עבור לתוכן

מהירות מעפנה בתוכנות שיתוף, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

אהלן :hi:

שמתי לב שהמהירות של התוכנות שיתוף שלי על הפרצוף, אפילו בקבצים עתירי מקורות - קובץ שיורד אצל חבר שלי בלילה ירד אצלי ביותר משבוע...

הבעיה לא ממש קיימת בהורדה ממקור מסודר דרך DAP לדוגמא, שם הוא מוריד במהירות קרוב למקסימלית.

אני מחובר דרך נתב של 3COM ובבית יש גם לאפטופ שמחובר אליו אלחוטית, אבל הוא לא ממש מהווה בעיה בקטע של ההורדות כי הוא יותר לגלישה.

הבעיה קיימת בתוכנות אימיול וביטורנט (אזוראוס, וניסיתי גם את BitLord ו uTorrent ללא שינוי).

הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים בנתב. במחשב מותקנת חבילת הגנה של AVG כולל פיירוול וגם בו התוכנות מורשות גישה לאינטרנט.

אשמח לעזרה,

תודה, עומר.

פורסם

NETLIMITER?

פורסם

וודא שפתחת את הפורטים בצורה נכונה (Port forwarding ) - תוכל להיעזר באתר www.portforward.com

פורסם

יש ספקיות שמגבילות מהירות באתרי שיתוף קבצים.

פורסם

תחליף את הפורטים שדרכם תוכנות שיתוף מתקשרות לאינטרנט (וכמובן שתפתח את אותם הפורטים בנתב/פיירוול).

פורסם

בנוסף אפשר לנסות להשתמש בחיבורים מוצפנים (למשל בקליינטי ביטורנט שונים) כדי לעקוף סינון של הISP (סינון שכבה 7 שלא קשור לפורטים) ולראות אם יש שיפור.

פורסם
  • מחבר

אין לי Net Limiter, הפורטים כבר שונו מראש וכמו שאמרתי הם פתוחים...

אני בנטויז'ן, דיברתי אתמול עם נציג שלהם שאמר (מן הסתם) שאין סינון לתוכנות שיתוף... מישהו יודע אחרת?

Qtec - ניסיתי את ההצפנה ב uTorrent - לא עוזר. ותוכל להרחיב על סינון שכבה 7 ואם אפשר לעקוף את זה איכשהו?

תודה

פורסם

גם טראקרים פרטיים מורידים לאט בביטורנט?

פורסם

בכמה אתה מעלה?

נראה לי אתה מעלה כל כך הרבה שלא נשאר לך רוחב פס להוריד.

פורסם

נטוויז'ן מגבילים את המהירות לשיתופי קבצים למיניהם, כנ"ל ברק (שנקנו ע"י נטוויז'ן)

תעבור לבזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

בכמה אתה מעלה?

נראה לי אתה מעלה כל כך הרבה שלא נשאר לך רוחב פס להוריד.

אני מעלה באיזור ה 6KBps בביטורנט ו 10KBps באימיול, נשאר רוחב פס מספק בשביל גלישה נורמלית ו"ספייר".

נטוויז'ן מגבילים את המהירות לשיתופי קבצים למיניהם, כנ"ל ברק (שנקנו ע"י נטוויז'ן)

תעבור לבזק בינלאומי

יש לזה הוכחה? ממתי זה?

פורסם

\/\/\/\/\/\/\/

יש מצב שהם מגבילים או משהו בסגנון , למשל אני מוריד הרבה יכול להגיע עד 40 + גיגה לחודש :smile1: וכל פעם שאני מוריד קובץ מעל ה6 גיגה ( הגזמתי בעצם זה גם בקבצים בגודל 700 מגה )אז יש לי ניתוקים בלתי מוסברים בקו מבחינת הוט ונטוויזן הכל תקין ........... כן בטח

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה של ניתוקים, החיבור שלי עובד לפעמים שבועות רצוף, אבל הוא בקושי מוריד... וכן - זה בעיקר קבצים גדולים 700 מגה-8 ג'יגה...

פורסם

אני בברק ואני אכן יכול לאשר שיש הגבלה מסויימת מצד הספק בתוכנות שיתוף, זה מתבטא בעיקר ב-DOWN מחו"ל ול-UP לחו"ל

למרות זאת זה לרוב לא מונע ממני להגיע למהירות ההורדה המקסימלית כשמדובר בטראקרים פרטיים

הדוגמה הכי בולטת היא ב-DC, שעד לפני שנה וחצי היה מוריד במהירות מקסימלית ועכשיו לא עובר את ה-20 בקבצים עם המון מקורות

פורסם

ההגיון אומר שיש הגבלה מצד כל הספקים

לדעתי זו הגבלה סמויה שלא ידועה בכלל לנציגי השרות

אפשר לקרוא לזה חלוקת משאבים למשתמשים כפי ערכם לספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים