פורסם 2007 באפריל 918 שנים שלום ניראה לי זה שאלה חוקית בפורום אז יש לי מחשב נייד שקניתי דיי מזמן ויש לי סריאל מקורי והכל טוב אבל בזמן האחרון הוא עובד דיי לאט והרבה זבל מותקןואני רוצה לעשות פורמט ולנקות הכל . אבל הבעיה שהדיסק המקורי שבא איתו נאבד ואין לי מושג איפה הוא. והסריאל כתוב מתחת למחשב...והשאלה אם אני נגיד מוריד גירסה מהאינטרנט ולא רוצה להשתמש בקראק שהם מביאים אלה בסריאל שלי האם זה יעבוד כמו שצריך ? וגם אקיבטיבציה??
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אני הייתי מתקשר במקומך למייקרוסופט ושואל מה לעשות במקום להוריד.כדי שלא יהיה שום בעיה של אקטיבציה,ועידכונים,חבל שילמת על זה הרבה כסף.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים בעיקרון אם אתה מוריד בדיוק את אותה גירסה אז לא יהיו לך בעיות וזה יהיה חוקי.אבל באמת עדיף שתדבר עם מייקרוסופט ואז נראה לי שהם יבקשו שתצלם את המדבקה עם הסיריאל והם ישלחו לך דיסק חדש
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר סבבה תודה על התגובות פשוט האחריות ניגמרה דיי מזמן ואני לא בטוח שהם יתנו לי דיסק סתם כך בחינם
פורסם 2007 באפריל 918 שנים זה לא משנה האחריות,אני פעם איבדתי דיסק של וינדוס 98 כמה שנים אחרי שקניתי אותו והם שלחו לי.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אם יש לך מדבקה מקורית (זרחנית כזאת) או תצלום של חשבונית הקניה, אז הם ישלחו לך דיסק חדש.אגב, גם אם אין לך את שניהם, אתה תמיד יכול לבקש מהחנות שקנית ממנה שיוציאו לך חשבונית קניה (הם שומרים שנים אחורה).
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אתם סתם מנחשים ומבלבלים אותואין שום בעיה לקחת XP כלשהו - העיקר שיהיה אותה גירסה כמו הדיסק המקורי ולהתקין את זה עם הסריאל שיש במחשב הנייד. זה גם עובר אקטיבציה בלי שום בעיה.ואת זה אני כותב מנסיון שהיה לי עם נייד של HP - נשרט לי הדיסק המקורי של XP HOME באנגלית, צרבתי IMAGE של אותה גירסה והתקנתי עם הסריאל שצמוד למחשב וזה עבד מעולה.התשלום הוא עבור הרישיון עצמו ולא עבור המדיה.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אתם סתם מנחשים ומבלבלים אותואין שום בעיה לקחת XP כלשהו - העיקר שיהיה אותה גירסה כמו הדיסק המקורי ולהתקין את זה עם הסריאל שיש במחשב הנייד. זה גם עובר אקטיבציה בלי שום בעיה.ואת זה אני כותב מנסיון שהיה לי עם נייד של HP - נשרט לי הדיסק המקורי של XP HOME באנגלית, צרבתי IMAGE של אותה גירסה והתקנתי עם הסריאל שצמוד למחשב וזה עבד מעולה.התשלום הוא עבור הרישיון עצמו ולא עבור המדיה.נכון,ובגלל זה מייקרוסופט ישלחו לו דיסק חדש.חבל שהוא סתם יוריד ואז יכול להיות חסר קבצים או שיותקן לו עם הוינדוס גם וירוסים
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר סבבה תודה לכולם על התגובות אני ינסה את שתי הדרכים למען הספורט חחח אני מאמין שאם אני יזמין דיסק מיהם ואם זה יצליח זה יקח זמן עד אז נינסה את ההורדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.