פורסם 2007 באפריל 918 שנים חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule.מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב?תודה רבה לכםאייל
פורסם 2007 באפריל 918 שנים http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DI-524/eMule.htmאם לא תסתדר תגיד
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DI-524/eMule.htmאם לא תסתדר תגידתודה, אני אנסה.[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 20:10:40O.K.הגדרתי כפי שמתואר, צעד אחר צעד ועדין אני לא מצליח להוריד כלום!!!אשמח לעזרה נוספת.תודה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר עשית בסוף ריסט לנתב?כשאתה מתחבר לאימיול יש לך LowID או HighID?סליחה על הבורות, אבל מה זה LowID\HighID?לגבי הריסט, עד כמה שאני יודע, כאשר אני משנה הגדרות אז הנתב מתאתחל אוטומטית אלא אם כן אתה מתכוון לריסט מסוג אחר.תודה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים בטאב ה servers באימיול, אחרי שאתה מתחבר לשרת, כתוב בצד ימין מתחת ל my info או high id או low id
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר בטאב ה servers באימיול, אחרי שאתה מתחבר לשרת, כתוב בצד ימין מתחת ל my info או high id או low idאני אבדוק.מה המשמעות של זה ומה עדיף (אם זה בכלל ניתן לשינוי)?תודה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים המשמעות היא גבוה זה יכול להשפיע לך ביותר מ70% איטי יותר.זה קורה בגלל פורטים שנחסמים אז התוכנה פועלת רק ע"י השרת ולא ע"י משתמשים שתוריד מהם והם ממך, אלה רק EDK2אם אתה פותח תפורטים אז זה מסתדר.. פותחים פורטים בראוטר .. או/וגם בפיירוואלל.אתה נכנס לIEXPLORER ואז : 192.168.2.1 וזה יכנס לך לראוטר. או 127.0.0.1מקווה שעזרתי
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר המשמעות היא גבוה זה יכול להשפיע לך ביותר מ70% איטי יותר.זה קורה בגלל פורטים שנחסמים אז התוכנה פועלת רק ע"י השרת ולא ע"י משתמשים שתוריד מהם והם ממך, אלה רק EDK2אם אתה פותח תפורטים אז זה מסתדר.. פותחים פורטים בראוטר .. או/וגם בפיירוואלל.אתה נכנס לIEXPLORER ואז : 192.168.2.1 וזה יכנס לך לראוטר. או 127.0.0.1מקווה שעזרתי O.K,את הפורטים אני כבר פתחתי אבל זה עדין לא עוזר.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר בטאב ה servers באימיול, אחרי שאתה מתחבר לשרת, כתוב בצד ימין מתחת ל my info או high id או low idO.K.אני נמצא ב High ID ועדין לא מצליח להוריד ...הפורטים פתוחים וה IP שלי הוא סטטי.מה עוד יכול להיות???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.