשות ניתוח מעמיק של הבעיה.

פורסם

תתקין את זה:

http://www.lvllord.de/?lang=en&url=downloads

SP2 מגביל את מספר החיבורים שהמחשב יכול ליצור למספר נמוך מאוד = שיתוף קבצים גרוע.

בנוסף תפעיל הצפנה יוצאת אבל תאשר קבלת חיבורים לא מוצפנים בutorrent

גם אני מאשר שברק חוסמים פורטים.

פורסם
  • מחבר

LazyBoy, כבר עשיתי את זה. ועזבתי את uTorrent - זה גורם למחשב שלי לצלוע כמו חמור בעזה.

Amit..Z - נשלח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים