פורסם 2007 באפריל 918 שנים הציעו לי ראוטר אלחוטי של טראדנט כולל כרטיס PCI עם אנטנה.זה יחדור דרך הקירות של הממ"ד? המחשב השני הוא קיר ליד הממ"ד.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים צודק עדיף להשקיע קצת ולעביר כבלי רשת בבית גם יותר מהר גם יותר מאובטחאלחוטי אני ממליץ לך רק עם יש לך מחשב נייד בבית ואתה רוצה לעבוד בו מכמה מקומות
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים שאלה בנושא.. מאיפה אפשר להעביר כבלים? X:הרי ממד אמור להיות אטום... אז מהצינור חשמל?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים בדרך כלל יעבוד גרוע או שלא יעבוד בכלל.הרבה יותר עדיף להעביר כבל רשת.לי יש D-Link 524 פשוט וטוב והוא עובר ממ"ד די בסדר (אומנם יש קצת ירידה אבל עדין קליטה טובה).
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אם זה רק קיר אחד לא אמורה להיות בעיה בכלל. בעיקרון את הכבל הרשת באמת אפשר להעביר דרך נקודת תקשורת(אם יש) מהממ"ד לחדר שאליו אתה רוצה - ע"פ החוק אסור להעביר כבל שהוא לא חשמל ביחד עם כבל חשמל.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אם אין לך אפשרות להעביר כבלים הייתי מציע לקנות אלחוט בתקן draft-n בטכנולוגית MIMO
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אם אין לך אפשרות להעביר כבלים הייתי מציע לקנות אלחוט בתקן draft-n בטכנולוגית MIMOהאם זה זמין בארץ? האם יש ניידים שתומכים בתקן זה?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחשבים חדשים מהדור האחרון (core2duo) יש חלק קטן, לא הרבה. אבל יש כבר כרטיסים הרחבה למחשבים מהסוג הזהאבל בגלל השימוש ב3 אנטנות יש שיפור משמעותי גם למי שמתחבר לראוטר מהתקן 802.11g.וכן הראוטרים נמכרים בארץ במגוון של חברות
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים \/\/\/\/\/\/אצלי הוא עובר בפתח של הדלת אין מה לעשות מה ממש דרך הדלת?יעני אתה לא יכול לסגור אותה לגמרי? P:
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אתה יכול לנסות את זה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6883
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.